Gość Napisano 30 Października 2023 @Boczelli nie wiem nie uzywalem , ta daje rade , jedyny minus miejsca duzo zajmuje i trzeba pamietac zeby nie dotykala roslinek bo je pali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Października 2023 @dziurawy a jak te wasze osuszacze ogatniaja? Jakie rh macie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Października 2023 A maty do ogrzewania podłogowego? Jak by ktoś potrzebował dogrzania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Października 2023 5 minut temu, mateo napisał: A maty do ogrzewania podłogowego? Jak by ktoś potrzebował dogrzania Pokaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2023 @Boczelli slabo nie ma szans zeby zjechac do 50% przy otwartym boxie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Października 2023 3 minuty temu, WBB napisał: Pokaż https://www.verwarminghandel.nl/infrarood-vloerverwarming-op-maat-130-watt-m2-100.html?gad=1&gclid=Cj0KCQjwqP2pBhDMARIsAJQ0CzozxLFnCoe8UuTlYUSTKC5fuoIHp05GnQBq7SDvHO9J7PtgFktSpKcaAvbIEALw_wcB takie coś ja nie potrzebuje mam 26 ale jak by ktoś chciał wydaje mi się że można poszukać czegoś w dobrej kasie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Października 2023 9 minut temu, mateo napisał: https://www.verwarminghandel.nl/infrarood-vloerverwarming-op-maat-130-watt-m2-100.html?gad=1&gclid=Cj0KCQjwqP2pBhDMARIsAJQ0CzozxLFnCoe8UuTlYUSTKC5fuoIHp05GnQBq7SDvHO9J7PtgFktSpKcaAvbIEALw_wcB takie coś ja nie potrzebuje mam 26 ale jak by ktoś chciał wydaje mi się że można poszukać czegoś w dobrej kasie Heh... ten sam patent co w tych matach z growshopow 🙂 Ale jak jest naprawdę zimno to musi być chyba jebniecie z 500W żeby efekt był 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Października 2023 @mateo to sa maty na podczerwien, nie sprawdza sie w boxie. @WBB ja bede testowal rure grzewcza 45 albo 60W za jakis miesiac, niby daje rade @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Października 2023 2 minuty temu, Boczelli napisał: @mateo to sa maty na podczerwien, nie sprawdza sie w boxie. @WBB ja bede testowal rure grzewcza 45 albo 60W za jakis miesiac, niby daje rade Tą zieloną? Miałem tą chyba 80W ale oddałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Października 2023 @WBB tak, co chuja dawala? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Października 2023 24 minuty temu, Boczelli napisał: @WBB tak, co chuja dawala? Dla mnie za mało. Tylko ja szukam broni jak będę miał 5 stopni w boxie podczas nocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Października 2023 @WBB na tyle to trzeba olejaka wstawiac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Października 2023 33 minuty temu, Boczelli napisał: @WBB na tyle to trzeba olejaka wstawiac I 2000W? I gdzie to zmieścić 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Października 2023 @WBB sa tez 500/1000w. No kosztem 1 albo 2 roslin, zależy jeszcze jakiego boxa masz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2023 @Boczelli od razu ci mowie TA RURKA NIE DZIALA mam nowa sztuke po 2 dniach nawet jeden stopien nie poszedl w gore, strata czasu i kasy !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 31 Października 2023 @dziurawy ok dzieki za info bo juz mialem kupowac. Teraz to kurwa lipa, bede chyba musial olejakiem dogrzewac 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2023 @Boczelli moja kupilem i lezy do dzis , przyda sie na zime zeby stopy grzac , do niczego wiecej sie nie nadaje , moze zolw byl by hapyy 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 31 Października 2023 @dziurawy żółw i ślimaki haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2023 @WymiataczMega rozszerzam dzialalnosc slimaki i zolwie , bedzie pyszna zupaaa 😄 i mielone 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2023 💔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach