Gość Napisano 31 Października 2023 box u ziomka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 1 Listopada 2023 W dniu 30/10/2023 o 20:35, Boczelli napisał: @mateo to sa maty na podczerwien, nie sprawdza sie w boxie. @WBB ja bede testowal rure grzewcza 45 albo 60W za jakis miesiac, niby daje rade Spider Farmer Heating Mat a takie coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Listopada 2023 @dziurawy Ja bym trochę mocniej karmił, bo się wyjedzą za szybko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Listopada 2023 @Zielone krainy ziomek dal moze 3 razy nawozy dopiero , bylem dzis u niego i juz zmienily kolor na ciemniejszy , ale choc by byly mega glodne to zawsze jest woda nawoz ? na zmiane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Listopada 2023 @dziurawy Nie, jak sa bardzo głodne to można lecieć nawozami pod rząd, ale oczywiście obserwując, aby za mocno w palnik im nie dać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 1 Listopada 2023 Wszystko z głową i umiarem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Listopada 2023 @WymiataczMega dlatego wolalem zapytac 😄 u ZRODLA 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 1 Listopada 2023 @dziurawy Są niedobory to ładuj nawozy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Listopada 2023 @dziurawy Doły pod siatką masz wycięte ? Ja bym ten szczyt , jaki wyciąga się mocniej na tle pozostałych dogiął, by nie poszedł za wysoko do góry na tle innych, bo będziesz musiał wyżej niż trzeba względem innych panel trzymać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 @Zielone krainy tne caly czas doly ,ale ciagle cos wyrasta co jakis czas , tak myslalem cos z nim zrobic bo idzie za szybko , ? chamsko go wygiac w bok ?? i tyle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Listopada 2023 @dziurawy Ja bym go pod siatkę schował , ale na suchej ziemi, bo na mokrej go złamiesz i wyjął go w innym miejscu, na jakimś odleglejszym oczku siatki, by jego łodyga schowała się trochę pod siatką. To go wyrówna z innymi szczytami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 @Zielone krainy powiem ci od wczoraj sytuacja sie mocno zmienila 😛 byl jeden szczyt a teraz wszystkie tak wybilo do gory na tej jednej , roznica jest ogromna , 70 cm a reszta po 50 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Listopada 2023 (edytowane) @dziurawy Ta po lewej owszem wybija się na tle pozostałych roślin, a ten najwyższy jej szczyt szczególnie pędzi ku sufitowi. Może światłem go próbuj lekko stopować, obniżając trochę panel, bo jak tak będzie leciał, a do 2 tygodnia kwitnienia roślina potrafi się wyciągać, to będzie jak wysoka wieża nad innymi się wznosił. Edytowane 5 Listopada 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 @Zielone krainy juz teraz ma zawnieniete liscie do gory ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Listopada 2023 @dziurawy W sensie, że łódeczkują liście, czy że tak pionowo do góry stoją? Ja tam nie widzę, by coś z nimi działo się niepokojącego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2023 @Zielone krainy oj sorry lodeczki lodeczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Listopada 2023 @dziurawy A jaką masz temperaturę przy szczytach , mierzyłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Listopada 2023 26/25 stopni mam termometr na wysokosci szczytow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2023 @dziurawy To prawidłowa temperatura. Może się tak liście ustawiają do światła, na jakiej wysokości masz panel ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach