Gość Zielone krainy Napisano 28 Września 2023 @WBB Przełączaj , jak najszybciej , bo potem karmienie będzie trudne. Mi zostało palenia do góra niedzieli, więc za 3 dni detox. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 28 Września 2023 @Zielone krainy ja to będę brata atakować niech pożyczy trochę mojego jarania:) A co do karmienia to tego RootJuica już się nie leje? Bo już dawno go nie dawałem.. Blooma i topmaxa 2-3 podlania temu już zacząłem dodawac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Września 2023 (edytowane) @WBB Ja daje ukorzeniacz do końca wega, ale teoretycznie podaje się do 4 tygodnia kwitnienia. Bloom na wegu i do tego stymulator kwitnienia? :D To niezły agent z ciebie. Edytowane 28 Września 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 28 Września 2023 4 minuty temu, Zielone krainy napisał: @WBB Ja daje ukorzeniacz do końca wega, ale teoretycznie podaje się do 4 tygodnia kwitnienia. Bloom na wegu i do tego stymulator kwitnienia? 😄 To niezły agent z ciebie. No wg tabelki z biobizza to nie powinno im zaszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Września 2023 @WBB Bloom jest na kwitnienie, a nie na wega, tak samo top max , jako stymulator kwitnienia, co ma stymulować , jak nic nie kwitnienie, bo jest na wegu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 28 Września 2023 28 minut temu, Zielone krainy napisał: @WBB Bloom jest na kwitnienie, a nie na wega, tak samo top max , jako stymulator kwitnienia, co ma stymulować , jak nic nie kwitnienie, bo jest na wegu? No to odstawiam te nawozy i zapamietuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 @WBB poważnie?miałeś trochę tego...ladnie dymisz 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Września 2023 @vego1989 nie no tyle to sam nie wyjarałem. Swoją działkę tylko... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 @WBB myślałem, ze ja duzo pale. Schodzi mi srednio piatka tygodniowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Września 2023 Duży namiot 19/0/0 Mały namiot 18/1/0 W małym rano zmieniłem na 12/12. I wpadłem na pomysł, że jak ktoś pomoże to podszkolę się przy tym grow z nawożenia... bo jakoś tak trochę po omacku idę z tym swoim nawożeniem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 (edytowane) 18/1/0 czyli 18dzien życia pierwszy flo a 0? Mi kurde jedna panienka umiera, chyba za dużo właśnie najebałem nawozów. Dwie pieknie idą a ta jedna ma liście gdzieniegdzie zjarane żółte i suche...😒A planowana ścinka dopiero za dwa tygodnie....będę jej lądował sama wodę, zobaczę może przeżyje zeby wszystkie w jednym czasie uciąć... Edytowane 29 Września 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Września 2023 (edytowane) 15 minut temu, vego1989 napisał: 18/1/0 czyli 18dzien życia pierwszy flo a 0? 18 dzień życia czyli wega (ale liczone dopiero jak wyszło 2 piętro czyli bez tego z liściem jednopalczastym). 1 dzień indukcji. Jak zacznie kwitnąć to będzie np 18/14/1. 2 tygodnie to powinno Ci tam wytrzymać 😉 Edytowane 29 Września 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 @WBB czaje, ja nienprowadze FR, nie ogarniam tego bonyo trzeba foty obrabiabiac, jakas przegladarke miec dla bezpieczenstwa i uj wie co jeszcze... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Września 2023 @vego1989 ja to chyba liczę na szczęście bo nic z tych rzeczy nie stosuje. Ale te metadane z fotek są chyba usuwane przy wrzucaniu fotek... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 @WBB jesteś pewny? @Tester jak to jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 29 Września 2023 @vego1989 to zagraniczne forum polskojęzyczne działające od dawna @WBB dobrze lecisz będą dobre topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Września 2023 @Tester i żaden żołnierz Ziobry jak się uprze to da radę namierzyć takiego tu użytkownika czy nikt mu nic nie udostępni? 10 minut temu, Tester napisał: dobrze lecisz będą dobre topy Jeszcze się dobrze nie zaczęło więc lepiej nie chwalić dnia.... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 29 Września 2023 (edytowane) @Zielone krainy @Zielone krainy Nawozy organiczne rządzą się swoimi prawami bo np. są produkowane z jakiejś materii organicznej np alg morskich jak w przypadku blooma czy growa od biobizza gdzie stosunek NPK w jednym i drugim jest praktycznie identyczny, w bloomie azotu jest mniej przy takiej samej ilości PK więc teoretycznie można podlać na wegu bloomem ale praktycznie nie ma to sensu chyba że pod konkrętną ziemie albo kokos który jest jałowy i chcemy coś tym uzyskać. tak samo w topmax jest to organika i nie ma tylko w nim konkretnych hormonów czy związków chemicznych odpowiedzialnych za wzrost na kwitnieniu ale także jest spektrum innych związków które w jakimś niewielkim stopniu mogą wpłynać na ekosystem w glebie, mniejsze zasolenie, czy obniżenie ph. Mogą to być efekty niewielkie a w niektórych przypadkach coś wnieść. Osobiście nie wykryłem korzyści z lania tego na wegu szczególnie jak kupuje ziemie allmix czy nawet lightmix od biobizza jest wypasiona ale może jak ktoś ma uniwersalną z biedry to huj wie może mu coś to da. Do tego nawozy organiczne działają z pewnym opóźnieniem to też sprawia że lepiej lać wcześniej niż później. Producent podaje bo wiadomo chce by zeszłym nawozy jak najszybciej, może nie zaszkodzi ale wcale może nie pomóc. Edytowane 29 Września 2023 przez Growerseed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Września 2023 @Growerseed potraktuje to teraz jako dawka wprowadzajaca a na przyszły raz będę wiedział, że mogę jeszcze się wstrzymać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2023 @WBB to nic złego pytać 😉 po prostu twoje pytania zawsze są barwne 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach