cejerowski21 615 Napisano 28 Września 2023 Dzień 29 i 19 dzisaj bez zdjęć bo zapomniałem, lemon ok 500/700ml wody 6,3-4ph ww 3 ml bloom i calmagu 0,7 ml na 1 l wody ph 6,3 usunąłem trochę słabo rokujących szczytów z ww kilka liści przy Lemonie był problem z tą łodygą, a to ja chciałem przebić agrafka i złączyć z główną łodygą żeby było cacy a to coś , finalnie użyłem drutu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 30 Września 2023 Dzień 31 white widow dzien 21 lemon haze White widow 1L+0,7ml Calmag + 3ml bloom+ 3ml top max ph 6.3 lemon haze 0,5L samej wody ph6.3 Lemonowi zrosła się łodyga więc usuwam podporę i naginam dalej, ww tylko podlanie 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 3 Października 2023 Dzień 34 i 24 lemon ok 800ml samej wody ph6.2-6.3 ww 1L wody ph 6.3+- z 3 ml bloom 3 ml top max 0,7 calmag Usunąłem kilka liści z ww, podlałem i ti wszytsko. Powiedzcie mi proszę czy mam usuwać liście i małe kwiatostany u ww(mocny fryzjer). Jak by to zrobić? Robić tak wogole? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Października 2023 Trochę mi wyglądają na przelane non stop, wszystko tak smutnie wisi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Października 2023 @cejerowski21 czego one takie smutne?możesz usunąć te co Ci niemodpowoadaja, tylko nienwiem jak to się ma do auto...w ogóle jakos dziwnie Ci rosną... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 3 Października 2023 (edytowane) @vego1989 one noc mają dlatego takie opadnięte, ostatnie podlanie w sobotę było więc myślę że dobrze @Udyr w sobotę też podlewane podczas nocy dlatego ciągle opadnięte, następnym razem podleje w dzień jak sterczą Edytowane 3 Października 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Października 2023 @cejerowski21 Podlewaj w dzień, zobaczysz różnice w ich wyglądzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 3 Października 2023 @Udyr okej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2023 @cejerowski21 fryzjer raczej nie ma tu nic do roboty 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 3 Października 2023 @Mr.Green mówisz żeby zostawić tak jak jest ew usuwać pojedyncze liście? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października 2023 @cejerowski21 po co i jakie liście chciałbyś usuwać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Października 2023 @Mr.Green nie ma nic do roboty poza ratowaniem życia tych roślin.Podlej biohumusem i zostaw na 5 dni w spokoju.@cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 4 Października 2023 @Lasir ta no masz rację, wezmę nasram do dzbanka pomieszam i podleje, trzeba ratować tym co natura dała co nie @Mr.Greenwiatrakowe, i takie zasłaniające kwiatostany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października 2023 @cejerowski21 przecież tam nic nie zasłania niczego.. ziemię widać z góry.. to prześwit jak ta lala. Nie wiem co Ci tam co zasłania i co chciałbyś tam usunąć i co by to miało jakkolwiek pomóc. Jak dla mnie to tam jest w chuj miejsca 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 4 Października 2023 @Mr.Green łodygi są blisko siebie strasznie, niektóre liście z łodygi 1 przysłaniają topka na łodydze 2, chyba ze to ja wymyślam i tak może byc Może byc- lepiej nie obcinać niech będzie jak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października 2023 @cejerowski21 ja bym zostawił i nie przeszkadzał. Nie są duże rośliny i liści też nie ma jakoś w brud. Niech pracuje tym co ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 4 Października 2023 @Mr.Green dobra to zostawiam i nie strzygę już, kurde lipnie bo lemon dopiero na flo się zbiera a ww już fajnie kwitnie, lemon to sativka więc może dłużej dochodzić… a namiot mam jeden @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października 2023 I w czym problem ? Że tylko jedna będzie dochodzić? I puste miejsce ? Heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Października 2023 @cejerowski21 poczytaj o właściwosciach biohumusa ( który jest we wielu nawozach przypuszczam), możesz w googlach wermikompost wpisać.Poźniej będziemy się mięsem obrzucać :). Żartuje, nie będziemy.Serio pisze!BIOHUMUS 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 4 Października 2023 @Mr.Green ze jedna kosa a druga będzie musiała dojść, suszenie w boxie ze światłem… albo nie wiem co zrobić @Lasir w takim razie przepraszam, siedzę na wkurwie ciągle, spróbuję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach