michu 66 Napisano 5 Września 2023 @Mr.Green nie wiedziałem.. 😞 trudno Ale co do gorilli to chyba tak jak nakarmiłem że zaczęła kolor odzyskiwać 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Września 2023 @michu to nic strasznego nie wiedzieć. Uczymy się całe życie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 5 Września 2023 @Mr.Green dokładnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 6 Września 2023 Ile razy muszę lac czystą wode zeby w jakimś stopniu pozbyć się nawozów z gleby ? Jakiś sposób żeby to poznać? 😀 A może zrobić flusah? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @michu półtora dwa tyg przed ścinka sama Woda, później możesz jeszcze zrobić flush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 6 Września 2023 @vego1989 tyle czasu nie mam . Do 15 Wrzesnia musza juz wisieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @michu no to lej już sama wodę, pobierze sobie odlozone skladniki i bedzie sie wyjadac, pozniej kosa 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Września 2023 @michu możesz walnąć teraz flusha, to roślina nie będzie już jadła z ziemi, tylko z liści, co osłabi ostry smak palenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 7 Września 2023 @vego1989 @Bob drzewny Dzięki Już działam w tym kierunku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 9 Września 2023 Jakie warunki do suszenia w boksie ? Bo powoli zaczynam już o tym myśleć haha i jestem ciekaw czy mi się uda ogarnąć takie warunki Temp 21-20stp i rh 50-55 będzie okej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Września 2023 @michu wilgotnosc ok, temp też raczej, pamiętaj o dobrej wentylacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 11 Września 2023 Siemka . Panny zakończyły swój żywot w sobotę " 3 dni temu" Miałem chwile czasu pomyślałem że zetnę w trakcie coś mi wypadło więc musiałem na szybko wszytko powiesić. Więc liście obcinalem tak na 0.5cm od topów. Teraz moje pytanie kiedy dokończyć triming? Jak wyschnie całkowicie czy gdzieś pomiędzy? Możecie strzelać ile wyszło z całości jeśli ktoś ma ochotę 😄 Warunki w boksie przy suszeniu 22-24stp rh 60 Ps mam filmik jak wygaldla to prawie bez lisic ale tutaj nie dam rady go wrzucić Na dnie boksa leżą liście trochę popcorn 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 11 Września 2023 70g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 11 Września 2023 53.5g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Września 2023 85g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 11 Września 2023 Kurde wysoko celujecie . Oby tyle było! 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Września 2023 Bliżej setki niż siedemdziesiątki 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 11 Września 2023 77g, bo po strukturze widać że nie są zbite na tyle jak mogłyby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 11 Września 2023 @vego1989 oby ! 🤣 @Bob drzewny No nie są. Brak wiedzy doswiadczneia. Ale i tak się cieszę zawsze coś będzie . najwieksze i najbardziej zbite topy mial jack ten co byl najmniejszy 😄 Ale za to będą dwa zbiory 😁 Torby bublebags już czekają aż ogarnę suszki z lisci do końca 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Września 2023 @michu będziesz robił wodny haszyk 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach