michu 66 Napisano 11 Września 2023 @Mr.Green tak poczytałem co można zrobić z liści, łodyg i padło na taki haszysz. Wydaje się dość łatwy. Chodzi mi po głowie jeszcze green dragon.. ale nie wjem haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Września 2023 Z tego co wisi to będziesz miał ok 30 gram ale bez lodyg oczywiście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 11 Września 2023 @Jerzy ile by nie było. I tak będę zadowolony jak na pierwszy raz i masę błędów 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Września 2023 @michu dragon zajebista sprawa. Jak nie ogarniesz mocyni ilosci to Esa wyjebie i pojdziesz spac xd² woem.co mowie 😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Września 2023 @michu masełko też dobra sprawa 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 12 Września 2023 @vego1989 z samych łodyg parę lisic troszkę popcornu da rade ? Planuje około 200ml zrobić @Mr.Green zastawnowie sie poważnie hahah 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 12 Września 2023 @vego1989 na myśli miałem około 15-20g trymu Na 200ml spyrolla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września 2023 @michu A no to satysfakcja podwójna he he... Daj znać po wszystkim ile tego było, sam jestem ciekaw... Pozdrawiam 11 godzin temu, vego1989 napisał: dragon zajebista sprawa A wódka może być do tego czy spirol lepiej zaaplikowac? Nigdy nie robiłem tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 12 Września 2023 @Jerzy podobo tyloo spyrol sie nadaje ale moge sie mylic . @Jerzy oglosze wynik na pewno hehe pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września 2023 @Jerzy @michu spirytus. ja ostatnio zrobiłem z liści(z trymu) ok 50g+lodygi+20g tematu na 500ml i jest zajebisty 😃tylko pamiętaj że najpierw w piekarnik 150-160⁰ z godzinkę, później zalej to wszystko i poczekaj z 2miesiace.niech stoi w ciemnym miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 13 Września 2023 A ktoś mi powie jak to jest z tymi saszetkami do słoika? Podobno nie trzeba otwierać dzień w dzień słoika? Czy jak to działa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Września 2023 @michu możesz wybrać 52 lub 62%wilgotności. Ja uzywam 62 po prostu takie lubie. Po wysuszeniu materiału i curringu wrzucasz w Słoik saszetek i fajnie trzyma świeżość kwiatów, oraz utrzymuje je w zadanej wilgotności. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2023 @michu a co Ty nie chcesz słoika otwierać? 😄 ja ciągle słoik otwieram 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Września 2023 (edytowane) @Mr.Green kurde, mój chyba skoncze w tym tyg otwierać, a kolejny plon za 4tyg...będzie detoks 🤪 Edytowane 13 Września 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 14 Września 2023 @vego1989 głównie chodzi mi o to , ze.. Za dwa tygodnie wyjeżdżam na około 5tygoni i chce uniknąć plechy . Jak wrócę żeby było wszytko hak należy ani nie meszek z topkami 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Września 2023 @michu jak dobrze wysuszysz i zrobisz curring przez kilka dni i wrzucisz regulator to powinno być ok. Warunek to dobrze wysuszone... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 14 Września 2023 Coś się tworzy 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Września 2023 @michu wiertarką jak kręcisz to hasz będzie zielony i to bardzo. Miej to na uwadze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 14 Września 2023 @Udyr pol na pol krecilem hahaha troche wkretarka później łyżka drewnianą bo mi bateria padła 😄 wyszedł taki brąz z zielenią. Kobita nie dala mi miksera to trzeba sobie radzić 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Września 2023 @michu ręcznie jest dłużej, ale nie rozbijasz masy zielonej. Dużo dałeś tam lodu ? Bo nie za bardzo widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach