czanczanek 278 Napisano 7 Lutego @Mr.Green dobra to w weekend ja ciacham, ale bede mial beke jak temat bedzie w fotel wgniatal 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego @Mr.Green dokładnie 😁męska decyzja hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Lutego Za dużo azotu ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 12 Lutego @czanczanek Raczej za mało... jakby było za dużo to by były mocno ciemno zielone prawie że pod czarne 🧐 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 12 Lutego @czanczanek niedobór azotu wychodzi najpierw na starszych liściach, ja bym poobserwować wygląda to tak jakby młode listki poprostu jaśniejsze były, a te starsze zadbane, i najedzone, ale to tylko moja opinia 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @czanczanek młode stożki wzrostu zawsze są jaśniejsze 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Lutego @Resio666 @Mr.Green @Prepers ok, to narazie obserwuje zobaczymy co będzie dalej 🙂 dziękuję za opinie Chłopaki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 17 Lutego Siema, Herma to jest no nie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 17 Lutego @czanczanek tak, jak nie chesz pestek na innych roslinach to do wyjebania jak najszybciej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 17 Lutego @Boczelli wyjebałem już, na resztę nie przeszło naszczescie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @czanczanek Niewiadomo powiesz że miałeś szczęście jak po suszeniu nie trafi się pestka, a żeś się późno szczail, to nie są jądra tylko wielkie jajca już 🤣🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @Prepers dokładnie 😄 to wygląda jak wylęgarnia pedałów już 😄@czanczanek to raczej nie herma tylko po prostu samiec.. typowy z jajami w ilości tych rybek co nimi srają jak z kałacha 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 17 Lutego @Prepers @Mr.Green kurwa mac, mam nadzieje, ze nie przeszło na inne bo będzie buba skąd to hujstwo się wzięło 1 raz mam herme 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego (edytowane) @czanczanek herme to miałem ja dwa wory wśród kwiatów, szybka sterylizacja, ograniczenie stresu, i więcej jąder nie pokazuje, ty masz Harlem, i alfonsa oby kobiety walił w gumie bo bedzie 800 plus Edytowane 17 Lutego przez Prepers 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 17 Lutego @Prepers co do braków azotu jeśli masz nabitą roślinę to braki wyjdą u góry bo w górnych szybciej się zużywają i mogą nie nadążać z pobieraniem z zapasów i u góry zacznie ci się wyjadać a na dole bedziesz miał czarne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @czanczanek jak skąd się wzięło.. takie było 😄 czasami samiec rośnie i tyle. To natura a nie sklepowa półka. Jeżeli się jajca nie otwarły.. i nie widać było małych kwiatków.m i nie zaczęły pluć pyłkiem.. to nie powinien zapylić innych samic. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 17 Lutego @Prepers ale to pięknie ujales 🤣🤣🤣 @Mr.Green oby już więcej nie, i ciekawe czy resza sie nie spedali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego 3 minuty temu, czanczanek napisał: @Prepers ale to pięknie ujales 🤣🤣🤣 @Mr.Green oby już więcej nie, i ciekawe czy resza sie nie spedali Tego nigdy nie wiesz. Zawszę po przełączeniu trzeba obserwować pierwsze dwa tygodnie w zależności od odmiany.. co wyrasta. Siusiaj czy pipka.. 🙂 w ten sposób masz nad tym kontrolę. U Ciebie to bardzo późno zostało wykryte.. jajca juz pełna parą. Ja osobiście pedała wykrywam w mgnieniu oka.. zanim mu pierwsze włosy na jajach urosną :D bo dla mnie to najważniejsze moment uprawy poza kosą :D 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @Growerseed Co do azotu bazuje na tym co wyczytałem, i na skromnych doświadczeniach w swoim ogródku, fajnie że dodałeś sam zwrócę uwagę u siebie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @Prepers to nie widziałeś za pierwszym razem 😄 jak Ci mówiłem.. azotu dej panie azotu.. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach