czanczanek 278 Napisano 19 Stycznia Panowie, mam takie pytanie czy mogę kupić nawozy Cany Pk 13/14 jak używam biobizza ? I czy miał ktoś z was taka chudzine kiedyś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Stycznia @czanczanek ja kiedyś miałem jak miałem niedobór światła to mi takie rosły ale klepaly normalnie tylko że mało tego i jak siano smakowało bo więcej liści niż kwiatów. Pk 13/14 możesz dodawać do biobizza normalnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Stycznia @czanczanek ziomeczek jak postawił roślinki bez boxa pod hps bez boxa to mu takie rosna, i jak kolega wspomniał już wydaje mi się że to za mało światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 19 Stycznia @Growerseed @Prepers no mogła mieć w sumie za mało bo mi się w boxie nie zmieściła ale warunki ma dobre, no nic zobaczę pofaszeruje ją jeszcze trochę może spuchnie, dzięki chłopaki za opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Stycznia @czanczanek może to być w skrajnym przypadku jakiś felerny gen.. lub hermienie z powodu zakłócania nocy w kontekście bardziej rewegetacji.. A co tam świeci.. jaki metraz.. ile roslin? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 19 Stycznia @czanczanek czym ty chcesz ja faszerowac? jak ona juz cala popalona jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 20 Stycznia @Boczelli popalona jest od światła nie od nawozów:) @Mr.Green metraż 100 na 50 roslina jedna ale ona od poczatku jakas dziwna była bo to jest ta co wam wysyłałem, że hujowy start miała bo liście były oklapniete to może gen albo ziarno hujowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Stycznia @czanczanek a światło jakie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green hydro mars tylko, ze T600 100w Bo T1000 mam w boxie ,ale ona ma takie same warunki jak w boxie co prawda własnej roboty ale jest wszystko folia wentylacja itp. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @czanczanek to może po prostu taki jest lub ma za małą doniczkę co do wielkości rośliny i nie potrafi się wykarmić jako duża roślina przy tak małej doniczce.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green możesz mieć rację ale też jak wspomniałeś wcześniej gen taki bo ona byla tak klapnieta od poczatku jak ta twoja co wysylales ale sie podniosla i wyszlo co wyszło dam jej jeszcze 2 tyg zobaczę co będzie wlałem jej same nawozy na kwitnienie może jeszcze spuchnie bo fajny krzak taka cytrynka zapierdala hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green a próbowałeś kiedyś siać roślinę w tej samej ziemi ? Mam szalony pomysł wiem, ze jest nafaszerowana nawozami taka ziemia aleeee może by się udało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Stycznia @czanczanek znam ludzi co 5lat w tej samej ziemi uprawiaja i sam bede tak robil, jesli zostane przy organice. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @czanczanek tak, sadzilem już w ten sposób. Przy organice ziemia jest później tylko silniejsza. Tak Jednak trzeba ją ożywić i dobrze jest też dodać trochę świeżej ziemi by uzupełnić do pełna bo po uprawie zazwyczaj ziemi jest mniej niż na jej początku 😛 @czanczanek tyle że ja odzyskałem swoją ziemię a nie że wjebalem po prostu nowe nasionko w stara doniczkę 😉 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green i właśnie chce zrobić to samo zeby odzyskac ziemie, dosype nowej bo wiadomo, że będzie jej mniej i może poleci jakoś:) @Boczelli no zamierzam stestowac co będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Stycznia @czanczanek nawet w instrukcji BioTabsa jest jak ponownie uzyc ziemii 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @czanczanek najlepiej dołożyć coś sypkiego by również wzbogacić ta ziemie. To organiczne czy mineralne? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green organiczne biobizz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Stycznia @czanczanek to spokojnie bedziesz mogl jej uzyc ponownie, tylko bedziesz musial dodac jakiegos kompostu, dolomitu ewentualnie zestawu od biotabsa co tam wolisz. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Stycznia @Boczelli właśnie czytam o tym, chyba tego biotabsa ogarnę żeby ją odżywić dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach