Gość Napisano 26 Grudnia 2023 (edytowane) @czanczanek ja bym zbieral fajnie wyglada i mysle ze będzie dobrze kopać 👍💣 może taki gen i taka struktura topów widać że zbite chyba sampla podbierałem bo widać ciachnieta lodyge Edytowane 26 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2023 No szału nie robi ale jak tricho się zgadza.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Mam problem z jedną roslina, mianowicie nie pobiera wody i nie wiem dlaczego ani jej nie przelałem, przesuszylem jakieś 2 tyg temu ale to ok 5 dni tylko i podlalem go jakieś 6 dni temu i ma tyla samo wody, nie ma oznak niedoborów itd @Mr.Green no już w bursztyn idzie a nie chce szatana bo wbija w fotel później @Pablo 1988 czaje, ale liczylem na większe te topki 🙂 Edytowane 27 Grudnia 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @czanczanek nie wygląda źle. Może focha ma i nie piję 😄 nie podlewaj jak ma mokro i czekaj. Do tego obserwacja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Grudnia 2023 @Mr.Green Ok dam jej jakiś czas, dzieki Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @czanczanek nie widzę sensu większej reakcji.. no bo co zrobisz.. Ona wygląda jak na indukcji? Czy co ona tam teraz robi ogólnie 😄 Była przesuszona i może ją zalales potem za bardzo. Taka przesuszona lepiej nawadniać powoli niż na raz wiadro 😄 Tak czy siak za dwa - trzy dni powinno być wody i ziemia powinna się unormować..? Inaczej będziemy walczyć z jakimiś mocami nieczystymi nona wtedy bez pomocy duchów przodków się nie obejdzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Grudnia 2023 @Mr.Green no masz racje bo nie powiem powiem, jej ej pij wode z nawozem a szkoda 😅 możesz mieć też rację bo przesuszylem ja i jebnąłem jej strzala na 1,7 litra bo wyglądała jak na kacu ale wstała xd, i teraz pizdeczka nie chce piciu nic i wkurwia mnie to bo fajna odmiana:) Green ty powinieneś zostać Szamanem zielonych spraw ogólnie, lub Doktorem😅 bo przeważnie masz rację Do zdjecia ja wyciagnalem na parapet, tak to w boxie jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @czanczanek daj jej chwilę to powinna się obudzić za niedługo 😉 Mr.Green jest doktorem ogólnie xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Grudnia 2023 @Mr.Green no to trafiłem 😅 dobra dam jej oddechu teraz zobaczymy, dziekuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Stycznia Na wszystkich roślinach już są takie liście, i nie wiem co to znowu daje calmag i wszystko tak jak powinno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @czanczanek fosfor? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia Godzinę temu, Mr.Green napisał: @czanczanek fosfor? Kurwa pojebalo mi się.. Potas 😄 Zawsze mi się chlopaki mylą 😉 Który to jej tydzień..? W sensie FLO 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Stycznia (edytowane) @Mr.GreenPotas znowu, kurde to ile to biogrowa mam dojebac hehe chyba, że poczytam co ma więcej ale chyba bio grow z biobizz rośliny mają 11 tydzień już Edytowane 5 Stycznia przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Stycznia @czanczanek który tydzień kwitnienia? Grow jest na wzrost bardziej. Tu trzeba coś na kwitnienie.. bloom? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Stycznia @Mr.Green to są automaty wszystko, a dzień kwitnienia to gdzieś Ok 50 dni coś takiego może ciut więcej, teraz robię tak, że na 10 litrów wody blooma daje 40 ml to chyba maksymalna dawka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Stycznia Wychodzi 4ml na litr.. co w tym maksymalnego..? Ja wale po 20ml PK 5-8na litr i dalej się wyżera jak świnia 🐷 😄 Czasem trzeba podejść indywidualnie do rośliny. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Stycznia @Mr.Green No to walne 50 ml teraz na dyche wody zobaczymy co będzie:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Stycznia Na pewno nic złego 😄 ewentualnie może być za mało 😄 Ile roślin podlewasz ta dychą wody? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Stycznia @Mr.Green dobra to dam 55 🤣 6 roślin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 6 Stycznia 20 godzin temu, Mr.Green napisał: Wychodzi 4ml na litr.. co w tym maksymalnego..? Ja wale po 20ml PK 5-8na litr i dalej się wyżera jak świnia 🐷 😄 Czasem trzeba podejść indywidualnie do rośliny. Nieraz to herbatka z orgatrexem jak w przepisie do tego pk 5-8 i na to calmag od bio bizza i wtedy to może się najedzą na tydzień 😂 Godzinę temu, czanczanek napisał: @Mr.Green dobra to dam 55 🤣 6 roślin Jak będzie mało to w kolejnym zwiększysz dawkę 😁 i obserwuj czy calmaga nie będziesz musiał im podać niedługo 🙏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach