WymiataczMega 2,332 Napisano 6 Grudnia 2023 @Prepers @Mr.GreenJaki cukier 😉 słodziaki 🤗👊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Grudnia 2023 Się chłopaki rozbujali 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Grudnia 2023 @Mr.Greenpa na to, na serio mam im dac odpoczac ? 🤣 przecież to trzeba chlastać liscie xd w ogóle spójrz na to drugie zdjecie wygląda jak by miał topa już kształcić co jest nie możliwe że tak wcześnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Grudnia 2023 No kwitnie już czy co 🙂 Ciezko by nie miała liści 😄 toć to roślina xD 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Grudnia 2023 @Mr.Green to jak kwitnie to nic tylko sie cieszyc m, że tak szybko 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Grudnia 2023 Co sądzicie o tej roślinie, bo dla mnie to wygląda jakby była skacowana 🤣🤣🤣 i raczej przychodzi mi tylko jedna myśl co z nią zrobić, chyba wiadomo jaka hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 10 Grudnia 2023 @czanczanek skacowana jak nic. Pić jej się chce. Taka bestia pewnie ma spory spust👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Grudnia 2023 @WymiataczMega no właśnie I tu jest problem bo podlewam ja co 3 dni 1500 ml i wody to ona ma sporo, ale nie jest przelana. Od początku tak rosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Grudnia 2023 Może jakiś mutant genetyczny :); 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Grudnia 2023 @Mr.Green. O tym samym sobie pomyslalem ze to jakis gazolot w konserwie 🤣🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 18 Grudnia 2023 @Mr.Greensiema, wiesz moze czego to moze być deficyt ? Wydaje mi się, że azot ale nie jestem pewny. Te kropki brazowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 18 Grudnia 2023 @czanczanek calmag dajesz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 @czanczanek bardziej wapń 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 18 Grudnia 2023 @WymiataczMega daje 10 ml na 10 litrow wody @Mr.Green dzięki za wypowiedz 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 18 Grudnia 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 @czanczanek to już bardziej wygląda na potas. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 18 Grudnia 2023 @Mr.Green ale, że za dużo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 @czanczanek raczej że za mało. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 18 Grudnia 2023 To muszę oblukac który nawoz odpowiada bo nie pamiętam dzięki Green @Mr.Green wychodzi na to że za mało daje Bioblooma i Biogrowa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 26 Grudnia 2023 (edytowane) Coś malutko tych topów na tych lodygach trichom już się zmienia w bursztyn chyba nie ma sensu dłużej jej trzymać bo więcej nie urodzi co myślicie? Edytowane 26 Grudnia 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach