MiraiiNikki 463 Napisano 27 Września 2023 (edytowane) Witam Ziomeczków :3 42/14/67 24.09.2023, 11:42 Tegoż pięknego poranka została ścięta Blueberry. Miałem wytrzymać dłużej ale trening silnej woli nie wypalił ^^ Niemniej 70% mleko, 30% bursztyn. 4 Dni suszenia, a dziś lądują do słoiczka, który będzie systematycznie otwierany kilka razy dziennie. Sama faja pachnie słodko, porównałbym ten zapach do zapachu i smaku budyniu malinowego, polanego jagodowym sokiem Paola i zakończony świeżym pędem sosny ^^ dym i smak bez curingu słodko ziemisty, mało drapiący w gardło, a gilgoczący w nosie. Gdzieniegdzie barwy fioletu na topie. Moc na tę chwilę: 7/10 czuć ją fizycznie, a na głowie relax i spokój. Waga: 70.5g suchego(myślę, że jeszcze schudnie z 3-4g) + 9g dobrej jakości popcornu i listków z trymu. Tropicana Banana jeszcze rośnie. Dam jej jeszcze z 10 dni. Edytowane 27 Września 2023 przez MiraiiNikki 2 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @MiraiiNikki bardzo ładny wynik 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 28 Września 2023 Łooo stary👏🤤. Piękne topy 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Września 2023 No i fajno ✌️na miesiąc czy dwa wystarczy 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @Udyr zależy jaki kto ma przepal 😅😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 28 Września 2023 @vego1989 ja sobie mówię, że mało jaram... ale po słoikach widać, że to 1g/dzień tak średnio wychodzi 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Września 2023 @WBB Ty to oszczędny jesteś.. na rano na rozruch wale wąsa z gieta xD 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @Mr.Green to to pikus , moj braciak tygodniowo przepala 50g , a raz mu dalem slabsze jaranie w piatek 50 g w poniedzialek dzwonil ze pusto i slabe bylo hehehehehe , w jointa wrzuca 2 -3 g z czego 90% idzie w powietrze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 28 Września 2023 Też sporo palę. Ale pięćdziesięciu w tydzień nie przepale. Trzy giety max na dobę hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @WymiataczMega skrec bata otworz okno i sam sie spali cos podobnego do mojego braciaka ,albo odpal i zapomnij 😄 ehhehehehehe , tez duzo jaram ale gdy pale teraz swoje, mysle ze maks 1 g, mocy ma tyle ze z butow wyrywa i energi tyle daje , ze po robocie nadal moge pracowac 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Września 2023 @dziurawy on to powinien już koncentrat walić xd ja to skromne 0,5g na dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 28 Września 2023 dziurawy chyba czaje. Coś jak kadzidełko 😉. Też dobry motyw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @WymiataczMega dla sasiadow chyba kadzidelko 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Września 2023 @Growerseed do koncentratu to robię przymiarkę na święta :) jestem mega ciekaw efektu :) @dziurawy to nie przepala. To sie nie liczy xD Przy dyszce dziennie to już jest gruby polot i wtedy zostaję Ci tylko.. xD Jarałem dychę dziennie, wiec poszedłem na detoks Ludzi wpędza w depresje to osiedle i beton Psycholog mi mówił mózg wyniszcza narkotyk Po czym skręcając lolka mi wciskał psychotropy @MiraiiNikki bardzo ładne te topki :)) zadowolony z efektu organiki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 3 Października 2023 @Mr.Green Jak narazie bardzo, chociaż nie mam jeszcze porównania do mineralnych, bo nie korzystałem ^^ Pyszniutka ta Blueberry, i fajnie klepie. Z dnia na dzień coraz lepsza ^^ Tropicana Bannana jeszcze rośnie, nie wygląda jakby chciała ścinki w najbliższych dniach xP Zamówiłem dziś nowe pestki. Ruszam od razu z kolejnym projektem. W ruch idą 3 automaty. Ultraviolet Auto - 1 Nasiono od Samsara i 2 x Santa Marta Haze Auto od SEED STOCKERS. Z czego Ultraviolet i 1 Santa Marta będą rosły na BioTabsie, a druga Martynka będzie na BioBizzie. Ciekaw jestem wyników tego eksperymentu porównawczego ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 6 Października 2023 (edytowane) 42/14/79 Elo elo, aktualny stan Tropicanki bananki ^^ Jeszcze z tydzień lub dwa ją potrzymam. Pestki o których wspominałem powyżej już są na miejscu. w ciągu przyszłego tygodnia idą na talerzyk. Wrzuciłbym od razu, ale z racji tego że tropicanka jeszcze siedzi w Tipi, to nie wrzucam, ponieważ jeszcze mogę zauważyć obsrane ziemiórki, więc wolę nie ryzykować, żeby się w nowych roślinach nie zalęgły. Dojechał też Fish mix od BioBizza, z którego nie korzystałem przy poprzedniej uprawie. Leciałem tylko na tripacku: TopMax, Biobloom, BioGrow, więc teraz będzie na jednej Suzance dodatkowo Fish i pozostałe + do ziemi chcę dodać trochę mycrotrexu od BioTabsa. Edit: Te pestki co zamówiłem to niby mają być od pestki do ścięcia w ciągu 60-70 dni xDDD Zobaczymy jak w chuja walą ^^ Edit2: zastanawia mnie dlaczego w przypadku Tropicanki liście wiatrakowe ciemnieją na taki kolor, Do tej pory wszystkie liście mie z reguły jaśniały, a tu ciemnieją z czasem xd Kwestia genotypu, czy ocb? To wygląda jakby Azotu przedawkowała xD U @Cali_Bastard widziałem w sumie to samo, jeżeli chodzi o kolor wiatraków. Edytowane 6 Października 2023 przez MiraiiNikki 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Października 2023 @MiraiiNikki możesz ją ściąć na raty jak co 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 6 Października 2023 @Mr.Green Wiem, wiem, tylko o dziwo Producent podawał 70-75 dni kwitnienia, a tu już mamy 80, a trichomy to w 30-40% mleko i to na szczycie, a reszta przeźroczysta... Do tego mini topki z niższych partii zaczynają brązowieć, w sensie włoski, a na szczycie to z 85% jest biała xd Nie wiem dziwnie jakoś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Października 2023 @MiraiiNikki to co producent podaję to wiesz.. 😛 mozna lekko brać w widełki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2023 @Mr.Green od tygodnia a i do trzech czasami 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach