WBB 2,120 Napisano 6 Września 2023 (edytowane) @vego1989 jakoś tak to chyba wygląda.... ale przy tej ceny nie widzę Edytowane 6 Września 2023 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @WBB już bym wolał kupić prasę i wyciskać soczki 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września 2023 @vego1989 ja walczę z moją żeby kupić praske do żywicy 😄 600€ z hakiem i jest bajera 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @Mr.Green masz coś już na uwadze?kiedyś czytałem że można prostownica to zrobić w domowych warunkach, hmmm...może spróbuje dziś zobaczę co wyjdzie 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września 2023 @WBB kurwa co to za transfuzor heheh dojebane w chuj 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września 2023 @vego1989 tak mam już swoją sucz upatrzoną 😄 https://graveda.de/rosin-pressen/121/graspresso-epic-15t-rosin-press-mit-druckanzeige-und-12-x-6-cm-platten-design-by-tobi?c=34 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @Mr.Green fajna maszynka, póki co poza zasięgiem...ale kiedys tez kupie 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września 2023 @vego1989 zdam tu relację jak juz przybędzie Mikołaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @Mr.Green czyli juz list mikolaj zabral ?😃Czekam z niecierpliwoscia, myslisz ze mozna sprobowac z prosyownica cos wydusic ?w sumie dla testu sprobuje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Września 2023 @vego1989 prostownica chyba zbyt wysoka temp będzie miała, ale na małym pierdziochu możesz sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września 2023 @vego1989 myślę że coś tam może wyjść z tego jednak ciężko będzie odwzorować ten nacisk który jest stały i sprawia że powoli wycieka 😛 Nawet te wolnostojące wyciskarki z dźwignią jak w jednorękim bandycie mają problem by to dobrze ścisnąć i to lata całe.. taka lipa trochę. Do tego trzeba to uformować w takiej foremce i zrobić ala batonik proteinowy 😄 Możesz spróbować dla zabawy. Palonko i tak dopalisz jak co heh się nie zmarnuję przecież 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach