Gość Napisano 5 Maja 2023 (edytowane) @Czujny87 cwelu w dupe jebany ty masz jakis kolegow ? czy juz kazdy wyjebal cie w dupe ? 3x razy ci pisalem zebys wypierdalal nie rozumiesz czegos ? idz szukac policji jak tam krazy nad twoim dachem ty zjebie hehehehehe coo zaa kurwa pajacccc i kup sobie jebany debilu slownik, nawet nie wiesz jak sie pisze łeb ty jebany debiluuu , masz chociaz 5 klas szkoly podstawowej ??? @hubert2020 proste jak jebanie Edytowane 5 Maja 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 5 Maja 2023 @dziurawy na grubo heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2023 @dziurawy Ja jestem Królem zieleni, rośliny zapraszają mnie do tańca , mówią do mnie językiem swych zielonych pragnień, a ja je spełniam , dlatego wołają głośno to nasz król to nasz władca. :D Tak na poważnie rozumiem rośliny, wiem , co mówią w swoim języku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 5 Maja 2023 @dziurawy ty opowiadasz historie swojego życia ? 😂😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 5 Maja 2023 @Zielone krainy jak dla mnie to Król roślin 😊 marnujesz swój talent powiem tak szczerze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2023 @Czujny87 prawda bolii coo ? jebanyy cieciuuu @Zielone krainy ja tez rozumiem jak tancza ale juz gotowe topy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2023 @dziurawy Odpuść, po co ulegasz prowokacją? Forum po to jest stworzone, by się radzić, razem analizować i szukać rozwiązania, jakby ktoś nie miał pytać, by szukać odpowiedzi, to bez sensu byłoby to forum, bo byłoby tylko do pochwalenia się w fotorelacjach. Topy muszą być większe , jak kolby kukurydzy, trzeba tak prowadzić rośliny, by pokazały kukurydzy, że jej kolby to , jakieś małe ogórki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2023 @Zielone krainy jak bym ulegl tym zjebanym jego podjazdom to juz dawno bym rozjebal , ten komputer 🙂 moze sobie pisac co chce i ile chce , sram na to jak na niego , tylko to ja jestem pewny ze jednym lokciem wyjebal bym mu pol szczeki z zawiasow , jebac kondona , widocznie pisze z psychiatryka bo i tacy tez sa 😄 wroci jak zwykle za jakis czas tobie tak fajnie lekko to sie pisze , nie wiem ile juz masz roslinek za soba , ja zadnej wiec robie co moge zagladam czytam ogladam pytam , ale z 4 tygdoni wiedzy nie stane sie nagle alfa , trzeba wiedzy i czasu no i praktyki dzis planuje zrobic topping ale mysle czy tylko gornym szczycie ? czy zrobic 2 ciecia na roslince ? a moze 3 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 6 Maja 2023 @dziurawy @dziurawy urywają teraz 4 szczyty pozniej urywaj 8 i rozłóż siatkę i przełączaj na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2023 @hubert2020 taki jest plan !!!! @hubert2020 ale powiem ci ,ze u jednej dopiero wyrastaja nowe pedy gdzie na 3 pozostalych juz maja po pare cm i kwiaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2023 @dziurawy Ja kiedyś zrobiłem Fim + Topping na wszystkich szczytach równocześnie i wszystko wyszło dobrze, taki był finał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2023 @Zielone krainy zrobilem dzis topping dalem im wody i czekamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2023 @dziurawy Po treningu, albo przykręć lekko panel, jak masz regulacje mocy, albo oddal go lekko od roślin, to zapewni im lepszą regeneracje, 24 h po treningu potem wróć w ustawieniach do tego, co było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2023 @Zielone krainy od 17 godziny maja dzien ? lampa jest na 60 % i na 30 cm ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2023 @dziurawy Moc zostaw , jak jest oddal panel na 45 cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2023 @Zielone krainy 24 h od tego momentu czy od momentu toppingu ?? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2023 @dziurawy Od momentu treningu, czyli od toppingu, jaki jest treningiem wysokiego stresu, przy lst nie potrzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2023 @Zielone krainy tydzien temu nic nie robilem , i po 3 dniach juz byly nowe szczyty , choc w jednej roslince tydzien nie pomogl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2023 @dziurawy Musisz zrozumieć, że trening obciąża roślinę, gdy mowa o tym z cięciem, lepiej jej pozwolić się odpowiednio zregenerować, bo jak zhermi ci przez stres to będziesz miał niestety syf, a nie palenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2023 @Zielone krainy ja wszystko lapie, tylko czemu nikt o tym nie pisze nigdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach