Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @WBB różnice która widzisz gołym okiem to fajnie jakbyś ukazał w postaci fotek 😄 Czy one szły ciągle równo i teraz ta jedna odstaję czy podejrzana cały czas zachowywała się odmiennie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Lipca 2023 16 minut temu, Mr.Green napisał: @WBB różnice która widzisz gołym okiem to fajnie jakbyś ukazał w postaci fotek 😄 Czy one szły ciągle równo i teraz ta jedna odstaję czy podejrzana cały czas zachowywała się odmiennie ? No wiem, fotki muszą być. Później bo teraz z tamtad dopiero wróciłem, bylem na dymie i otworzyć słoiki do curringu:) Teraz znowu będę miał stresa, że tam plecha się czai.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Greenpierwsza to ta z tymi słabszymi włosami.... druga dla porównania. 100% pewności to teraz nie mam ale raczej wszystkie rosły podobnie i równo. Myślę, że zauważył bym gdyby coś się działo dużo wcześniej. W piątek powinna być już ścinka a tej o której teraz piszemy może nawet szybciej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @WBB może być że wolniej szła na indukcji lub potrzebuję więcej czasu na kwitnienie.. albo po prostu geny ma słabsze. To ten Do si dos ? Coś tam nawet przypomina 😛 Jestem ciekaw jak mi wyjdą pierwsze sztuki od Barneys Farm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Lipca 2023 49 minut temu, Mr.Green napisał: może być że wolniej szła na indukcji lub potrzebuję więcej czasu na kwitnienie.. albo po prostu geny ma słabsze. A nie jest to już ten etap "przejrzewania" czy jakoś tak? No to są Dos Się Dosy.... miały być 4 ale jednego chyba utopiłem i poszły awaryjnie 2 autamaty do tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 31 Lipca 2023 @WBB patrz na trichomy a ta ze zdjęcia to bym potrzymał jeszcze chwile 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 31 Lipca 2023 41 minut temu, Katastrofedens napisał: @WBB patrz na trichomy a ta ze zdjęcia to bym potrzymał jeszcze chwile 😅 Co to znaczy "chwilę"? 🙂 Muszę rachunek za prąd zapłacić 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) 3-4 dni nie przyglądałem się roślinom bo tylko w pośpiechu podlewałem. Wczoraj patrzę a one coś spuchły. Jutro miała być ścianka. Liście powyżerane. Takie wyrastające pąki z topów niedawno u kogoś widziałem.... nie było to u @vego1989? Tylko tam coś się zdupcyło jak dobrze pamiętam.... Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) @WBB jak pod lupą to wygląda?na zdjęciach widać trochę przezroczystych. Moze zrob lepszej jakosci zdjecia. Nie prowadzilem zadnej fotorelacji. U mnie bylo podobnie, ze wyskoczyly biale wloski jeszcze, byla gotowa ale przetrzymalem tydzien, mialem mleczno-bursztynowe trichomy.Sugeruj się trichomami. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) @vego1989 No to u kogos innego to widziałem... rewegetacja albo herma tam wtedy była 🙂 Te fotki to z moja lupą na telefonie. Ciężko mi nieruchomo rękę trzymać i dlatego takie foty 🙂 Chyba jeszcze kilka dni będę musiał przetrzymać do przyszłego tygodnia, bez żarcia, o samej wodzie. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @WBB też bym przetrzymal jeszcze tydzień. Skoro już mleko jest to jest gotowa.Bo chyba nie celujesz w bursztyny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Sierpnia 2023 4 minuty temu, vego1989 napisał: @WBB też bym przetrzymal jeszcze tydzień. Skoro już mleko jest to jest gotowa.Bo chyba nie celujesz w bursztyny ? Nie wiem czy jest sens na bursztyny czekać. Podbieram sample juz od miesiąca i pierwsza próba mnie ruszyła ale od razu pisałem, że to ocena wstępna i może ulec zmianie. Teraz już mnie średnio klepie. Może dzisiaj jedna szyszka będzie dobrze podsuszona i dym testowy.... Może detoks by się przydał 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 Teraz, WBB napisał: Nie wiem czy jest sens na bursztyny czekać. Podbieram sample juz od miesiąca i pierwsza próba mnie ruszyła ale od razu pisałem, że to ocena wstępna i może ulec zmianie. Teraz już mnie średnio klepie. Może dzisiaj jedna szyszka będzie dobrze podsuszona i dym testowy.... Może detoks by się przydał 🙂 Przerwa w paleniu co jakiś czas wskazana. Po wysuszeniu i curringu zmienia się smak jak i zapach, moc też jest lepsza.Jak jest mleko to wyrywaj chwasta 😉😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Sierpnia 2023 Nie ma tu czasem plechy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Sierpnia 2023 @WBB szara jak w pysk strzelił. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Sierpnia 2023 11 minut temu, Udyr napisał: @WBB szara jak w pysk strzelił. Kurwa. Ja jej od 2 miesięcy wypatruje... I przy trymowaniu teraz znalazłem. Nie znam się na tym ale możliwe, że tylko na 2 topach jest? Powycinać to czy cały top do wyjebania? Co jak go wysusze i popchne dalej? Tutaj też czy na tych dwóch nie ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Sierpnia 2023 @WBB Na zdjęciu na dole napewno jest w tym brązowym miejscu. Wytnij i wyrzuć spleśniałe części może na reszcie się nie pojawi. Musisz dobrze przejrzeć grubsze topy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Sierpnia 2023 42 minuty temu, Udyr napisał: @WBB Na zdjęciu na dole napewno jest w tym brązowym miejscu. Wytnij i wyrzuć spleśniałe części może na reszcie się nie pojawi. Musisz dobrze przejrzeć grubsze topy. Tak, na tym ostatnim zdjęciu też jest. Ale powycinalem i trafiło z resztą na suszarnie. To pierwsze też porozcinalem ale wrzuciłem w karton niech się tam suszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2023 3 godziny temu, WBB napisał: Nie ma tu czasem plechy? Ojoj, a jak to suszysz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Sierpnia 2023 17 minut temu, vego1989 napisał: Ojoj, a jak to suszysz ? To jest dopiero ścięte i do trymowania. A suszę to na takich ramkach 70x70 i na ramkę nabitą siatka do styropianu. 2 takie piętra mam... 2 ramki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach