WBB 2,382 Napisano 13 Lipca 2023 22 godziny temu, Mr.Green napisał: Pokaż go bez lampy 🙂 80 dni licząc jak już pierwsze wiatraki zaczął rozkładać... Red Poison z meganasiona czy taniesianie: Skywalker z BarneysFarm: 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 834 Napisano 13 Lipca 2023 A kiedy ścinka ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,382 Napisano 13 Lipca 2023 19 minut temu, Monako napisał: A kiedy ścinka ? W planach za tydzień bo wtedy minie 2 tygodnie jak idą na samej wodzie bez nawozów... Ale ciachnął bym już jutro bo nie ma co palić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 834 Napisano 13 Lipca 2023 @WBB To małego topka na spróbowanie 😂👌 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,382 Napisano 13 Lipca 2023 9 minut temu, Monako napisał: @WBB To małego topka na spróbowanie 😂👌 Że dla Ciebie? To musisz podjechać... paczkomatem nie wysyłam 🙂 Właśnie trymowałem jedną łodygę i takie jakieś jajca zauważyłem... bo to chyba raczej nie prawdziwe jaja? To się jakoś pewnie fachowo nazywa.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 834 Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) @WBB to są tak zwane banany czyli narządy rozrodcze bo roślina na końcu kwitnienia robi to żeby potomstwo zrobić lipa jak na początku kwitnienia to się pojawia ale pod koniec to normalne jak się nie mylę oczywiście bądź herma musi to fachowiec obejrzeć a topek to dla Ciebie bo pisałem ze brakuje Edytowane 13 Lipca 2023 przez Monako 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 14 Lipca 2023 Dwa włoski ze środka i kształt kielicha to nie jajca, to żeński łapacz pyłku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 14 Lipca 2023 @Monako to są pochwy na nasiona 🙂 czyli macicę i pipy 😄 które w momencie zmiany płci jak u transa zmieniają się w kwiatki z pyłkiem @WBB tego pierwszego bym już ciachal. Ma już trochę bursztynu. Tym bardziej jak nie ma co palić. Pamiętaj że powstawanie bursztynu to degradacja THC 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 834 Napisano 14 Lipca 2023 @Bob drzewny @Mr.Green chłopaki mam pytanie bo oderwała się łodyga od głównej łodygi czy ona się zregeneruje ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lipca 2023 @Monako owiń taśmą na kilka dni żeby się bardziej nie rozjechało i będzie ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 834 Napisano 14 Lipca 2023 @Udyr Może być plaster ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 834 Napisano 14 Lipca 2023 (edytowane) @WBB sorry pojebalem relacje zamiast do swojej zaczepione do Twojej Edytowane 14 Lipca 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 14 Lipca 2023 @Monako zrośnie się tylko sklej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,382 Napisano 15 Lipca 2023 Się wczoraj porobiłem i do głowy mi przyszedł pomysł Flusha 🙂 Tak się nakręciłem, że jak już poczytałem co i jak to od razu te 2 moje automaty poszły na zabieg. Myślałem, że z 15 minut mi to zajmie a zajęło chyba ze 2 godziny. Był mały test i fotki w celach dydaktycznych. Te 5 litrowe donice przelałem 3 razy po 5 litrow wody. Taka była woda po pierwszej rundzie: A taka była na koniec, po 3 rundzie: Nie wiem czy ten cały mój flush ma jakiś sens jak mam zamiar ścianach w ciągu 3-5 dni. Powinno się go 2 tygodnie przed ścianka robić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 15 Lipca 2023 To po co robiłeś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,382 Napisano 15 Lipca 2023 19 minut temu, Mr.Green napisał: To po co robiłeś 😄 1. Byłem pod wpływem innych substancji.... 🙂 2. Bo jeszcze nigdy Flusha nie robiłem. 3. Myślałem, że zabawa skończy się po 15 minutach max. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 15 Lipca 2023 Była zajawka - trzeba było zrobić🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 16 Lipca 2023 Taki flush raczej w niczym nie zaszkodzi, no bo nie wyciągnie Ci substancji z topów przez korzenie razem z wodą Jeżeli nie robiłeś w ogóle flusha wcześniej, to dobrze że zrobiłeś, nawet jak tak późno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 16 Lipca 2023 @WBB czy powinienem wybrać jedną z trzech opcji.. ? To ten konkurs.. ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,382 Napisano 21 Lipca 2023 Red Poison auto wyszydzony. Wyszło 32g nie wliczając pobranych wcześniej sampli. Wynik ok jak na planty traktowane jako gorszy sort przy okazji sezonów 🙂 Jak sciąłem to wydawało mi się, że 15 może nie być.... 34/14/64 Tutaj chyba powoli też trzeba by o kosie myśleć....? Czy przetrzymując dalej topy będą jeszcze bardziej spuchnięte? 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach