Skocz do zawartości
WBB

4xDos Si Dos 33 Barney's Farm, 400W HPS

Rekomendowane odpowiedzi

@WBB różnice która widzisz gołym okiem to fajnie jakbyś ukazał w postaci fotek 😄

Czy one szły ciągle równo i teraz ta jedna odstaję czy podejrzana cały czas zachowywała się odmiennie ? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
16 minut temu, Mr.Green napisał:

@WBB różnice która widzisz gołym okiem to fajnie jakbyś ukazał w postaci fotek 😄

Czy one szły ciągle równo i teraz ta jedna odstaję czy podejrzana cały czas zachowywała się odmiennie ? 

No wiem, fotki muszą być. Później bo teraz z tamtad dopiero wróciłem, bylem na dymie i otworzyć słoiki do curringu:)

Teraz znowu będę miał stresa, że tam plecha się czai....

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Mr.Greenpierwsza to ta z tymi słabszymi włosami.... druga dla porównania.

100% pewności to teraz nie mam ale raczej wszystkie rosły podobnie i równo. Myślę, że zauważył bym gdyby coś się działo dużo wcześniej. W piątek powinna być już ścinka a tej o której teraz piszemy może nawet szybciej.

PXL_20230730_190413486.thumb.jpg.3a90d756498869f7aa8655af09219bed.jpg

PXL_20230730_190307203.thumb.jpg.856d9c4bb312f7663e415217e66296f7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@WBB może być że wolniej szła na indukcji lub potrzebuję więcej czasu na kwitnienie.. albo po prostu geny ma słabsze. 

To ten Do si dos ?

Coś tam nawet przypomina 😛

Jestem ciekaw jak mi wyjdą pierwsze sztuki od Barneys Farm 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
49 minut temu, Mr.Green napisał:

może być że wolniej szła na indukcji lub potrzebuję więcej czasu na kwitnienie.. albo po prostu geny ma słabsze.

A nie jest to już ten etap "przejrzewania" czy jakoś tak? 

No to są Dos Się Dosy.... miały być 4 ale jednego chyba utopiłem i poszły awaryjnie 2 autamaty do tego.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
41 minut temu, Katastrofedens napisał:

@WBB patrz na trichomy a ta ze zdjęcia to bym potrzymał jeszcze chwile 😅

Co to znaczy "chwilę"? 🙂

Muszę rachunek za prąd zapłacić 😉

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

3-4 dni nie przyglądałem się roślinom bo tylko w pośpiechu podlewałem. Wczoraj patrzę a one coś spuchły. Jutro miała być ścianka. Liście powyżerane. Takie wyrastające pąki z topów niedawno u kogoś widziałem.... nie było to u @vego1989? Tylko tam coś się zdupcyło jak dobrze pamiętam....

PXL_20230802_211658848.thumb.jpg.019e10df7ce8a819d9198b0f6d50b010.jpg

PXL_20230802_211711680.thumb.jpg.437206df09a236a4a9731850bfbbe617.jpg

PXL_20230802_211755439.thumb.jpg.eb35dbd5962d51a41e637801907765e2.jpg

PXL_20230802_211824779.thumb.jpg.c78ee93852d604fabb0f373888aa480f.jpg

Edytowane przez WBB

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość

@WBB jak pod lupą to wygląda?na zdjęciach widać trochę przezroczystych. Moze zrob lepszej jakosci zdjecia. Nie prowadzilem zadnej fotorelacji. U mnie bylo podobnie, ze wyskoczyly biale wloski jeszcze, byla gotowa ale przetrzymalem tydzien, mialem mleczno-bursztynowe trichomy.Sugeruj się trichomami.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@vego1989 No to u kogos innego to widziałem... rewegetacja albo herma tam wtedy była 🙂

Te fotki to z moja lupą na telefonie. Ciężko mi nieruchomo rękę trzymać i dlatego takie foty 🙂

Chyba jeszcze kilka dni będę musiał przetrzymać do przyszłego tygodnia, bez żarcia, o samej wodzie.

Edytowane przez WBB

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość

@WBB też bym przetrzymal jeszcze tydzień. Skoro już mleko jest to jest gotowa.Bo chyba  nie celujesz w bursztyny ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, vego1989 napisał:

@WBB też bym przetrzymal jeszcze tydzień. Skoro już mleko jest to jest gotowa.Bo chyba  nie celujesz w bursztyny ?

Nie wiem czy jest sens na bursztyny czekać. Podbieram sample juz od miesiąca i pierwsza próba mnie ruszyła ale od razu pisałem, że to ocena wstępna i może ulec zmianie. Teraz już mnie średnio klepie. Może dzisiaj jedna szyszka będzie dobrze podsuszona i dym testowy.... Może detoks by się przydał 🙂

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Teraz, WBB napisał:

Nie wiem czy jest sens na bursztyny czekać. Podbieram sample juz od miesiąca i pierwsza próba mnie ruszyła ale od razu pisałem, że to ocena wstępna i może ulec zmianie. Teraz już mnie średnio klepie. Może dzisiaj jedna szyszka będzie dobrze podsuszona i dym testowy.... Może detoks by się przydał 🙂

Przerwa w paleniu co jakiś czas wskazana. Po wysuszeniu i curringu zmienia się smak jak i zapach, moc też jest lepsza.Jak jest mleko to wyrywaj chwasta 😉😀

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
11 minut temu, Udyr napisał:

@WBB szara jak w pysk strzelił.

Kurwa. Ja jej od 2 miesięcy wypatruje... I przy trymowaniu teraz znalazłem.

Nie znam się na tym ale możliwe, że tylko na 2 topach jest?

Powycinać to czy cały top do wyjebania?

Co jak go wysusze i popchne dalej?

 

Tutaj też czy na tych dwóch nie ma?

PXL_20230806_130333790.thumb.jpg.378ab1e21f9a6ad81ffa3e3f42f3e930.jpg

PXL_20230806_130341756.thumb.jpg.fc14345b8ea38fe9f0992d8e40af9800.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
42 minuty temu, Udyr napisał:

@WBB Na zdjęciu na dole napewno jest w tym brązowym miejscu. Wytnij i wyrzuć spleśniałe części może na reszcie się nie pojawi.

Musisz dobrze przejrzeć grubsze topy. 

Tak, na tym ostatnim zdjęciu też jest. Ale powycinalem i trafiło z resztą na suszarnie.

To pierwsze też porozcinalem ale wrzuciłem w karton niech się tam suszy.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
3 godziny temu, WBB napisał:

Nie ma tu czasem plechy?

PXL_20230806_123634113.thumb.jpg.a4a27a4288fb5e2a5954000f423aae47.jpg

Ojoj, a jak to suszysz ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
17 minut temu, vego1989 napisał:

Ojoj, a jak to suszysz ?

To jest dopiero ścięte i do trymowania.

A suszę to na takich ramkach 70x70 i na ramkę nabitą siatka do styropianu. 2 takie piętra mam... 2 ramki.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...