Bob drzewny 809 Napisano 30 Marca 2023 Jak boisz się pękniecia łodygi, to jest patent z zawinięciem łodygi w folię spożywczą ~2 warstwy, wtedy inaczej się rozkładają siły na powierzchni. Coś jak z papierosami, jak zawiniesz taką faję w to sreberko z paczki, to możesz ją praktycznie wygiąć jak literkę U, bez tego sreberka strzeli Ci w rękach jak będziesz próbował to zrobić Oczywiście taką folie się potem usuwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 30 Marca 2023 @Bob drzewny Runtz nie strzeli, dzisiaj cos go próbowałem wygiąć i jako tako szedł, na spokojnie jutro przesadzę, powyginam, zaleje odzywkami i będzie gitarka. Ciekawi mnie w chuj jak to wszystko bedxie wygladac pozniej, juz dzisiaj jak otworzylem boxa i wsadzilem tam lep wyczuwałem nutki ziółka 🤓😮💨 wkrecilem się w te bycie rolnikiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Marca 2023 Godzinę temu, cejerowski21 napisał: @vego1989 Jasne😀👊🏼 Jutro popołudniem/wieczorkiem update czekajta U podstawy złap w przeciwnym kierunku do naginania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) Dzien 18 Runtz dostaje z rana trening lst, Diesel z przesadzeniem i treningiem poczeka jeszcze kilka godzin. Trening dobrze wykonany? Nie podlewałem jeszcze roślinek dostana piciu jak bede przesadzał diesela Chyba chujowo jak patrze na innych😆 nie podlewane sa wiec mogę poprawic Edytowane 31 Marca 2023 przez cejerowski21 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 jest ok 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 ja osobiście jeszcze bym te liście wygięte przy ściankach doniczki trochę podniósł, raz za mało podlałem i liść popękał tam gdzie było największe wygięcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) Witam, przychodzę z nowymi wieściami Diesel dostał nowa do oczka 8L, obie roslinki maja juz zrobione lst, Kazda z nich podlalem ok500ml muszynianki z 0,5biogrow i 0,5calmagu Przesadzanie, podlalem, odczekałem chwile i przesadziłem, ziemia nie zdążyła się nasączyć na końcówkach doniczki, leciutko się obkruszyla podczas zmieniania domku Treningi:) Runtza tez troszeczke po boksch podsypalem ziemia:) Tutaj wystaje korzeń Runtza, po wczorajszym macaniu korzeniu nic mu się nie stało z tego co widze, pare żółtych kropeczek na nich to woda z nawozami która pochlapala troche listki A to Diesel przyklejony do ucha doniczki Za 6godzin zobacze czy liście się jakos podniosły czy leciutko się wyginają, i dam znac. Wyglada chyba dobrze😀 Edytowane 31 Marca 2023 przez cejerowski21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 31 Marca 2023 Mam takie pytanie ile chcesz gr uzyskać z tych roślin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 @Czujny87 Oczywiste jest ze jak najwiecej, nie nastawiam się na konkretna liczbę, to moja pierwsza uprawa wiec nie do konca wiem ile mogę z tego wyciągnąć. Bede zadowolony nawet z 15g z jednego krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) @cejerowski21 ja obstawiam ze będzie z tej co ma LST z 20/25 gr ta druga po przesadzeniu to chyba będzie do wywalenia niestety trzymam kciuki pamiętaj ze one się same przełącza na kwitnienie masz mało czasu Edytowane 31 Marca 2023 przez Czujny87 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 Czemu do wywalenia 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 bo tak się przyglądam Tobie od początku i widzę co z nimi robiłeś i nie sadze ze się ona pozbiera a jeszcze chcesz ja przesadzić @cejerowski21 nie przejmuj się moja opina trzymam kciuki żeby dały 60 gr ale będzie ciężko bo to są obrażalskie pipy i z nimi to gorzej niż dziećmi ale najważniejsze ze doświadczenie zdobyłeś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 a czemu nie wyginasz w drugą stronę doniczki tylko wyjeżdżasz poza 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) @Mr.Green z dedykacja do ciebie Tak to wyglada, nie widac za bardzo roznicy ale wygialem w druga strone a potem przekrecilem doniczkę ku stronie wejscia do boxa Runtz się rozkraczyl juz na ziemi jak placek Edytowane 31 Marca 2023 przez cejerowski21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 na t ostatnim zdjęciu to widać jak drut obejmuje główna łodygę i nie tylko. Lepiej jakbyś złapał sama łodygę a te małe odrosty puścił wolno 🙂 ale tak też może być 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 @Mr.Green zmienie to jak wroce, obowiązki wzywają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) I dobrze by było jak być przytrzymał ta łodygę drugim drutem przed wygięciem by nie nadwyrężyć korzeni i nie pękła pod ziemia 🙄 ciężko będzie je teraz ogarnąć 🙈 powiem ci jak ja bym to zrobil 😄 stoi pionowo 😎 zlapal ja z jenden strony na samym dole sznurkiem zrobil dziurkę w donicy i związał potem złapał gdzieś w połowie zależy jak by się wyginała i do gleby delikatnie 😄 by wyszedł kat mniej więcej 90 stopni ale to trzeba z wyczuciem i jak by się podnosiła delikatnie to tylko tego druta delikatnie do dołu. jak ja wyginasz poza donice to ciężko potem odrosty ogarnąć. Na tak małym boksie to najlepiej trzymać ja w obrębie donicy 😁 zobacz sobie moje fotorelacje z LST tego boxa pod hps albo ledem jak je wycinałem 🙂 i na tyle roślin złamał mi się mały odrost nawet nie wiem jak ale to bez znaczenia 😁 Edytowane 31 Marca 2023 przez Katastrofedens 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 31 Marca 2023 I też co ważne, przysyp ziemią tam gdzie wystaje korzeń, korzenie mają mieć pełną ciemnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) Co jest kurw…. Poprawione LAT Runtza, złapany za szczyt do dolu Poprawione i przy dieselu, starałem się odsłonić wszytskie mozliwe szczyty Edytowane 31 Marca 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) Ee chyba się nie zrozumieliśmy co miałem na myśli 😅 zrobisz jak chcesz ale ja dobrze radzę 🙄 i potem podsyp ziemia trochę i jak będzie sucho to podłej a jak chcesz zostawić jak jest to chociaż ja złap gdzie czerwona kreska by nie wyrwało korzenia 😁 Edytowane 31 Marca 2023 przez Katastrofedens @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach