Mr.Green 4,308 Napisano 8 Stycznia 2023 @grolsch3 jest i Cliper zapalniczka przy topie ze sloika 😎 Tamte powiesze to bedzie lepiej widac 😛 poki co niech dochodza sobie moje ukochane 🙂 @Katastrofedens no ładnie pachnie 🙂 powiew swiezosci 😄 Taka wiosna wczesna 😛 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 15 Stycznia 2023 (edytowane) eLo ZaŁoGa Dzisiaj pykło 14 tygodni projektu czyli 11 tygodni od przelaczenia + 3 tygodnie wega Mialem delikatny plan potrzymac je jeszcze tydzien jednak po glebszej analizie oraz wnikliwej inspekcji podjalem decyzje by nie przedluzac tego co nie uchronne 🙂 Coraz wiecej lisci zamiast usychac prawidlowo.. zaczely usychac na mokro.. czyli nie prawidlowo.. 🙂 co w polaczeniu z dosc wysoka wilgotnoscia przy kazdym podlaniu sprawilo iz w mojej glowie zapalila sie lampka.. Jebać pleche !!! Trichomy mleko a na niektorych roslinach kurwa smietana.. 🙂 lekki podlot bursztynu widoczny podczas zdjec satelitarnych tylko utwierdzil mnie w przekonaniu ze nie ma co sie szczypac i lecimy z koksem 🙂 Rachu Ciachu i po Strachu ✂️✂️✂️ Jestem zadowolony z efektu ktorego nie bylem do konca pewien.. Po srednio wykonanej defoliacji dwie panny nie napuchly tyle co reszta kolezanek za to nadrabiaja warstwa pozadnego lukru. Uwazam iz jest potencjal w tego typu grow w moim repertuarze i z pewnoscia powtorzymy tą akcje wprowadzajac ulepszenie. Jak dla mnie.. hmm.. mysle ze wykorzystalem 75-80 % potencjalu jaki stwarza taki typ uprawy. Ciutke mniej doniczek i lepsza praca swiatlem by w nastepnej probie sprobowac to wszystko bardziej zbic i dojebac 🙂 Jak widac nie ma co sie zastanawiac czy cos ma sens.. czy nie.. tylko wez to kurwa zrob i nie pierdol ze sie nie da.. 15 roslin na 0,7 m2 jak widac dla amatora/szafiarke nie stanowi zadnego problemu 🙂 Lekkie ryzyko sie oplacilo co poskutkowalo dobrą lekcją/nauką oraz dosc obfitym poligonym doswiadczalnym. Kolory przerożne.. od fioleta po pomarancz i nawet zielone jest 😛 Zapach.. ja jebie.. 🙂 obłęd + opętanie Cukru jest tyle ze trzeba bylo zapodac panną insuline. Wszystko sie klei przeokrutnie.. za to uwielbiam organike miedzy innymi 🙂 nawet popcorn z dołu wyglada jakby zamarzal 🙂 Pestki mimo ze byly z jednej paczki roznia sie i to niektore przyklady mozna uznac za totalna rozbieznosc co bardzo mnie cieszy bo przy 8 Shogunach smialo stwierdzam ze sa tam 3 rozne sorty palonka.. + do tego swoja hybryda aLLa No Name.. ktora hipnotyzuje swoimi egzotycznymi nutami. Dobra koniec sritu pitu.. 😄 ... robić swoje po grób 🚀 Pozdro ludziska ! Pierwsze 5 z 9 sztuk ktore dzisiaj dostapily zaszczytu zawisniecia glową w dół dla swojego stworzyciela Pozostale 4 dziewczyny 🙂 Edytowane 15 Stycznia 2023 przez Mr.Green 1 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Stycznia 2023 Dobrze jest, trymujesz mokre czy suche? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 15 Stycznia 2023 i wszystko razem 🙂 Dziekuje wszystkim za towarzystwo oraz dobre rady. Bez was to nie była by taka dobra zabawa 😉 Trzymajcie sie człowieki 1 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Stycznia 2023 1 minutę temu, Mr.Green napisał: i wszystko razem 🙂 Dziekuje wszystkim za towarzystwo oraz dobre rady. Bez was to nie była by taka dobra zabawa 😉 Trzymajcie sie człowieki Jak tak patrzę na to zdjęcie to nie wiem czego się czepiasz tej lampy i operowania 😉 ładne porosły te pałki😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 15 Stycznia 2023 @grolsch3 Dzieki. Tez tak mysle xD Najpierw na mokro usuwam wieksze liscie i niektore cukrowe.. troche czasu dzisiaj braklo zeby dokladniej ogolic. Nie ma lata i upalow to wiekszy/grubszy trym zrobie na mokro a potem na sucho ewentualne poprawki. Mysle ze jutro sie tym zajmiemy 😉 Jak jest gorąco i sucho to zostawiam panny z opierzeniem zeby za szybko nie odparowaly 😛 tym razem nie ma takiej potrzeby. Warunki suszenia na stan obecny to 57% wilgotnosci i 18/19 stopni C Duzo lisci cukrowych obłędnie pokrytych trichomami.. co kurewsko mnie cieszy bo spoleczenstwo domaga sie babeczek i ciasteczek na bazie MegaMocnegoMasla 😄 @grolsch3 Nie czepiam sie 😛 ale z obserwacji tego grow wiem ze moglbym to jeszcze podkrecic 😛 co tylko zacheca mnie by powrocic do tego ukladu. 12 doniczek i troche wiecej w łape dla operatora oswietlenia i powinno byc cacy 🙂 co postaram sie oczywiscie udoodnic 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 15 Stycznia 2023 @Mr.Green prawdziwe szoguny 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 397 Napisano 15 Stycznia 2023 Czekam na podsumowanie ile tam wyjdzie z tych pałek 😉 ładnie porosły czekam na więcej 🍀 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 15 Stycznia 2023 @Katastrofedens licznik juz bije w dół 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Stycznia 2023 3 godziny temu, Mr.Green napisał: i wszystko razem 🙂 Dziekuje wszystkim za towarzystwo oraz dobre rady. Bez was to nie była by taka dobra zabawa 😉 Trzymajcie sie człowieki Na zdjęciu 450 g, jak na moje oko, a w domu musi ładnie ziołem zalatywać, jak to suszysz poza namiotem bez filtra weglowego. Gratulacje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 15 Stycznia 2023 @Zielone krainy 450 chyba mokrego 😄 Nie zapominaj że to organiczny shit I nie jest on tak full komplet ulany jak np. Twoj kwiat 🙂 Optycznie wygląda duzo. Nie powiem. Jak to rozwiesilem to tak dość miejsca zajmuje 😄 Nie masa jest ważna kumpel a Certyfikat jakości 😛 Zobaczymy jak wyschnie 🙂 Coś tam może zalatuje troszkę 🙂 lecz babci to nie przeszkadza 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Stycznia 2023 @Mr.Green Na moje oko to tam 450 g jest, ale wiesz lepiej , widzisz to na żywo. Jasne, jak chodzi o jakość i moc to najważniejsze w kwestii tematu. Taka ilość musi mocno pachnąć, jak bym tak zrobił u siebie to długo bym na policje nie czekał :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 397 Napisano 30 Stycznia 2023 I jak tam będzie jakieś podsumowanko ?😄@Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 31 Stycznia 2023 @Katastrofedens też jestem ciekaw bo ładnie poszło, 500 z hakiem będzie, o ile już 1/4 nie poszła na próbę degustacji 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 2 Lutego 2023 Taa zrobię coś na weekend 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Lutego 2023 @Mr.Green Przyłączam się , daj wynik, jaki by nie był, pokaż, co tam u ciebie wyszło. Ja miałem uprawę, gdzie mi się wydawało, że zgarnę 400 g, a wyszło ostatecznie 260 g :D Jednak wtedy faktem jest, że ze względu na filtr węglowy , jaki przepuszczał zapach ściąłem za szybko, takie wspominki. Daj zdjęcia i wyniki z podsumowania z uprawy i napisz, jakie efekty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 26 Lutego 2023 @Zielone krainy spoko loko nie ma sie z czym czaic 😄 Wyszlo okolo 350 dosc bardzo suchego palenia. Tym razem suszylem troche dluzej by sie kruszylo w rekach wrecz. Po wlozeniu do sloika troche i tak nabralo znowu wilgoci jednak i tak bylo bardzo suche co bylo porzadane bo duzo towaru palilem z fifki 😎 Z krzaka srednio wyszlo 30g. Nawiecej jeden dal kolo 40 a najmniej 20 z malym hakiem. Glowne topy fajne zbite lecz wszystko ponizej raczej popcorn 😛 Efekty dosc zroznicowane jak na jedna odmiane. Dwie sztuki byly bardziej betonujace i zamulajace. 1 to jakas masakra ogolnie. Bardzo mocna. Po lufie trzeba bylo chwile usiasc heh, reszta bardziej w Sative. Na jednym topie troche plechy bylo niestety.. wycialem pleche reszta topa byla pod obserwacja i nic wiecej sie nie dzialo.. to ziomek opierdolil 😄 Koniec koncow zadna sztuka nie byla podobna do jednego grow czesniej gdzie mialem jednego Shoguna.. 😄 dziwna akcja 🙂 To chyba tyle.. nie ma co wiecej sie rozczulac 🙂 trzeba leciec dalej @Tester prosze o przeniesienie do zakonczonych. Dziekuje wszystkim za atencje pozdrawiam i zapraszam do nastepnego projektu 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lutego 2023 @Mr.Green Ciebie porwali, aresztowali, czy poszedłeś na spacer do lasu i zgubiłeś drogę do domu ? :D Wyparowałeś jakby cię czarna dziura wciągnęła. Gratulacje wyniku, daj jakieś fotki topów. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 26 Lutego 2023 @Zielone krainy Nic z tych rzeczy 😄 zrobilem sobie male pauze.. i wjebalem sie w swoje najwieksze uzaleznienie.. w prace 😄 wczesniej mialem troche wiecej wolnego czasu ale ostatnio wjebalem sie w dosc duzy projekt i troche mnie praca pochlonela. Do tego sobie palilem swoje owoce ciezkiej pracy i bylo mi chwile blogo 😄 Jestem juz z powrotem 😛 takze bez stresu 🙂😎 Zdjec nie mam za duzo.. niestety.. bo w sumie to kurde tylko dwa ktore sie nadaja 😄 wybaczcie 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lutego 2023 @Mr.Green Topki ładne, a jak potrzebowałeś przerwy to jasne, praca też zrozumiała konieczność, swoje w życiu trzeba zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach