Katastrofedens 398 Napisano 27 Grudnia 2022 @Mr.Green to minus różnych odmian 😅 ale lepiej się tak pomęczyć i palić co innego co chwile niż w kółko to samo 🍀 @WBB ja już nie pale od roku i kuzwa to nie dla mnie brakuje tego na weekend ☹️ alkohol ok wypić trochę a jak za dużo to ciężko na żołądku potem głowa boli nie polecam 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 @Katastrofedens ja wole bucha niz alko. Z czasem alko staje sie uciazliwe jak dla mnie 😉 Dokladnie. Bardzo lubie miec roznorodnosc w boxie 😛 Rok nie palisz.. ? 😮 szacun 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Alko to zło🍀 No naprawdę odkąd mam bobasa 🤷♂️ i dlatego teraz problem ze startem i wgl trzeba czasu ☹️ ale już namiot jedzie 1m2 jak zacznę to z pierdolnieciem 😂😂😂 Edytowane 27 Grudnia 2022 przez Katastrofedens 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 @Katastrofedens ja zacząłem przy bobasie 🙂 I to w całe nie jest problem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 27 Grudnia 2022 (edytowane) @Mr.Green wspomnij to mojej 🤣 jak nie było małego miała problem ale nie taki a potem jak już jest mały i chce to czemu nie robiłeś jeden za drugim ? Bo k**** miałaś problem z tym jak za często…. I coraz więcej problemów stwarza z byle gowna szkoda ze zrozumiałem to po czasie… tak już dawno bym ja wyjebal zanim dziecka nie było i znalazł o wiele lepsza co by nie miała problemów i miała chociaż coś w głowie a nie nasrane jak jej matka a jej ojciec ostrzegał teraz wiem czemu 😤 tak w nawiasie tez jej miał dosyć i skończył swoją męczarnie a w porządku gość i mówi ze teraz wie co to życie 😄 a z czarownica nie ma nawet o czym pogadać bo co 2 słowo kurwa ja pierodle jak to złe w życiu nie miła a z tego co wiem to jie jeden chciał by tak mieć 😂😂😂 po prostu historia na kabaret🥹 Edytowane 27 Grudnia 2022 przez Katastrofedens 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 @Katastrofedens moim priorytetem w szukaniu wybranki losu było akceptowanie palenia.. I znalazłem taka co sama czasami zapali.. 😛 moja też trochę krzywo na to patrzyła na początku a teraz sama zagląda i mówi.. Ale szybko idą 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 27 Grudnia 2022 @Mr.Green moja po porodzie zrobiła się naprawdę nieznośna odjebalo tak ze szkoda gadac… niby akceptuje palila dużo kiedyś ze mną a teraz ? Nawet nie chce słyszeć o tym i mówi jaki ja nienormalny niedojrzały i wyzywa od kij wie kogo, to nie jest normalne 🤷♂️ nawet jak by było to legalne to i tak miała by problem 😂 wiec coś trzeba z tym zrobić 🤷♂️ zazdroszczę takiej wybranki i wszystkiego dobrego dla was 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 @Katastrofedens może jej przejdzie i bedzie lepiej 😛 czasem trzeba czasu na różne problemy 😉 Kurde przymierzam się do praski co by żywice wyciskać.. może polecasz jakąś ? 😄 Albo ogólnie ktoś 🙂 miał z tym kontakt i jest w stanie coś polecic @Katastrofedens Widzisz tak to jest z tymi babami.. 😄 ja teraz kombinuje jak tu małego boxa przemycić na chatę żeby moja nie mówiła że jestem dałn.. 😄 bo chciałbym już te pierwsze 3 tygodnie startować w drugim małym boxie zanim obecne dojdą.. 🙂 co by usprawnilo całą twórczość artystyczna 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 28 Grudnia 2022 @Mr.Green z tego co wiem to pod każda prasa wyciśniesz żywice byleby miała te 2t nacisku 😅 ja kiedyś milem w robocie taka zajebista do 1000t ale kuzwa wtedy JesCze to takie modne nie było 😂 widzisz mojej to nie przejdzie nawet na to nie liczę 🙄 chyba się już z tym pogodziłem 😂 ale może wyjedzie do polski tam mieszkać to niech se jedzie jak tam tak dobrze się niby żyje 😂 ale najbardziej to za bobasem będę tęsknił ☹️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2022 @Katastrofedens czyli taka 5T powinna wystarczyć lekko 😛 W Polsce się łatwo nie żyje. Jak nie masz czegoś po rodzicach to jest lipa. Wynająć kwadrat + opłaty.. A i ceny kosmos.. do tego debilne przepisy i końca wymieniana nie widać.. 😄 Nie wysyłaj jej na siłę do PL. Kobiety często po porodzie mają jazdy. To jest stres i uraz po porodowy. Możesz to zwalczyć u niej razem z nią. Dla niej teraz dziecko jest najważniejsze bo instynkt jej nakazuje. Trzeba nad tym popracować. Musisz sprawić żeby się odblokowania kobita. Skoro wcześniej nie było problemu z takimi rzeczami to może jest szansa uzyskać kompromis. Nic na siłę, bo to później jeszcze gorzej wychodzi. Szkoda dzieciaka żeby bez ojca biegal 😉 . Moja tez miala depreche po porodzie. 3 lata w sumie dopóki nie poszlo do przedszkola. Potem praca na kilka godzin i człowiek wraca do życia 😛 i normalności. Tez mialem jazdy o kurde takie bzdury.. ze szkoda gadać ale kocham swoją kobietę a i za potomstwo bym zajebal goryla golymi rękami 🙂 także jak Ci zależy to szukaj sposobu i walcz do końca. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 28 Grudnia 2022 @Mr.Green ale ona sama chce mówi ze dziecko nie będzie gadało po niemiecku ☹️ ja nie chce by jechała tez ja kocham… mówi ze jej się nie podoba tutaj i wgl i to przed porodem już było w sumie od ostu lat tak gada ☹️ do mamusi ciągnie to widać… nie ma swojego życia tylko mama mama to chore jest a tłumacze masz swoje życie rodzine zajmij się tym osiągnij coś w życiu 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2022 @Katastrofedens u mnie było tyle szczęścia ze my się poznaliśmy w DE. Oboje z rodzin po rozwodach rodziców.. Oboje lubimy Polski rap. Trochę tak jak brat z siostrą się dogadujemy 😄 Moja po porodzie też miała jazdy ze nikogo tu nie ma, że nikogo nie zna, ze ciągle w domu.. itp. Trochę walki było aż w końcu napisała na Facebooku czy są jakieś matki w okolicy z dzieciakami i tak stworzyła grupę znajomych Polaków za granicą z małymi dzieciakami i teraz ma znajomych itp Ma pracę która jej odpowiada I już nie chce wracać do PL bo nie mamy nawet za bardzo do czego.. A chcielibyśmy wrócić do PL Trochę ciężki temat jak ona chce do mamy.. To ciężko z tym walczyć bo ma zakodowane coś w głowie I nie akceptuje innej wersji. Dziecko pójdzie do przedszkola to samo się języka nauczy. 🙂 Takie pytanie zagadka dla wszystkich.. Czy pies policyjny taki na 4 nogach z mokrym nosem wyczuje resine czyli żywice wyciskana z topow..? Ktoś to może wie.. ? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 28 Grudnia 2022 @Mr.Green widzisz trzeba czekać jak się sytuacja potoczy ona wszytko na nie szkoda gadać 🤷♂️ ja tez bym wrócił jak bym miał do czego 🙄 tłumaczysz jej to a ona i tak swoje 😂 dobra koniec tematu bo to temat rzeka i najlepiej do pogrania przy blancie j drinku 😅 Pies wyczuje na pewno to dalej buszek tylko w innej postaci 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Grudnia 2022 Puk Puk Kto Tam.. Nie Musisz Otwierac Bo Nawet Jak Mnie Nie Ma i Tak Jestem Gdzie Trzeba 9 tygodnia od flipa, 4 sztuki Criticala trafiły pod nóż. Były to najmniejsze sztuki ze wszystkich ktore przeslały puchnac i nie wiele przybraly na masie. Łodygi miały puste w srodku. 3 bardzo a jedna tak srednio.. Nie było sensu tego trzymac dluzej. Mimo braku puchniecia wloski zbrazowialy a trichomy praktycznie wszedzie mleko, stad decyzja o kosie. Do tego dochodzi fakt ze juz nie umiem wytrzymac bez swojego palonka i jest to potezny argument heh 😄 🙂 Juz nadszedl ich czas. Juz nie maja czasu 🙂 Zrobilo sie odrazu troche wiecej miejsca z boxie. Dwa słoiki jeszcze dochodza w boxie razem z 8 Shogunami i jedna hybryda 🙂 pozdro ludziska i Dosiego roku 1 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 30 Grudnia 2022 @Mr.Green hahaha, Ty Głodomorze! 😄 Przysięgam, że dziś w robocie sobie pomyślałem, że będzie kosa 😁 ale żeby nie było kolorowo to pozwól, że się przyczepię - znowu powyciągane masz te badyle 🤔 nie myślałeś, żeby mniej ich dać i mocniej tą lampą poświecić? Niech się zbiją trochę, grubsze łodygi będą to nie będziesz miał tyle popcornu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Grudnia 2022 @Rzeźnik haha dobre z tą kosą 😄 Myslalem o tym i nastepne grow ida 2 max 3 sztuki i bedzie wieksza operacja swiatlem. Byla analiza i teraz zmieniamy taktyke zeby sie tak nie wyciagały gady jedne 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 30 Grudnia 2022 Fajny szron na tym ostatnim foto 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 30 Grudnia 2022 Pare gięta będzie na przetrwanie 😂🍀 pokazuj resztę jak tam w boksie wyglada 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Grudnia 2022 @Mr.Green Mi materiału w słoiku wystarczy na dwa tygodnie, a roślina do kosy wymaga około miesiąca, więc raczej też coś będę podkradał, albo pójdę na detoks. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Grudnia 2022 @grolsch3 szronu nie brakuje. Tyle pocieszenia z malych topow.. ze nie są surowe tylko oblepione żywica z każdej strony 😛 Zauważyłem to co czytałem.. Że mała doniczka nie służy organice 😛 @Katastrofedens dokładnie.. kilka gietow będzie na start 🙂 zawsze to pomoże przetrwac 😄 do większej ścinki jeszcze ze 3 tygodnie 🙂 @Zielone krainy To też dobrze lecisz jak na nie kurzoka 😄 Ja już gloduje od jakiegoś czasu.. posilkujac się jakimś gownem z ulicy co jakiś czas.. cierpiac przy tym na brak jakości produktu 😄 stad moja decyzja. Nie będę ukrywał ze na to liczyłem.. Że Criticale dojdą szybciej I będę mógł już coś urwać dla siebie zanim się dokona żywot owego grow 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach