Prograss 172 Napisano 18 Grudnia 2022 @Mr.Green @Zielone krainy Wszystko na swój sposób jest ze sobą połączone. Raz próbowałem kwasa to na wszystko co spojrzałem układało mi się w logiczną całość. Pasowało do siebie normalnie jak puzzle. I było to takie oczywiste.. 🤨 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2022 @Prograss Łooooo kwachu 😄 czlowieku.. 😛 materia daje i zabiera a cykl sie nie konczy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 18 Grudnia 2022 @Mr.Green Bez kitu ej ja się zastanawiam, czy my nie żyjemy w jakiejś wieczności, w czymś co nigdy się nie skończy 😄 Bo np na kwasie jak postrzeganie rzeczywistości swoim filtrem percepsji gaśnie to czuje się, że czasu nie ma 😄 Co to jest czas w ogóle ej, coo? Czujesz wieczność to o co tu kurna? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2022 @Prograss @Mr.Green Ja sobie już odpuszczam wystarczy, bo i tak przegięliśmy w bece, ale fajnie było , pozdro. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Grudnia 2022 Wesołych świąt dla was ludki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 24 Grudnia 2022 @Mr.Green smacznego jajka i mokrego dyngusa <3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) @Mr.Green wesołych świat i bogatego gwiazdora smacznego karpia 🎄 Edytowane 24 Grudnia 2022 przez Katastrofedens Dawaj up świątecznego 🎄🍀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Grudnia 2022 @Katastrofedens mówisz i masz 😉 Laski puchna. Dostaly dzisiaj papu na swieta 🙂 Ogolnie w tej dzungli gdzie nie patrzec to palenia w kolo sporo 😛 Słoik 🙂 Mmmmm Organiczny Babol 🙂 2 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 24 Grudnia 2022 Ładnie wyglądaj i szronu tez nie brakuje 🎄😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Grudnia 2022 @Katastrofedens suki plują jadem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 25 Grudnia 2022 Dobrze idą, bedzie troche pracy przy trymie. Lejesz jezcze jakis azot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2022 @Soniq21 dziękuję 🙂 Z azotu to tyle co jest w Orgatrexie NPK 5-1-5 oraz w PK Boster NPK 2-5-8. Gdzieś tam ten Tabs jeszcze lekko dogorywa 😄 Ogolnie duzo śmieci.. za duzo 😛 ale to moja wina bo za duzo roslin w za dużych doniczkach 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 25 Grudnia 2022 @Mr.Green nie odstawiasz tego Orgatrexu? Niektóre liście już lekko lśnią 😉 Co masz na myśli pisząc "smieci"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2022 @Soniq21 popcorn 😛 Nie da rady odstawić Orgatrexu bo jest on składnikiem do herbatki kompostowej PK. Daje go tylko 5ml na litr wody A panny dostają po litrze na głowę. Dostaną jeszcze jedno podlanie z papu te które są ciemniejsze I potem sama woda niech się wyjadaja. U mnie to zawsze takie liście.. jakby za duzo azotu.. czytałem trochę I jest tak ze konopia żre nie pochamowana.. bierze wszystko ile się da.. czy jej zaszkodzi czy nie.. nie ma umiaru i pożera wszystko co ma dostępne... taka pazerota trochę heh 🙂 stąd u mnie nażarte zawsze po czubek.. A jak im trochę pozaluje.. To szybko tracą zapasy I się wyzeraja.. zobacz na zdjęcia ze dolne liscie ma ciemne ale górne już jasnieja.. tam gdzie top główny się robi większy tam z automatu widać jak się wyzera.. 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 Elo Ludziska Jak tam po swietach 🎄 pojedli ?🍰 prezenty otwarte ? 🎁 Odpoczyajcie i łapcie spokój. W ten swiateczny okres nie zapominajcie o swoich najukochanszych roslinach jak i zwierzetach 💚 Pokój z wami Bracia i Siostry 2 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 27 Grudnia 2022 12 minut temu, Mr.Green napisał: Jak tam po swietach 🎄 pojedli ? Taaa... 2 dni w wyrku bo chyba RSV mnie dopadł. Pojadlem ale tabletek żeby mieć siły iść na grow-strych i piciu namieszać 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 27 Grudnia 2022 Ładnie puchną i zaczynaja się wyjadac Pomalutku 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 @WBB moze grypa ? Teraz wszystko szaleje a to zapewne poczatek dopiero 🙂 do tego duzo ludzi ze wschodu wbilo do EU co tez robi swoje. Jak sie czujesz ogolnie ? Wszystko ok juz ? @Katastrofedens dzieki 😉 Troche nie rowno dochodza w czasie ale to jakos przezyjemy 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 27 Grudnia 2022 3 minuty temu, Mr.Green napisał: @WBB moze grypa ? Teraz wszystko szaleje a to zapewne poczatek dopiero 🙂 do tego duzo ludzi ze wschodu wbilo do EU co tez robi swoje. Jak sie czujesz ogolnie ? Wszystko ok juz ? Gardło mnie napierdziela jeszcze. A tak poza tym i tym, że nie ma co jarać wszystko OK 🙂 Dzisiaj coś czytałem, że to w Niemcach jest atak grypy, rsv i pewnie covid... także nie wychodz lepiej z domu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 @WBB Jebac system.. 🙂 przechodzilem jakies gowno poczatkiem grudnia takze mam z glowy 🙂 na szczescie lajtowo jak zwykle z fartem 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach