Mr.Green 4,309 Napisano 9 Listopada 2022 @Prograss myślę ze można. Sam będę robił SoG z automatów.. od FastBuds.. by na raz sprawdzić kilka odmian 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 9 Listopada 2022 @Mr.Green O to będę patrzył. ^^ A jakie masz od nich? Ja mam gratisowy Mimosa Cake Auto. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Listopada 2022 @Prograss miałem od nich 3 odmiany. Dobre automaty mają. Mialem: Purple Lemonaid Lsd 25 Green Crack Dwie pierwsze pokazywalem w ostatniej fotorelacji.. Z kapiaca żywica:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Listopada 2022 Siema Magicy 🧙♂️ Koncowka 5 tygodnia oraz 2 tydzien od przelaczenia. Pierwsze zalazki sie juz buduja takze uznam ze mija obecnie 1 tydzien kwitnienia. Usunalem dzisiaj po 2-3 liscie wiatrakowe z kazdej sztuki. Zabieg wykonalem przed spaniem dziewczyn. Poszedl rowniez oprysk z Boom Boom Spray okolo 2 ml na 300 ml wody. Zrosilem obficie pol godziny po zgaszeniu swiatla. Niech im pomoze w tej stresowej chwili. Po kilku dniach powtorze zabieg z usuwaniem kolejnych 2-3 lisci u kazdej z dziewczyn. Na jednej roslinie zauwazylem jajca.. takze jedna na pewno odpadnie co nie robi poki co dramatu.. zwolni sie troszke miejsca. Fotka tylko przed wycinka. Jutro dodam kolejna jak laski sie obudza. \ Z buchem 2 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2022 Siemano dzisiaj wiecej fotek. Panny juz po zabiegu. Wczoraj pierwsze liscie.. dzisiaj jeszcze jakies niedobitki. Poszla dokladna inspekcja i poki co tylko jeden pedal w stadzie. Wiecie co z nim zrobic.. Panny dostaly podporki do stabilizacji. Zostalo 15 sztuk.. jak w tytule 🙂 Podsypane zostaly dzisiaj Silicum Flash po lyzce w kolo lodygi i podlane Orgatrexem + Bactrexem. Zaczynamy karmienie. Za tydzien wjezdza herbatka kompostowa na przemian z PK. W srodku tygodnia usune jeszcze jakies liscie i jak nie bedzie jakis objawow stresu.. to usune reszte smieci z dolu i powinno wystarczyc. Sloiki 🙂 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Listopada 2022 Te słoiki mają drenaż jakiś? W dobrej kondycji te krzaki ze słoików 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 13 Listopada 2022 @Mr.Green i akwarium stoi…ile Ty za prąd płacisz 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2022 @grolsch3 żadnego drenażu. Tylko są zaklejone. Już robiłem bez drenażu w doniczce potem był wazon A teraz słoik. Da radę 😛 malo miejsca mają korzenie to szybko piją wodę. @Dwaplusjeden zegar jest na baterie 😀 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 13 Listopada 2022 @Mr.Green te doły to Ci tylko energię zabierają. Tnij póki mozesz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 @Soniq21 bedą cięte 😛 tyle że pierwszy raz usuwalem wiatraki i jestem przewrazliwiony. W tygodniu pójdzie druga sesja.. A na weekend będę czyscil te doly. Mi ich żal 🙂 poprostu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 14 Listopada 2022 @Mr.Green jak wysokie sa rosliny? Mimo, że Twój led jest wysokiej jakości to jednak też ma określoną penetracje świetlną, tutaj to działa trochę inaczej niż HPS, wiec poprostu nie ma sensu trzymać czegoś co będzie ssało energię ale nie urosnie do zadowalających rozmiarów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 @Soniq21 60-70 cm około. Będę usuwał doly na weekend. Myślałem że lepiej ich nie karać na indukcji. 😛 Czy to bez różnicy I można usuwać kiedy się chce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 14 Listopada 2022 (edytowane) @Mr.Green @Mr.Green z racji tego, że przy przycinaniu musisz wyciągać wszystkie rosliny z namiotu(tak przynajmniej domniemam) to lepiej poczekać już do tego weekendu żeby tak często ich nie ruszac/przestawiać. A ogólnie to już kilka dni zanim przełączysz na flo można śmiało wyrzucić część dołów. A później to w końcówce trzeciego tygodnia ostatni grubszy fryzjer, bo potem to już ewentualnie pojedyncze odnogi czy liście. Tak ja to widzę jako schemat, ale wiadomo, że trzeba obserwować roślinę i dopasowywać się do tego co się dzieje na bieżąco pamietajac żeby nie stresować zbytnio podczas krytycznych okresow. Sam planuje niedługo SoGa z dwoma tygodniami wega I tam pewnie będę się stosował do tego właśnie szablonu. Edytowane 14 Listopada 2022 przez Soniq21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Listopada 2022 @Mr.Green Moje na indukcji jeżdżą ze mną na przejażdżki 😂🙈 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 14 Listopada 2022 I do tego niezły kamuflaż... oczojebna bluza 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Listopada 2022 @WBB najciemniej pod latarnią 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 @Rzeźnik gdzie Ty to wieziesz 😄 wywozka do lasu? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Listopada 2022 @Mr.Green tak zajebiście rosną, ale jak zwykle na złość musi się coś dziać i przeprowadzkę miały przymusową dzisiaj. Albo to albo śmietnik, także wybór prosty 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 @Rzeźnik to już na nowym kwadracie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Listopada 2022 @Mr.Green krzaki tak, ja jeszcze nie 😁 kombinacje alpejskie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach