Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2022 @Mr.Green Gdzie tam mroczne, lubię psy i koty, miałem jedne i drugie, też wolę psy, jak ty , ale wystarczy jaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Grudnia 2022 91 dzień od wyjścia z ziemi i 36 dzień kwitnienia. Trudna do wykarmienia roślina, ale leci zadowalająco, jeszcze jakiś ziemiórki się pokazują, ale wybiłem mnóstwo robactwa, trupy ich larw leżą na powierzchni gleby jest ich bardzo dużo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 20 Grudnia 2022 Mikoryza eliminuje robactwo... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Grudnia 2022 Niezły rozpierdol kumpel 😄 co Ty za Terminatory odpierdalasz w tym boxie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 20 Grudnia 2022 Toż to masakra jakaś te bejsbole... Tyle dobrych growerow się marnuje w tym kraju jak obserwuje te relacje.... A za granicą to hajs by leciał za pasje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Grudnia 2022 @Mr.Green To są kumpel moje choinki, obsypane lekko śniegiem. To taka akcja pod tytułem" uprawiaj choinki na święta". :D @kamilstopro Zgadzam się, niestety nawet na własny użytek nie zezwolą, a co dopiero na handel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 21 Grudnia 2022 Ja pierdziele tu jest kawał kunsztu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Grudnia 2022 97 dzień od wyjścia i 42 dzień kwitnienia. Coraz bliżej do kosy, z ziemiórkami sobie poradziłem, lecą duże dawki nawozów 2.9 ec, wszystkie stymulatory są w użyciu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 25 Grudnia 2022 @Zielone krainy w jaki sposób je wytlukles bo widzę u mnie latają pojedyńcze sztuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Grudnia 2022 @Growerseed Opryski z czosnku i lepy, dorzuciłem potem jeszcze olej Neen i wojna została definitywnie wygrana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 26 Grudnia 2022 @Zielone krainy pokaż je z doniczką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2022 @Zielone krainy jesteś gość 🙂 bardzo konkretnie wykorzystany potencjał rośliny 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2022 20 godzin temu, Barney's napisał: @Zielone krainy pokaż je z doniczką Kolby kukurydzy przy tych topach są jak małe fujarki przy wielkim flecie :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2022 @Zielone krainy niezły krzakulec 😎 Topy niemal dotykają światła 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2022 (edytowane) @Mr.Green Tak, ale jeszcze jest to bezpieczna odległość przy panelach Ledam, wspięła się wysoko, ale miała wega 55 dni, pierwszy raz tak długiego wega roślinie robiłem, jednak leci w porządku, szkodniki wybite , teraz tylko dobrze nawozić, a będzie spory plon. Edytowane 26 Grudnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Grudnia 2022 101 dzień od wyjścia 46 dzień kwitnienia. Topy już dość mocno spuchły, ale jeszcze z miesiąc kwitnienia przed nimi. Daje zdjęcie po zgaśnięciu paneli led. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Grudnia 2022 @Zielone krainy kolby jak zawsze konkretne i zdrowiutkie, pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Stycznia 2023 107 dzień od wyjścia i 52 dzień kwitnienia. Kosa coraz bliżej, topy coraz mocniej napuchnięte, pachną intensywnie. Ogólnie fajny potworek z niej wyszedł, który jest żarłoczny, więc ec około 2,7. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia 2023 @Zielone krainy Mammmaa Miaaaa Ten z lewej tam przy wiatraku widać że obstawia wyjscie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 4 Stycznia 2023 @Zielone krainy baaaaaaja, te po lewej znowu kwadratowe Ci rosną 😁😁😁 czas na avatar z Minecrafta 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach