Juras80 273 Napisano 4 Listopada 2022 Booster zamówiony w sumie powinienem brać herbatkę od biotabs ale tej firmy produkty uwielbiam 100% zaufania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Listopada 2022 Dzień 74 i 28 na redukcji wczoraj moje roślinki dostały po 20lm orgatrex z 1g bactrex na 0,5l wody i zbitym pH do 6. Oczywscie nie reguluje wody w zbiorniku tam mam po odstanie ph6 Dwie najbladsze podlałem. Wieczorem zrobię zdjęcie. Sam ciekaw jestem jak to wyglada po 24h Tak się zastanawiam czy brać tee PK od biotabs do tego czy jest sens i realne korzyści z tego niby £20 ale coś czuje ze to kasa w błoto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Listopada 2022 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 6 Listopada 2022 45 minut temu, Juras80 napisał: Pięknie puchną, ten top mutant założył okulary? 😁😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Listopada 2022 22 minuty temu, PrzeMIX napisał: Pięknie puchną, ten top mutant założył okulary? 😁😅 Vip w końcu to się należą 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 6 Listopada 2022 @Juras80 dużo topow. Teraz to fest napompowac i bedzie bajka. O które PK Ci chodzi od BioTabsa? Te z bananem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Listopada 2022 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: @Juras80 dużo topow. Teraz to fest napompowac i bedzie bajka. O które PK Ci chodzi od BioTabsa? Te z bananem? Ten twój tez znam. Ale nie wiem jak działa. Tak samo jak mój. Nasuwa się pytania czy istotnie to wniesie coś gdy kupię i podam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 6 Listopada 2022 @Juras80 u mnie to robiło robotę I bez tego na pewno by mi nie spuchly topy do takich rozmiarów. Z pewnością nie jest to przereklamowany produkt. U mnie FLO nie ma prawa się odbyć bez herbatki PK i do tego wrzucam na zmiane dodatkowo PK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Listopada 2022 Karmisz je na całego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 6 Listopada 2022 (edytowane) Jak to gościu tłumaczy z BioTabsa.. jedno to NITRO A drugie GLICERYNA.. razem dają NITRO-GLICERYNOWEGO Kopa. Jak masz sprawdzone swoje gadżety to Sam musisz wiedzieć co wybrać @Juras80 Szkoda im żałować. Krótko żyją A bardzo się starają 🙂 jak każdy zrobię dla swoich dziewczyn wszystko co w mojej mocy by były duże silne zdrowe napuchniete żywiczne I smaczne 🙂 Edytowane 6 Listopada 2022 przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 6 Listopada 2022 @Juras80 ile nad ziemią zbiornik? 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Listopada 2022 57 minut temu, Barney's napisał: @Juras80 ile nad ziemią zbiornik? 😮 Z 1.2 czemu pytasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 14 Listopada 2022 Tydzień 5 flo rozpoczęty. Jeszcze jeden tydzień i lecę z Top Shooter adrenalina duża jak zareagują krzaki. Za tydzień lecę 1ml na litr ale tylko na 1 roślinie test zrobię Jak zareaguje dobrze reszta tak samo będzie nawożona 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 14 Listopada 2022 Jasnieja jakby sie wyjadaly 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 14 Listopada 2022 12 minut temu, Mr.Green napisał: Jasnieja jakby sie wyjadaly 🙂 Nic nie poradzę. Latka jej lecą czas robi robotę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 14 Listopada 2022 Wydaje mi się że można je bardziej dokarmic. Na ostatnim zdjęciu typowe braki PK ale nie zapominaj że ja się chuja znam 😄 według tych co się znają 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 14 Listopada 2022 52 minuty temu, Mr.Green napisał: Wydaje mi się że można je bardziej dokarmic. Na ostatnim zdjęciu typowe braki PK ale nie zapominaj że ja się chuja znam 😄 według tych co się znają 🙂 Dałem 0.5ml na 0.5l shootera. Dobry pomysł. Blaknie słabo puchnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 15 Listopada 2022 Dawać im papu w opór według mnie też zjaśniały, ale widać, że jest im ideolo jeśli chodzi o warunki bo wszystkie włoski bieluśkie nic nie brązowieje i się rozwija, jak dostaną papu ile tylko będą chciały i potrzebowały to będą puchły jak szalone 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 15 Listopada 2022 29 flo Dalem 2 pk to ta gdzie obcy zamieszkał okazuje się ze ta mutacja objęła 2 szczyty. Tak ze kong ma żonę. Czy ten kolor liści nawet łodyg jest normalny ? Jedna tylko taka purpurowa trochę. Resztę roślin narazie nie pudruje pk a wy jak myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 15 Listopada 2022 @Juras80 ładuj wszystkim, z dnia na dzień mogą zżółknąć. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach