Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2022 Elegancko oskubane:P jak kurak do rosolu hehe 🙂 Jest moc 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 28 Października 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 31 Października 2022 21 flo Panel mam nadal na 75% i się zastanawiam jak długo tak trzymać 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Października 2022 Petarda wyglada. Beda paly 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 31 Października 2022 @Mr.Green W którym tyg można panel na 100% dać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Października 2022 Ja daje jak topy sie troche bardziej uformuja. Zazwyczaj w polowie flo okolo tak na druga polowe zarzucam ale tez zalezy od lampy. Daj za tydzien? Czy patrzysz juz wjechac? Na 100% 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Października 2022 Różne są szkoły. Jedni wala full power od flo inni od 4-6 tyg. A inni na ostatnie 3 tyg. ja bym dal im fulla i ładować tylko dawki papu 😎💪💪 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 2 Listopada 2022 22 dzień kwitnienia. Lampa na ful. Wysokość donic wyrównana . Połowę roślin dwa dni temu podlałem po 0,5 wody z 20ml orgatrexu z 1g bactrex druga połowa 0.5/10/1g Rośliny zareagowały pozytywnie tak samo jak na panel na 100% Dalem panel na 30 cm jutro sprawdzę czy nie będą podpalone końce. Tak się zastanawiam ile z tego może być przy dobrych wiatrach. Dajcie jakieś liczby na poprawę humoru 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Listopada 2022 @Juras80 z jednego zbiornika autopoty wszystkie ciągną ? Obserwuj czy coś się nie będzie przelewać. Jak nie będzie wielkich problemów z żywieniem to pewnie 1g/w może się zakręcić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 2 Listopada 2022 2 godziny temu, Udyr napisał: @Juras80 z jednego zbiornika autopoty wszystkie ciągną ? Obserwuj czy coś się nie będzie przelewać. Jak nie będzie wielkich problemów z żywieniem to pewnie 1g/w może się zakręcić. Tak z jednego ,który postawiłem metr nad ziemia wiec zasięg ma. Co do lania to sprawdzam co jakiś czas co tam słychać pod pokrywą. Czasem bywa ze zblokuje się mechanizm. Bywa to najczęściej gdy podlewam dodatkowo w tedy poziom gwałtownie i podnosi zostaje ponad normę trochę. Prawie zawsze tak się u mnie działo. Mam fajnego topa mutanta trudno zrobić zdjęcie by się pochwalić ale przypadkowo główny szczyt rósł ściśnięty i jest gruby płaski z wieloma odrostami strasznie ciasno przyrośniętych aż trudno zliczyć będzie bestia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Listopada 2022 @Juras80 to pewnie tzw. staśmienie- fascjacja wstęgowata. Nawet widzę na wcześniejszych zdjęciach który to gagatek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 3 Listopada 2022 @Udyr aż muszę sprawdzić 23 minuty temu, Udyr napisał: @Juras80 to pewnie tzw. staśmienie- fascjacja wstęgowata. Nawet widzę na wcześniejszych zdjęciach który to gagatek. Przepraszam ze zwątpiłem , tak. Jak znalazł staśmienie- fascjacja wstęgowata @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Listopada 2022 Ładne choinki już się robią. Na święta będą ładne pały. mysle ze smialo zdejmiesz z palcem w……. Pół kilaka a nawet i więcej. Jak się nic po drodze nie odiwani. 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 3 Listopada 2022 22 godziny temu, Udyr napisał: @Juras80 to pewnie tzw. staśmienie- fascjacja wstęgowata. Nawet widzę na wcześniejszych zdjęciach który to gagatek. Tak się prezentuje 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Listopada 2022 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 4 Listopada 2022 1 godzinę temu, Barney's napisał: Ja pierdo..le kosmita jak ja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,097 Napisano 4 Listopada 2022 16 minut temu, Juras80 napisał: Ja pierdo..le kosmita jak ja Wygląda jak Venom... tej jego jęzor widać 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 4 Listopada 2022 Martwię mnie stan jednej rośliny. Sami zobaczcie. Co myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Listopada 2022 @Juras80 czas na bio pk zwyczajnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 4 Listopada 2022 Co powiedzie żeby go KONG nazwać 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach