Cali_Bastard 685 Napisano 25 Lipca 2022 Siemanko 🤜🏻🤛🏼 Startuje z nowym projektem; w piątek 22go klony poszly do ziemi i w sumie do jednego mam obiekcje a reszta raczej się przyjmie. Za wcześnie żeby wróżyć, zobaczymy za tydzień/dwa. Dane: Gatunek: The Woo (daewoo😉) - Cereal Milk x OG-18 Namiot: 240x240x200 Trening: scrogg Swiatlo: 4x Viparspectra P4000 Nawozy: GHE gro GHE micro GHE flo canna rhizotonic GHE Silica tonic Resinator Rock 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 Wariat 😄 masz chyba duzy dom 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Lipca 2022 Narazie stopuje bo 3 naraz już jadą, nie mam czasu na więcej projektów jednocześnie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 @Cali_Bastard a miejsca? 😄 Ja tu wlasnie rozkminiam czy nie jebnac wszystkiego i wyjechac nad morze srodziemne bo mam taka mozliwosc i nadupcac panny na outdorze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Lipca 2022 @Mr.Green miejsce zawsze się znajdzie.. Widzę ze jestes z Krakowa 😎 Jak masz możliwość to wyjeżdżaj bo to najlepszy ruch jaki możesz zrobić żeby mieć więcej kontroli nad własnym życiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 @Cali_Bastard czlowieku. Zrozumiales mnie zanim zdazylem napisac po co i dlaczego 😄 normalnie mnie podbudowales 🙂 ze tak powiem z ust mi to wyjales 🙂 tylko nic tam nie wkladaj 😄 Nie nie jestem z Krakowa. Skad taka mysl 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Lipca 2022 @Mr.Green LoL Uzyles słowa „nadupcać” a z moich znajomych tylko krakusy tak gadają 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 @Cali_Bastard na slasku tez sie tak mowi 🙂 nadupcosz? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 25 Lipca 2022 Co ty dupczysz 😀 na slasku tak gadane jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 @Git dupcyc moga baba albo dupcyc moga bez sensu 😄 moga tyz nadupcac jakby malo bylo dupcenia 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Lipca 2022 Nie ogarniam 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 @Cali_Bastard zapal tej medycznej to zaraz ogarniesz 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 25 Lipca 2022 Co ty pałac masz czy fabrykę że tyle metrażu i z rachunkami nie ma podejrzeń🤣 powodzenia tam oby wyszły wielkie Lanosy a nie matizy i Tico 🤣🤣🤙😅😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Lipca 2022 @PrzeMIX Jak on to w Pl nie uprawia zapewne, ale gdzieś za granicą, gdzie jest legal, lub nie ma tak , jak w Pl, że za grama są problemy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Lipca 2022 Rozkminiajcie rozkiminiajcie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 25 Lipca 2022 Dobry projekcik, będzie co palić no i koszta się zwrócą z 2 krzaków max hehe ja natomiast człowiek morza 🌊 ⚓ hm .... ciekawe jakby zrobić hydro w morzu na pływających platformach hah P.S Oczywiście nie w Bałtyku bo u nas tylko pizga non stop haha 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Lipca 2022 @Lemon Gelato w morzu pewnie nie ze względu na zasolenie ale w potoczku z górska wodą z wapiennego źródła się da😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Lipca 2022 Ale patent :)) zaraz by cala rzeczke obsadzil 😄 zamiast ryzu mogliby takie outdoorowe poletka sadzic w hydro 😄 kiedy ten tepy swiat ogarnie ze ta roslina to zbawienie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Lipca 2022 @Cali_Bastard pytanko. Na piwierzchnie 100cm x70cm i lampe 245w co bys proponowal? Dwa duze planty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Lipca 2022 @Mr.Green tak 2, w duzych doniczkach, topping i supercropping I bedzie pełno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach