Zycienamaxa 145 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Witam wszystkich👊 Zakładam fotorelacja a w pierwszym poście podam co mam na wyposażeniu boxa. 1x żarówka led 2450lm 1xled wiatrak 3800lm 1x swietlowka studyjna 7200lm Łącznie ok 13500lm i 205w Wentylacja 2x wiatrak komputerowy wlot 1x wiatrak komputer wylot nad lampami Box szer 57cm głębokość 27cm wysokość 90cm. Światło będzie 18/6. Jutro zrobię zdjęcia 8 dni od wykiełkowania a na dziś mam tylko boxa jeszcze nie wyłożone kocem ratunkowym. Co sądzicie? Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Zycienamaxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Zycienamaxa Witamy na imprezie. Troche nisko. Ile cm z calosci wynosi samo oswietlenie? Pestka to przewaga sativy jest? Doniczke daj podluzna 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green obecnie pestki sa 7dni od wykiełkowania. Pestki to 3x automaty afgan auto ak47 auto i amnesia gold auto. Ta największą switlowka ma 31cm dlugosc łączni. Później jak dziewczyny podrosną dam wyżej bo mam zapas ok 30cm. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Zycienamaxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Zycienamaxa to Ty tam chcesz 3 wsadzic? No to grubo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green skoczyłem szybko zrobić foty😉 odległość od dziewczyn największej świetlówki to 30cm @Mr.Green nie. tam zostanie jedna najładniejsza reszta poleci na spota @Zycienamaxa jak na 7 dni wydaje się ok? Jedna ta pomarszczona miała problem z wyjściem z pestki dlatego tak wygląda😅 wczoraj jej delikatnie pomogłem się wydostać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 8 Czerwca 2022 @Zycienamaxa nie jest źle teraz będą szybko rosły, obserwuj czy się nie wyciągają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Czerwca 2022 @Tester co ok 2-3 dni bede dawał up foto zapraszam do dzielenia sie wiedzą pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 Ta pierwsza ze zdjecia podeprzyj do pionu. 2 fajna. 3 jak miala problem to nic zdarza sie. Mi ostatnio glowa odpadla cala jak chcialem pomoc jej zdjac skorupke. Ta trzecia stoi najpewniej 🙂 a listki zaraz wyjda nowe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green super na obecną chwilę mogę spać spokojnie. A temp w srodku 26 jak ma jasno 20 jak ciemno. Jutro najwyzej podsypie ja ziemia żeby stanęła do pionu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 10 Czerwca 2022 Cześć roślin pójdzie na spota takie coś kupiłem na ślimaki a ziemia jakąś zwykła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Mały up dzień 10 Wszystko raczej git😊 trochę dałem im więcej ziemi aby postawić je do pionu Edytowane 11 Czerwca 2022 przez Zycienamaxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Czerwca 2022 Podlej ta ziemie bo wyglada sucho ziom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 12 Czerwca 2022 @Mr.Green podlewam co 2 dni jak mają noc😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 13 Czerwca 2022 Dzień 12 po woli rosną😍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 17 Czerwca 2022 Jak na 16 dzień trochę małe. Co myślicie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Czerwca 2022 @Zycienamaxa jest ok. Kiedy będziesz przesadzać ? Bo już się kwalifikują. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 17 Czerwca 2022 @Udyr hmm myslalem po ok 30 dniach do 9litrowych doni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Czerwca 2022 @Zycienamaxa po 30 dniach to ona już będzie kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 17 Czerwca 2022 @Udyr ile mogę je jeszcze potrzymać? Planowałem 2 na spota dać a jedną najładniejsze zostawić. Box 54 na 27cm więc 3 tam raczej nie da rady upchnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Czerwca 2022 @Zycienamaxa najlepiej jak najszybciej. Nie chciałbyś im stresów robić jak zaczną kwitnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach