Mr.Green 4,309 Napisano 15 Lipca 2022 @Git ja ogolnie nie lubie wycinac tych lisci. Stresujaca czynnosc jak dla mnie. One same usychaja od dolu. Lubie patrzec jak roslina je wysysa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Lipca 2022 @Mr.Green nooo i to mi się podoba 😁 chcesz wlepe? 😁😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Lipca 2022 Skad to masz 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 17 Lipca 2022 Fajny widok, props @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Lipca 2022 @Eddie Plant kozacka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lipca 2022 15 dzien kwitnienia. Zaczynamy 3 tydzien. Mam nadzieje ze topy zaczna puchnac 🙂 Cukier juz robi sie elegancki 🙂 jak tak dalej pojdzie to beda ladnie obsypane. Papu dostaja coraz intensywniej. Zwiekszam zalecane dawki. Kiedy lampe dac na 100%? obecnie jest na 80% 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 18 Lipca 2022 Z nawozami masz wszystko książkowo nawet końce nie popalone okej więc czemu by nie, jesli coś pokażą to będzie wiadomo, że od światła 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 18 Lipca 2022 14 godzin temu, Mr.Green napisał: Kiedy lampe dac na 100%? obecnie jest na 80% można już 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 19 Lipca 2022 @PrzeMIX zabawa z niedoborami etc zaczyna się w drugiej fazie kwitu czyli jakos po 4-5 tygodniu także wszystko przed nim 😂 @Mr.Green jak temperatury pozwalają to jedziesz pełna moc kapitanie 🚢 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Lipca 2022 @Cali_Bastard mysle ze niedoborow nie bedzie bo ladowane maja duzo papu organicznego. Niby powinienem raz w tygodniu podkrecic biosfere pk albo herbstka a ja laduje co podlanie raz pk a drugi raz herbatke. Wczoraj zwiekszylem tez ilosc wody do 2.5 litra na dziewczyne plus PK 5-8 wlasnie 🙂 2 max 3 dni i znowu podlanie z herbatka kompostowa. I tak juz poleci do prawie konca. W organice nie mozna dopuscic do brakow odzywki bo potem ciezko to nadgonic. Organika dluzej przyswaja substancje ale to zapewne wiesz 🙂 dzisiaj zapodam ta lampe na 100 % i gdzies z 45 cm od szczytow 🙂 Widac ze bactrex ktorego rowniez podaje co podlanie z odzywkami robi robote. Mimo ze to sezony pierwszy raz to takiej ilosci trichomow we wczesnym stadium jeszcze nie mialem 🙂 licze na dobra polewe 🙂 🙂 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 20 Lipca 2022 @Mr.Green bardzo ładnie lecą. Powiem wam szczerze, że też przerzucam się na organike. Co prawda mineralne działają bardzo szybko, ale gdy ma się dobry harmonogram podlewania organicznego papu to Nie Ma żadnych niedoborów do ostatniej fazy zakwitu. Czyli wybieram biobizza na cały weg plus 3/4 blooma 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Lipca 2022 3 tygodnie kwitnienia za nami. Zaczynamy 4 tydzien. Co 2 dni panny dostaja 3 litry wody i papu. Topy sie formuja. Mam nadzieje ze teraz beda tylko wieksze 🙂 Co mnie cieszy to ilosc trichomow i ich mleczna juz barwa. Critical ladnie pachnie tak cytrusowo + ziemia ala tropicana. Po Shogunie widac ze potrzebuje wiecej czasu, az do 11 tyg kwitnienia ale chyba warto bedzie na niego poczekac. @Cali_Bastard pisales ze nie mozesz na to patrzec a ja Ci powiem ze zaczyna mi sie podobac 😄 Trichomus Lukrecjus Mleczakus z rodu Mleczakus Lukrecjus Trichomus 🤖 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 25 Lipca 2022 Olukrowane bajecznie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 @PrzeMIX a to dopiero 3 tyg flo 🙂 niech przybywa mocy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 25 Lipca 2022 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: @PrzeMIX a to dopiero 3 tyg flo 🙂 niech przybywa mocy 🙂u mnie zaczyna sie w sumie 16 Moja ma 17 dni kwitnienia i tam cukru nie mam wcale xd Ciekawe jakie bedziemy mieli na koniec roslinki, mamy podobny czas zakonczenia, bedzie co oglądać ❤️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 @Git u mnie przy 17 dniu juz sie wysypywal i bylo go widac. To jest zaleta organicznej uprawy. Organika wyciaga z rosliny to co najlepsze. Ogolnie organika ma duzo zalet. Zero ph zero ec. Topy nie sa nabite jak balon gazem ale zywica nadrabia jakoscia i iloscia a koniec koncow to o zywice sie rozchodzi 🙂 i buchy wchodza gladziutko Pomijajac ze cale te grow sie nie udalo to moze uda sie chociac uratowac troche gieta palenia 🙂 zwiekszylem ogolnie dawki odzywek i Ci powiem ze bactrex robi robota i nagania te trichomy do roboty 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 25 Lipca 2022 @Mr.Green pisałem ze nie mogę patrzeć bo włożyłeś malucha pomiędzy duze na kwicie. Reszta zapowiada się spoko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Lipca 2022 Aha to sorrki myslalem ze chodzili Ci o to ze wystreczowaly w gore 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Sierpnia 2022 Polowa 5 tygodnia kwitnienia. Critical ladnie puchnie, az galezie giba na boki. To misie lubia najbardziej 🙂 Wdzieczna odmiana ten Critical. Szybko owocuje. Niby 7-9 tyg i ten jeden to bedzie gotowy w okolo 7 tygodniu bo zaczyna sie juz wyjadac samowolnie. Chyba ze to nie dobor ale watpie bo sa dobrze bombardowane herbatka kompostowa i PK dodatkowo na zmianie co podlanie. Wloski brazowieja wiec obstawiam ze ten Critical bedzie z tych szybkich i zaraz bedzie na szczycie 😛 🙂 Mysle ze w 8 tygodniu bedzie gotowy do kosy 🙂 Drugi jest gdzies z tydzien za nim 🙂 Shogun natomiast jako lekka przewaga Sativy to z 10 tygodni pewnie bedzie ogolnie potrzebowal i nawet widac ze jest na polmetku co mnie bardzo cieszy bo dobrze puchnie i szronu ma co nie miara:) Imponuje mi ta odmiana i ciesze sie ze sie poznalismy co mam nadzieje zaowocuje dluzszym romansem 😄 Warto na niego czekac moim zdaniem 🙂 Critical Shogun Wszyscy razem 🙂 🙂 🙂 🙂 5 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 4 Sierpnia 2022 Ale najedzone do syta 😀 mysle ze tak po 10dniach juz bedzie sama woda leciala, czy jak to pan bedziesz robil? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach