Kibic 230 Napisano 23 Maja 2022 3 godziny temu, NafazowanyPL napisał: liść pęk czy się przedarł nwm jak robić coś z nim ? nic nie robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Maja 2022 Juz nic z nim nie zrobisz. Wyrosna nowe 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NafazowanyPL 3 Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) Ejołejołejoł Około 13-14 day Edytowane 24 Maja 2022 przez NafazowanyPL 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NafazowanyPL 3 Napisano 26 Maja 2022 up Niestety straciła jednego liścia ,bo chciałem go nagiąć bo zasłaniał szczyty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 26 Maja 2022 @NafazowanyPL nic się nie stanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NafazowanyPL 3 Napisano 29 Maja 2022 Jakieś porady straszny busz ? Niektóre liście przysłaniają szczyty co z nimi robić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Maja 2022 @NafazowanyPL naginaj i liście gdzie się da skoro coś zasłaniają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NafazowanyPL 3 Napisano 1 Czerwca 2022 Ejołejołejoł Day-22 Ma ktoś poradę jak podlewać ją gdy jest taki busz i nie mogę dostać się do ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Czerwca 2022 @NafazowanyPL małą konewką da radę się wcisnąć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Czerwca 2022 Dokladnir. Konewka z sitkiem na koncu i leci maly prysznic gdzie chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 9 Czerwca 2022 @Udyr Siema komentuje z drugiego konta@Mr.Green bo zapomniałem pasów przez te 8 dni wyjebalo ją mocno do góry i będę miał problem jest strasznie ciasno nagina ja jak mogę ale jest dżungla na maxa już się końcówki listków poprzypalały najwyżej będę musial ja wyjebać na dwór jest 30 dzień i jeszcze nie kwitnie 😭😱😱😱😱 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Czerwca 2022 @nykerski216 i chyba tak będzie że na dwór pójdzie. Przecież ona do góry jeszcze wywali na kwitnieniu. Nawet oznak kwitnienia nie ma ? Może to ciul nie auto 😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) @Udyr Genotyp: AK 47 x Ruderalis Czas kwitnienia: średni 8-10 tygodni Wysokość: niska (30 – 100 cm) Efekt użycia: podniecony/podekscytowany, szczęśliwy Typ odmiany: 50% Indica / 50% Sativ Raczej pójdzie na dwór bo nie mam siły jej naginać i kombinować jak ja sprowadzić do dołu w takim buszu .Właśnie nie ma chb żadnych oznak nie ma białych wyrastających włosków @Udyr może mnie zrobili w chuja bo to ziarenko za 15 Edytowane 9 Czerwca 2022 przez nykerski216 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Czerwca 2022 @nykerski216 ch wie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Czerwca 2022 4 godziny temu, nykerski216 napisał: może mnie zrobili w chuja bo to ziarenko za 15 wpadki się zdarzają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Czerwca 2022 Moze to nie auto ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 10 Czerwca 2022 Poszła już na dwór bo i tak się przypalała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green @Udyr @Wiesiu @Kibic 36 dzień trochę lipa, jak bym w poniedziałek ją przesadzil do gruntu dał więcej ziemi coś by to dało ? Edytowane 17 Czerwca 2022 przez nykerski216 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Czerwca 2022 @nykerski216 skoro masz ją na out to pewnie że daj w dołek większy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Czerwca 2022 To kwitnie ? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach