nykerski216 14 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Mr.Green na fotkach się wydaje niski jest muszę patrzeć bo liście przytopowe gdzie nie gdzie robią się pomarańczowe na końcach zaraz pewnie i tak będę musiał go ściąć ,bo wyjeżdżam a nie zostawię go bo wrócę i cały jeszcze splesnieje ma dziwny zapach wgl stracił zapach prawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Sierpnia 2022 To dziwna sprawa. Tnij go i susz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Mr.Green dziwne jest wgl ,że te topki ususzone niemaja zapachu nie wiem czemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Sierpnia 2022 Aby klepalo 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 1 Sierpnia 2022 @nykerski216 możliwe że troszkę za szybko ścięte Trzeba sprawdzić czy coś poklepie 😉 Może za szybkie suszenie ? Suszyłeś przynajmniej 4-5 dni ? W sensie nie do popiołu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie bo wcześniej miał dobry zapach Nie cale 4 dni suszone chodził wiatrak wyłączający mocny i dwa małe wyłączające szybko się ususzylo następne topy suszę w szafce i sprawdzimy Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez nykerski216 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 1 Sierpnia 2022 Powiesiłem teraz w szafce topy otwieram i pachną malinowo cytrynowo słodki zapach pewnie za bardzo wiało jak suszylem tamte topki plus był tam filtr węglowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Sierpnia 2022 W dniu 30/07/2022 o 23:39, Mr.Green napisał: @konopny_janusz z tego co czytalem to lepiej wyrzucic takiego topa bo jezeli plesn jest widoczna to znaczy ze w srodku dzialala juz dluzszy czas i swoje szkody wyrzadzila Kto by chcial palic plesn a tym bardziej jakies swinstwo na pleche ktore osiadzie na topie po pryskaniu.. 😕 Zależy ja wiem jak ocenić poziom plechy jak się szybko zareaguje to ona się nie rozwinie dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 14 Sierpnia 2022 Tutaj jest 22 tylko waga zgasła 3 około już wypaliłem więc 25 obstawiam ,ze ponad 30 wyniku będzie jak zetne go do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2022 @nykerski216 Wierzę, nie ma sensu oszukiwać, ile jest tyle jest. jak walory smakowe, jak zapach i moc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Sierpnia 2022 @nykerski216 z tego automata na polu wyszlo tylko 30..? 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 15 Sierpnia 2022 @Zielone krainy zapach cytryna moc git @Mr.Green no wyglądał na masywnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Sierpnia 2022 Serio..? 30? Az ciezko uwierzyc.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 15 Sierpnia 2022 @Mr.Green@Mr.Green serio może ususzylem na wiór dlatego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach