Lasir 625 Napisano 22 Maja 2022 @Mr.Green Sea of green a nie screen of green.Racja. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Maja 2022 20 dzień wega. Jutro, lub pojutrze je przełączam na 12/12. Dogiąłem je wczoraj, pewnie jeszcze przed przełączeniem zrobię jedną poprawę dotyczącą Lst. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 25 Maja 2022 Robisz im oprysk rizotronickiem ? w jakiej Dawcę i co ile ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Maja 2022 @Brazil Munster Tak, oprysk jest regularny, dawka jest niska , bo liście inaczej niż korzenie przyswajają pierwiastki, więc do oprysku 0,5 ml ukorzeniacza na 1 l wody. Oprysk dwa razy dziennie, po obudzeniu i w okolicach spania, czyli gdy światła gasną. Oczywiście, to też kwestia tego, jaka masz ziemie, i co poza tym do ziemi lejesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Maja 2022 U mnie ja vega daje Canna profesjonalistą plus. do tego ukorzeniacz przez całego vega i w sumie to tyle. Na przyszłe grow będę oprysk robił i zobaczę jaka będzie różnica z opryskiem i bez. zawsze to może trochę skróci vega 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 26 Maja 2022 @Brazil Munster słabe porównanie jak będzie inna odmiana inne warunki musiały być być klony żebyś miał jakieś porównanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Maja 2022 Nie mówię o porównaniu 1do1 tylko czy faktycznie będzie szybciej rosło na vegu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Maja 2022 @Brazil Munster Oprysk zawsze robi robotę, jak chodzi o wega i przyśpieszenie rozwoju rośliny poprzez szybsze rozwinięcie przez nią systemu korzeniowego. Oczywiście trzeba uważać, by nie popalić rośliny, różne odmiany mają różna tolerancje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Maja 2022 Ok. Rozumiem, na następne grow zastosuje tez oprysk. i tak samo co podlanie dajesz rhizo ? Przez cały veg leci ? A później off ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Maja 2022 @Brazil Munster Leci cały czas oprysk, ale w zależności od odmiany zmieniam proporcje tego, co leję do ziemi. Zaczynam od niskich dawek enzymów i ukorzeniacza, jakie sukcesywnie zwiększam w miarę rozwoju rośliny, jak widzę, że jest gotowa na większą dawkę to ją zwiększam. Teoretycznie ukorzeniacz i enzymy mogą sobie lecieć do 4 tygodnia kwitnienia, a potem mógłbym zrobić zamianę na Green sensation, jaki też ma w sobie enzymy , pk i inne substancje wspomagające kwitnienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Maja 2022 21 dzień wega. Przełączona na 12/12. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Maja 2022 Fajna sałata lodowa ❤️ 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 71 Napisano 26 Maja 2022 Zajebista odmiana ziomek.. Zazdroszcze.. Sam chciałbym uprawiać feminizowane, ale mam FC 3000 Mars Hydro pełne spektrum więc chyba nie da rady.. Ja bym jednak wziął Acapulco i Strawberry Cough.. Tak czy inaczej będę czasem wpadał.. pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Maja 2022 Strawberry Cough: Zawartość THC: średnia 6 - 15% 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 26 Maja 2022 @Luznyyy a co ma jedno do drugiego ? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Maja 2022 @Luznyyy ja mam 4 żarówki ale się nie chwalę 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Maja 2022 @Luznyyy Nic nie stoi na drodę, abyś mógł uprawiać fotoperiody. Jak chodzi o odmianę Acapulco gold to ciekawa odmiana, mimo przewagi sativy mocna w działaniu, ale w prowadzeniu nie najprostsza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 71 Napisano 28 Maja 2022 On 5/26/2022 at 9:44 PM, konopny_janusz said: Strawberry Cough: Zawartość THC: średnia 6 - 15% 😄 Gdzieś wyczytałem, że jest dobra na stres i na wywołanie smiechu..Poza tym smak jest wazny też.. Truskawkami zalatuje ta odmiana "kaszlowa".. Wczoraj chcialem odpisac.. ale akurat po 4 dniach suszenie auto Euforii spróbowałęm ją i tak się zbombiłem że szok...ponoć 11% na leafy pisze, że ma Euforia ..Ale to kurwa klepie to moje zioło a jak jeszcze bedzie curring zrobiony .. 🙂 On 5/26/2022 at 10:13 PM, Udyr said: @Luznyyy a co ma jedno do drugiego ? 🤔 Można stary na tej lempie co mam o pełnym spektrum uprawiac feminizowane? Myslalem, że trzeba osobno dawac te dwa swiatła.. Człowiek uczy sie całe życie co 😄 12 hours ago, Zielone krainy said: @Luznyyy Nic nie stoi na drodę, abyś mógł uprawiać fotoperiody. Jak chodzi o odmianę Acapulco gold to ciekawa odmiana, mimo przewagi sativy mocna w działaniu, ale w prowadzeniu nie najprostsza. Spoxik..Powodzonka.. Ponoc kozacka ta odmiana.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 28 Maja 2022 @Luznyyy jasne że można. Nie wiem gdzie takie informacje znalazłeś 😄 Dlatego tak się zdziwiłem o czym mówisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) @Luznyyy mi się film kiedyś urwał jak połączyłem lsd i alko. Obudziłem sie w innym miejscu niż myślałem że jestem. Nie będę już jej palił na melanżach bo źle się to może skończyć Edytowane 28 Maja 2022 przez konopny_janusz 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach