Mr.Green 4,309 Napisano 18 Maja 2022 @Brazil Munster zielone krainy robi z tego jedna babeczke hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Maja 2022 @Zielone krainy jakbyś jakbyś już tak może nie wybiegaj w przyszłość. Jakbyś był w moim boxie to generowałbyś CO2 więc same pozytywy widzę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Maja 2022 @Brazil Munster Daję z 40 g masła na 120 g mąki ( 3 duże ciastka wychodzą ) , łyżka proszku do pieczenia, trochę słodzika i kakao, do piekarnika na 150 C i 15 minut. Smakowych fajerwerków nie ma , ale nie o to chodzi w jedzeniu tych ciastek:D @konopny_janusz Jak ty nie uprawiasz teraz, to na cholerę mam w pustej szafce siedzieć ? U mnie są rośliny , więc to ty wbijaj do mojej szafki. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Maja 2022 Aha. I mówisz po 40g masła jest ostra jazda. Ja zrobie suflet czekoladowy będzie kozak w smaczku słodziutki,czekoladowy a zarazem wyjebany 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Maja 2022 @Brazil Munster miłego lotu, zapnij pasy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) @Zielone krainy skąd wiesz, może posadziłem na outdoorze ale nie robię żadnej fotorelki, a w boxie mam paprykę 😄 Edytowane 18 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Maja 2022 @konopny_janusz jakbys posadzil to bys juz komus zdjecia podrzucal do relacji 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) @Mr.Green nie chciałoby mi się specjalnie na spota chodzić żeby zdjęcia komuś wrzucać xD Założenie jest takie że sadzę i wracam za 3 miechy po plon albo brak plonu Edytowane 18 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Maja 2022 @konopny_janusz no to dość partyzanckie podejście 🙂 taki albo będzie Spartanin albo nie będzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Maja 2022 (edytowane) @Mr.Green mordo do końca tego roku mam palenie, najwyżej w listopadzie odpalę boxa xD Chciałem się pozbyć 2 nasionek lsd więc lepiej że je posadziłem niż bym miał wyrzucić A w boxie planuje wrócić do odmiany future Edytowane 19 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Maja 2022 15 dzień wega. Jak na tym etapie do ziemi idą enzymy 1,5 ml na 1 l wody i ukorzeniacz 2 ml na 1 l wody. Do oprysku 0,5 ml ukorzeniacza na 1 l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Maja 2022 @Zielone krainy Zdrowizna 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 20 Maja 2022 @Zielone krainy co to za enzymy lejesz?widać, że im służą bo szybciutkie są jebaniutkie :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Maja 2022 (edytowane) Moja w 14 dniu była taka: generalnie te cannazymy i rhizotoniki robią robotę Edytowane 20 Maja 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 21 Maja 2022 @konopny_janusz chyba czas dołożyć conieco do jadłospisu :). Chociaż ja mam mikoryzę i też robi robotę :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Maja 2022 (edytowane) @Lasir to jakbyś połączył mikroryze z cannazym i rhizotonic zaczynając od 1/4 dawek i stopniowo zwiększał to być może w 14 dni można by wega zamknąć i przełączyć na flo bo zanim zacznie kwitnąć po przełączeniu to i tak trwa jeszcze około 7 dni Edytowane 21 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 21 Maja 2022 @konopny_janusz Do zrobienia :).Czytałem, że przy scrogu można od 1 dnia od wyjścia z ziemii świecić 12/12.Pomijasz wega.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Maja 2022 @Lasir Cannazym i rhizotonic leje od Cannny, owszem daje dobre efekty głównie ukorzeniacz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Maja 2022 @Lasir ja bez tych ulepszaczy kiedyś na tej samej lampie tym samym boxie i ziemii uprawialem i tak szybko nie szły więc coś w tym musi być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Maja 2022 @Lasir chyba przy SoG-u ScroG bez wega to jak maslo bez chleba xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach