Mr.Green 4,304 Napisano 3 Czerwca 2022 Tam wejdzie konkret krzak 🙂 @konopny_janusz kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Uprawa ma byc zabawa i nauka. Bez eksperymentowania to dalej bysmy w jaskini siedzieli 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green ja tam wolę sprawdzone rozwiązania, dać osobno, doniczka parę złotych kosztuje to nie jest majątek, na tym się nie zaoszczędzi bo i po co, albo chociaż przegródkę dać w doniczce żeby korzenie jednej z roślin się nie poplątały z drugą Edytowane 3 Czerwca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 3 Czerwca 2022 @konopny_janusz a no pewnie. U mnie to byl przypadek bo nic nie wychodzilo przez ponad tydzien to wsadzilen drugie i jak je wsadzilem to nastepnego dnia praktycznie wyskoczyl ten pierwszy. Docelowo to nie ma sensu. Zgadzam sie z Toba w 100%. Ja tylko stwierdzam ze jest to wykonalne. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 6 Czerwca 2022 24/14/0 Za dzień dwa zacznę liczyć kwitnienie. O dziwo reg pokazał włosa, będę obserwować czy jaja się nie będą pojawiać. Wygolone doły i odrosty które i tak nie mają prawa bytu. Podlane po pół litra na głowę (zdjęcie w boxie pokazuje że się napiły jak trzeba). Podawane 2ml/l grow, 2ml/l bloom, 2ml/l activera i 1ml/l top max Wczoraj przed zgaszeniem światła dostała oprysk z calmaga zapobiegawczo 0,3ml/l Zdjęcia opisane, więc wiadomo kto jest kto. Lampa na 80% 30-40cm nad szczytami. ✌️🐺 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 6 Czerwca 2022 @Udyr reg najbardziej zbity 🙂 pelna kontrola jak widze 🙂 Te wiatraczki to najlepsze sa bez kitu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 6 Czerwca 2022 @Mr.Green one na 5v robią takie zamieszanie jak mój mieszak 25w 😄 Sterownik wisi, narazie nie jest skończony kod pod kontrolę rh i temp. Kiedyś może do tego siądę 🙂 Juz skończyły wzrost teraz już zwolnią, reg jest podniesiony na równi z resztą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 13 Czerwca 2022 24/14/7 Szybki up po tygodniu od zakwitnięcia. Jedna panna będzie łamana, jak mnie gorączka puści 😄 Najedzone są jak należy, dostają 2ml/l grow/bloom/activera i 1ml/l top max. Co 3 podlanie woda z calmag prewencyjnie. Muszę wentylator umieścić na zewnątrz bo miejsca brak, jest gęsto i śmierdząco 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 13 Czerwca 2022 Ona chce do gory 🙂 szybkiego powrotu do zdrowia. Covid? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 13 Czerwca 2022 @Mr.Green chu wie, wczoraj miałem już ponad 39'c i karuzelę w bani. Jak się lepiej poczuje to ten jeden odrost złożę w harmonijkę i będzie równo 😄 I pewnie jakieś defo przy okazji bo zarosło wszystko. Jednak połamałem dziś 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 13 Czerwca 2022 Coś się zepsuło w upie powyżej. Tu dodam zdjęcia bo zniknęły 😄 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 14 Czerwca 2022 Mało jeszcze widziałem bo pierwszy raz widzę taki sposób łamania 😅 jak zamierzasz sprzęgać kontrolę rh z wentylatorami na jakimś rabsberry będziesz to stawiał? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 14 Czerwca 2022 @PrzeMIX bardziej proste pcb, tylko muszę trochę linijek w kodzie pozmieniać. Nie podoba mi się sposób w jaki działa teraz. Coś takiego jak poniżej, tylko mam 6 wejść na wentylator i jeden na czujnik dodatkowo. A to łamanie to zwykły supercropping, roślina nie odczuwa za mocno takiego zabiegu. A można kilka ładnych cm zyskać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Czerwca 2022 18 godzin temu, Udyr napisał: Coś się zepsuło w upie powyżej. Tu dodam zdjęcia bo zniknęły 😄 Ogólnie jest git tylko ja bym jeszcze trochę wiatraków wyrwał jeszcze do doświetlenia dołów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 14 Czerwca 2022 @Barney's Ogarnę to napewno jak lepiej się poczuję. Teraz nawet nie myślę o jakiejkolwiek pracy przy plantach . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 15 Czerwca 2022 24/14/9 Puściło mnie to choróbsko, więc miałem czas wyciągnąć planty i wyrwać kilka liści. Ta z prawej strony na dole była łamana, nie poczuła nawet. Pierwszy raz mam rośliny w takim zdrowiu, mam nadzieję że nic nie spier.... zbyt mocno po drodze 😄 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 15 Czerwca 2022 Super ! Zacne Pannice 😄😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 15 Czerwca 2022 Jest i pazur 😄 Ladnie juz sie cukrzy 😉 uwielbiam te biale wloski 🙂 czuje sie jakby mnie laskotaly w takiej prawie ze ekstazie 😄 Ty to poukladany czlowiek chyba jestes 🙂 widac po boxie 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 15 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green to nie ja, to moje ocd 😄 Z tyłu jest więcej cukru ale ciężko mi tam z telefonem manewrować. Planty z doniczką mają ponad metr i od lampy jakieś 15-20cm max. A jeszcze gdzieś osuszacz muszę wcisnąć ;D Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 15 Czerwca 2022 No tak u was to wilgotnosc pewnie wieksza 🙂 a czy twoje ocd kazalo Ci tam tyle krzaczorow napchac ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 15 Czerwca 2022 Jeśli chodzi o tą kwestię to zwyczajnie chciałem sprawdzić czy się da. Dowiem się jak zetnę to towarzystwo. Miałem w tej szafce juz jedną roślinę, później dwie. Więc czemu nie 4 ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach