PrzeMIX 207 Napisano 17 Czerwca 2022 W dniu 16/06/2022 o 10:16, LiitlebigWeed napisał: za miesiąc. Masz większe doświadczenie ode mnie, i plon będziesz miał o wiele wiekszy ale sadziliśmy w podobnym czasie, nie powinny dochodzić pod koniec czerwca/początek lipca? To automaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Czerwca 2022 W dniu 17/06/2022 o 14:48, Cali_Bastard napisał: Jakos to dotrzymałes, ale ja bym zmienił cykl podlewania. Lejesz często i mało a w naturze tak zioło nie rośnie, chyba ze w humbolt jak maja kiepskie lato 😉. Lej co 3-4 dni od 1,5 do 2 litrów. Jak jest cały czas zalane to korzenie nie maja jak tlenu zaczerpnąć i roślina sie blokuje żeby mieć czas dopić, ec sie odkłada i efekt jest jak widać. Możesz tez natlenic wode żeby przyspieszyć odbudowę pompką do hydro. Musi być faza kiedy roślinka pije, szuka żarcia i ciagnie tlen i znowu opady czyli podlanie. Inaczej się meczy i stresuje. Twoim zdaniem Coco też tak powinno się podlewać czy lepiej mniej ale częściej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 20 Czerwca 2022 @Barney's kokos szybciej się przesusza i zakwasza wiec trzeba bardziej uważać. Ale tez nie podlewalbym codziennie po litrze. Jak kiedyś robiłem kokos to zawsze używałem autopoty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 22 Czerwca 2022 22 czerwca Zastanawiam sie czy przy następnym podlewaniu jutro nie zrobić flusha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 22 Czerwca 2022 Ja bym lał wode z cannazymem żeby strawiły ten nadwyżki azotu. Wyglada jak końcówka wiec jak zostało ok dwóch tyg do końca to żarcie bym już odstawił i lał obficie wode z cannazymem i czekał aż wypija do lekkich jak pióro donic. Powinny lepiej zakrysztalic przez to. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 22 Czerwca 2022 teraz leje tylko wode. myślałem żeby zrobić flusha z canna flushem a potem podlać cannazynem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 23 Czerwca 2022 zrobiłem roślinką flusha z canna flushem żeby wypłukać cały azot i reszte nawozów. przy następnym podlewaniu polać cannazynem? jak tak to ile ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 27 Czerwca 2022 27 czerwca roślinki 4 dni po flushu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 @LiitlebigWeed Ja jebie ale wielkie, pewnie pachnie nieźle kiełbasą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 7 Lipca 2022 7 lipca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Lipca 2022 @LiitlebigWeed ile już kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 7 Lipca 2022 nie całe 3mc. zostało jeszcze z tydzień albo 2. sprawdzałem to trychomy 30% juz są mleczne. poczekam aż zaczną sie pokrywać sie brązem. wtedy zetne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @LiitlebigWeed No kozacko to wygląda, muszę przyznać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 27 Lipca 2022 tyle mi wyszło z 3 doniczek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 27 Lipca 2022 Nic tylko czekać na wynik 😉 gratki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Lipca 2022 @LiitlebigWeed jestes bardziej zadowolony z tego grow? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 27 Lipca 2022 nie za bardzo. to moja 2 uprawa automatów. lepiej mi wychodzą feminizowane sezonówki bo mam większa kontrole nad uprawą. i odkryłem że jestem trychomowym daltonistą. nie odróżniam mlecznych trychomów od przezroczystych. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Lipca 2022 Ja tam do automatow nic nie mam. Jako swiadomy wybor kilka posadzilem i bylem zadowolony. Jest dosc prosty w obsludze i jak dla mnie najwazniejsze to go nie przekarmiac bo to chyba najczestszy problem.. czesto bywa ze zle reaguja i potrafia sie zaiwesic 😄 a ze to automat i tak jakby na nic nie mial czasu 😄 to ciezko ma sie ogarnac w gdy sutuacja mu nie sprzyja 🙂 ja na pewno sprobuje jeszcze kilka automatow bo uwazam ze maja potencjal mimo ze opinie sa podzielone itp.. Wiadomoz jak przy wszystkim 🙂 nawet ich nie porownuje do sezonowych bo to bez sensu 🙂 to jest takie a to takie i jestem zdania ze lepiej cieszyc sie z dwoch mozliwosci i kto chce to moze sprobowac. Nikt nikogo nie zmusza 😉 Sezonowki w boxie czy na outdoorze? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Lipca 2022 @LiitlebigWeed Plon może nie zwala z nóg, ale fajnie, że swoje zebrałeś i coś tam swojego masz, ale pytanie jest takie, po co te cholerne automaty , jaki ma sens indoor w to iść? Leda nie umiesz przełączyć z 18.6 na 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 27 Lipca 2022 (edytowane) @Mr.Green sezonówki sieje w boxie. ale wtedy wsadzam 1 albo 2 doniczki i trenuje żeby pokryły całego boxa. z jednej trenowanej sezonówki wychodzi mi tyle co z 3 automatów. @Zielone krainy przed kowidem kupiłem i dostałem w formie darmówek. a nie chciałem ich zmarnować zostały mi jeszcze 3 northen lighty auto. jak już to wyschnie. to wysieje nl w all mixie i zakończe tym sezon. Edytowane 27 Lipca 2022 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach