LiitlebigWeed 132 Napisano 13 Maja 2022 7 maj 8 maj 10 maj te fotke robiłem przy zgaszonej lampie. i dalej niewiem dlaczego tak sflaczała ph ziemi w normie. zrobiłem też oprysk z canna cure 13 maja troche sie jej liście uniosły po podlewaniu odstaną wodą ph6 z cannazynem. zrobiłem oprysk z biobiz leaf-coat jak sie swiatełko właczyło. może zrobić jej flusha?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Maja 2022 7 godzin temu, LiitlebigWeed napisał: troche sie jej liście uniosły po podlewaniu odstaną wodą ph6 z cannazynem. zrobiłem oprysk z biobiz leaf-coat jak sie swiatełko właczyło. może zrobić jej flusha?? może przesuszasz za bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 13 Maja 2022 nie mają sucho co dzień albo co drugi dostają po pół litra odstanej wody ph6 na doniczke. lampa 45 cm od najwyższego topa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Maja 2022 Ta jedns to taka poblokowana wyglada. Ciezko bedzie miala dojsc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 24 Maja 2022 24 maja zrobiłem roślinkom defoliacja i lolipoop. po tym jak sie dowiedziałem co to. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) 28 maj 31 maja Porobiły mi sie takie plamy. Jest dobrze czy czegoś brakuje?? PK jeszcze nie lałem. Edytowane 31 Maja 2022 przez LiitlebigWeed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Maja 2022 @LiitlebigWeed zjada liście na flo to normalne czasami można azotu dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 31 Maja 2022 może od następnego nawożenia zacząć dodawać pk?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Maja 2022 W ogole nie dawales pk? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 4 Czerwca 2022 Przy light mixie z opisu to aż dziwne samą miłością żyją? 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Czerwca 2022 (edytowane) 12 czerwca 16 czerwca Edytowane 16 Czerwca 2022 przez LiitlebigWeed 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 16 Czerwca 2022 Kiedy planujesz ścinkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Czerwca 2022 za miesiąc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Czerwca 2022 @LiitlebigWeed ale zmarnowane popalone Ostro ogólnie cała tablica pierwiastków Lej wodę synu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 16 Czerwca 2022 Piękne kwiaty :) Ale Power Plant niestety nieoryginalny...Dalej piękne.Zazdroszcze zdrowo jak zawsze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 16 Czerwca 2022 @Barney's mogę to wytłumaczyć :) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Czerwca 2022 (edytowane) @Barney's papu daje po 2-3ml 1 w tygodniu a tak to leje odstaną wodą. ostatnio przez 5 dni wogule nie podlewałem. jak podlałem w niedziele, to podlałem dopiero w czwartek. Edytowane 16 Czerwca 2022 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 17 Czerwca 2022 @Barney's @LiitlebigWeed hihi.oby do kosy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 17 Czerwca 2022 Aha jeśli uraziłem kogoś stwierdzeniem o nieoryginalności PP to przepraszam i polecam poczytać o oryginalnej odmianie.Dużoo ciekawostek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Jakos to dotrzymałes, ale ja bym zmienił cykl podlewania. Lejesz często i mało a w naturze tak zioło nie rośnie, chyba ze w humbolt jak maja kiepskie lato 😉. Lej co 3-4 dni od 1,5 do 2 litrów. Jak jest cały czas zalane to korzenie nie maja jak tlenu zaczerpnąć i roślina sie blokuje żeby mieć czas dopić, ec sie odkłada i efekt jest jak widać. Możesz tez natlenic wode żeby przyspieszyć odbudowę pompką do hydro. Musi być faza kiedy roślinka pije, szuka żarcia i ciagnie tlen i znowu opady czyli podlanie. Inaczej się meczy i stresuje. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Cali_Bastard 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach