Brazil Munster 709 Napisano 12 Kwietnia 2022 Ile ogólnie czasu w sensie tygodni będzie świecenie ? 4-5 ? miłe jej czasu zostaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 12 Kwietnia 2022 @Brazil Munster Dziś jest 5 tydzień, przypuszczając że będą ścięte w 9tyg to wyjdzie 4 tygodnie z UV 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Kwietnia 2022 Nie za wcześnie na UV ? Czytałem to biby zbyt wcześnie świecąc niby topy twardnieją i nie chcą już puchnąć ale cholera wie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 13 Kwietnia 2022 @Brazil Munster oby nie było za wcześnie, nie mam pojęcia tak sobie wymyśliłem że od teraz, moze poczekam jeszcze z tydzień, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 13 Kwietnia 2022 Soczyste topki, bardzo dobrze to wygląda, ciekaw jestem efektu po tych dodatkowych kilku tygodniach, ale obstawiam kozak jaranko. Z tą UV chyba też bym się wstrzymał chwilę, tak jak pisze @Brazil Munster może być tak, że topy nie będą chciały puchnąć. Też gdzieś o tym czytałem, więc może coś w tym jest, z własnego doświadczenia niestety nie powiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Kwietnia 2022 Tez bym olal ta UV lampe. Te palenie jakies porazone po tym wyglada 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Kwietnia 2022 Jakbym miał to bym dał 😋 ale może na 2 tyg przed końcem. Dla testu zobaczyć czy faktycznie coś się zmienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Brazil Munster czytając wasze komentarze wstrzymałem się jeszcze z UV, olać nie oleje. Odpalę 2 tygodnie przed ścinką. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 17 Kwietnia 2022 41 dzień bloom Passion Fruit po lewej, Triple G prawa strona, czy PF karmić dalej azotem do końca? Triple G nie dostaje, dość ciemna jest jedynie tyle co jest w sugar royal i cal magu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Kwietnia 2022 @Kaszli azot niech wysysają z liści 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 20 Kwietnia 2022 Siema 420, Wszystkiego najlepszego 😉 Czego to jest niedobór Magnez? Byłem pewien że to azot, ale teraz już zgłupiałem 🤔🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Kaszli chyba że coś przyblokowało wchłanianie azotu z gleby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Kaszli po co obrywałeś je, może azotu mało, nie wiemy nic o jej warunkach i nawożeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Szymo warunkach nic nie pisze bo bez zmian temperatura 24/20 wilgotność 45/40, o nawożeniu pisałem wyżej co dostają leca na pełnych dawkach co 2 nawożenie dostaja azot. I nie wiem czy lac go więcej czy poprostu odpuścić, dlatego zapytałem czy to napewno brak azotu, bo na kilku liściach pojawiają się tez kropki i pomyślałem że to jednak niedobór magnezu, nie mam wielkiego doświadczenia, a nie sztuką jest lac co popadnie A jeżeli chodzi o Ph pożywki to między 6.2/6.7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Kaszli calmagu pół dawki i wróci do normy Gęsto tam masz czemu tych wiatraków nie wywalisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Barney's golić zostawić praktycznie tylko liście przytopowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Kaszli to już dawno powinno być zrobione w 3 tyg najlepiej wszystko wyjebać i niech już rośnie ale ja bym i tak jr wyjebal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Kwietnia 2022 Liście można golić ale nie trzeba @Kaszli roślina się powoli wysysa 🙂 Jestem ciekaw tej Triple G 🙂 kusi mnie u RQS Deklarowana wysoka moc :))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 23 Kwietnia 2022 @Mr.Green tak to już końcówka nie potrzebnie trochę panikuje, ale są to moje pierwsze sezony, chciałbym aby były jak najbardziej dopieszczone. Szybko nie wrócę do auto, teraz na wszystko miałem czas, przy auto ledwo zaczynałem lst a już zakwitały 😉. Mam nadzieję że jeszcze bardziej spuchną 😁🤗🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaszli 48 Napisano 29 Kwietnia 2022 Siema 53 dzień kwitnienia, włączyłem UV, dawać jeszcze terra bloom? Czy Overdrive AN wystarczy? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach