Udyr 1,035 Posted April 29 @Kaszli z tydzień jeszcze pełne koksy z chęcią przyjmą. Później woda bo to 7-8 tydzień teraz już jeśli dobrze to liczyłeś. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaszli 48 Posted May 8 (edited) Siema koniec 8 tygodnia, leci sama woda. UV świeci po 4h ze względu na pogodę wzrosła też temperatura 27C. Pozostało czekać na bursztyn. Edited May 8 by Kaszli 4 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
grolsch3 505 Posted May 8 Ładne rakiety. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 1,035 Posted May 8 Barrdzo dobra robota 🙂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 535 Posted May 8 Elegancko to wyglada. Czekalem na te foty z bliska xd te 3g to mnie kreci. Czekasz na fest bursztyn? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaszli 48 Posted May 8 @Mr.Green czekam na 50% bursztynu na tą chwilę mleko 😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 535 Posted May 8 @Kaszli takiego jeszcze nie scinalem zeby bylo 50% bursztynu :)) ciekaw jestem mocy tego 3G :)) licze ze zdasz relacje z palonka :)) No i wyglada identycznie jak na stronie RQS :)) Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaszli 48 Posted May 8 @Mr.Green ja też nie scinalem 🙂 pewnie ze zdam relacje Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaszli 48 Posted May 17 (edited) ✂️🏁 Siema, 9/10 tydzień. nadszedł wyczekiwany dzień. Triple OG trichomy bursztyn w około 50%, Fruit Passion mleko. Jestem zadowolony z pierwszej uprawy na sezonach, i już myślę co wybrać na następny projekt? Mile widziane sugestie 🤔. Na szybko 2 wnioski, a może lepiej błędy które popełniłem, w auto na Vega nic nie dawałem, teraz zrobiłem tak samo i później miałem problem z azotem i musiałem dawać w dużych ilościach, czasami pewnie za dużo. Druga sprawa to fryzjer, za mało wycinałem liści i popcornu. Pewnie i jest dużo innych błędów, najważniejsze to wyciągnąć wnioski. Po wysuszeniu zdam relacje pozdro Edited May 17 by Kaszli 1 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 535 Posted May 18 @Kaszli trymowales na mokro? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaszli 48 Posted May 18 @Mr.Greentak na mokro Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 535 Posted May 18 @Kaszli chyba wiecej z tym zabawy jest niz trym na sucho Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaszli 48 Posted May 18 @Mr.Green trochę jest zabawy, jeszcze nie trymowałem na sucho, może następny zobaczymy. Masz jakieś ciekawe sprawdzone strainy? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 535 Posted May 18 Jeszcze nie sadzilem sezonow 😄 pierwsze moje malenstwa pelnosezonowe teraz maja tydzien dopiero w boxie aczkokwiek mam juz pestki na jeszcze nastepny grow i wybralem Szogun-a od rqs. Teraz mam 4 rodzaje gelato:Green, Blue, Cookies, Wedding. Niedlugo wrzucam fotorelacje. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaszli 48 Posted May 28 Siema, Tak po krótce Fruit Pasion 140g, Triple G 85g. @Mr.Green 3g jest zajebiste, zapach smak i moc, moja żona nie chce go palić (za mocny dla niej) polecam z czystym sumieniem. Fruit Passion też daje rade. Jestem mega zadowolony temacik dobry i co najważniejsze własny. Następne pojdzie 2x LSD już kiełkują 😁 Fotoleracje można wrzucić do zakonczonych pozdrawiam wszystkich zainteresowanych 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites