Szym 866 Napisano 13 Marca 2021 @Charyx dinafem dobra marka, kushe dobre są 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 13 Marca 2021 (edytowane) @Szym podziekowal za info Edytowane 13 Marca 2021 przez Charyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziutek 0 Napisano 15 Marca 2021 (edytowane) Mam pytanie czy kupic jakas specjalna ziemie jak tak to jaka? I jak czesto podlewac roslinke (od poczatku do konca) I jaka odmiane wybrac dla totalnie poczatkujacego na ten okres Edytowane 15 Marca 2021 przez ziutek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Marca 2021 @ziutek Wystarczy ci zwykła uniwersalna na outa. Co do podlewania to nie ma reguły, zależy czy są deszcze itd. jak jest susza no to wiadomo że musisz podlać co pare dni. Easy Sativa może byc spoko dla początkującego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 21 Marca 2021 Jak kupie gotową ziemię pod uprawę konopi która jest już wymieszana z perlitem to nie będę go potrzebował do późniejszej uprawy czy jednak lepiej się w niego zaopatrzyć bo będę musiał nik podsypywać roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Marca 2021 @Tadziqq nie będziesz musiał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Marca 2021 @Tadziqq ja kupiłem ziemie uniwersalną za kilka złoty z biedry i też normalnie roslo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 22 Marca 2021 @fxxx1337 też nie narzekam ale dodatkowo wspomagam się, obornik bydlęcy i dolomit najlepiej to tak 2-3 tygodnie wcześniej wymieszać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Marca 2021 Ja robiąc outa w tamtym roku jedyne co to dołki wykopałem i wrzuciłem ziemie uniwersalną a dolomit dodawałem później sypiąc kilka garści pod krzaczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Marca 2021 Jeśli przed wysadzeniem rośliny sezonowej na out chce przygotować ją wcześniej żeby troche podrosła np 10-14dni w domu a później out to ile godzin światła jej dostarczać przez ten okres żeby po przesadzeniu nie zglupiala? Chodzi mi o sztuczne światło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Marca 2021 @Konto.paczkomat z 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Marca 2021 @Szym Tez tak myślałem tylko czy nie odwali takiego numeru, ze zacznie kwitnąć Po wysadzeniu na out? Bo raczej po wysadzeniu bedzie mniej słońca niż przez 18h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Marca 2021 @Konto.paczkomat pełnosezonówka nie powinna, chyba że z femaleseeds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Marca 2021 @Szym dokładnie to green poison i crystal candy obie fast version od sweet seeds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Marca 2021 @Konto.paczkomat a kiedy będziesz wysadzał? sprawdź ile światła w tym okresie będzie i ustaw roślinom tyle bo te fast version też mogą indukować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Marca 2021 @Szym to jest dobre pytanie - kiedy? Myślałem, ze końcówka kwietnia albo poczatek maja był by Ok. Co sądzisz o takim terminie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 24 Marca 2021 Witam, w tym sezonie chce wystawić 3 roślinki na out, ale zanim to zrobię chciałem je wrzucić do boxa na okres 2 tygodni i tu moje pytanko, jakich donic użyć na te 2 tygodnie? 5l czy mogą być mniejsze? Są to pełnosezonówki. I chciałbym się tez zapytać o opinie nawozów marki biobizz na out? Stosował ktoś? Wcześniej używałem produktów canny i byłem zadowolony ale chciałem spróbować czegoś innego. Z góry dziękuje za odpowiedz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Marca 2021 @Konto.paczkomat lepiej połowa maja aby przymrozki nie zaskoczyły Godzinę temu, Majki napisał: jakich donic użyć na te 2 tygodnie? 5l czy mogą być mniejsze? mogą być mniejsze Godzinę temu, Majki napisał: I chciałbym się tez zapytać o opinie nawozów marki biobizz na out? dobra marka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 25 Marca 2021 Jak stosować azofaske, na co to jest nawóz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Marca 2021 na weg. Sypiesz po prostu pod roślinę kilka garści i potem albo deszcz ją wchłonie albo podlejesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach