konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2022 @Zielone krainy właśnie mniej ciepła by się przydało, nie mogę zejść do 24 stopni, musiałbym swoją lampę i wyłączyć i marsa skręcić na 75% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lutego 2022 @konopny_janusz No i na co ci 24 C przy LSD? Ja uprawiałem na 26-27 C i wyszło świetnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy u mnie jest 28 stopni Vampidrut kiedyś mówił na jednym z filmików że przy wyższych temperaturach na flo terpeny wyparowują : D też zauważyłem w fotorelkach innych ludzi np. Dobrego Człowieka, że faktycznie przy niższych temperaturach topy lepiej obsypują się trichomami, albo to tylko takie wizualne wrażenie Edytowane 19 Lutego 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lutego 2022 @konopny_janusz Nie sądzę kumpel, rośliny w naturalnym środowisku nie raz mają 40 C w dzień i dają dobry plon, ludzie latem w namiotach z hps mają 33 C i więcej, 28 C to temperatura w pełni akceptowalna według mnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2022 @Zielone krainy w ogóle to kupiłem nowego blooma więc mogę szaleć, dawka 10 ml w połączeniu z 2ml pk to nie za dużo dla niej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lutego 2022 @konopny_janusz Ale ten bloom to bio czy mineralny nawóz? Bo to też ma znaczenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy biobizz bio-bloom więc chyba bio, tamta butelka mi się skonczyła więc mam nową Edytowane 19 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lutego 2022 @konopny_janusz No czyli bio, a związku z tym możesz lać więcej, ale też oczywiście patrz na liście, bo przenawozić bio też się da, ale jest trudniej niż mineralnymi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lutego 2022 (edytowane) Kurde następnym razem trzeba będzie lepiej dokumentować fotorelki bo u mnie jest rozpierdziel. Nie wiadomo który dzień 😁 W każdym bądź razie plant jest ok chyba, puchnie sobie powoli Przenawożenia chyba nie widać mimo lania pojebanych ilości nawozów (no kto widział dawać 10ml bio-blooma a zastanawiam się czy 12 nie dawać, do tego jeszcze 2,5 ml pk :D) co podlanie, niektóre liście żółte to raczej z niedoborów Edytowane 22 Lutego 2022 przez konopny_janusz 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lutego 2022 (edytowane) @konopny_janusz dobrze wygląda podkarmić możesz ją Edytowane 22 Lutego 2022 przez Andi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lutego 2022 @Andi karmie co podlanie, nie mam miernika EC a też nie chce przesadzić. Mógłbym dać np 10ml blooma i 3 albo 4ml pk ale pk 13 14 to nawóz mineralny i później może być różnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 23 Lutego 2022 @konopny_janusz sprawdź sobie pk w prochu co się nazywa shooting powder @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Lutego 2022 @Danczan teraz już za późno zostało ostatnie 3 tygodnie może, nie chce mi się już kombinować co będzie to będzie chyba koło 100g powinno się zakręcić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy Plechy nie ma, ogólnie tak to wygląda zdjęcie bez lampy i bez lampy flash w tel. Edytowane 26 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lutego 2022 @konopny_janusz Jeszcze rzadkie, jakie trichomy ? Przeźroczyste są na pewno, trzymaj dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy Właśnie mi się wydaje że jest już przewaga mleka. Bio grow nie lać w ogóle już? Jakoś dociągną na tym co jest w bloomie, pk i top max? Leje spore dawki, 10ml bio bloom 2,5ml pk i 4ml topmax Edytowane 26 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lutego 2022 @konopny_janusz NIe musisz, lepiej zbombarduj bloom i pk , większe dawki, ale oczywiście bez szaleństwa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Lutego 2022 @Zielone krainy to dobrze bo tak właśnie robię. Ale kurde wydaje mi się że ta uprawa jeszcze z miesiąc może potrwać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lutego 2022 @konopny_janusz To zależy, co chcesz osiągnąć, bo teraz dla mnie na oko to energetyk, 2 3 tygodnie do pełnego mleka pewnie, a dalej sam ocenisz, czy chcesz iść dalej i jak daleko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy do pełnego mleka to na pewno trzeba, a później się zobaczy jak plechy nie będzie to dalej polecę, ale dłużej jak do końca marca nie będę trzymał Edytowane 26 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach