Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @konopny_janusz Na powierzchni 0,54 spokojnie zmieścisz w środku, ja mam 0,32 m2 i nie całe 90 cm, więc nie chciałem dawać do środka, bo za dużo miejsca, by mnie to kosztowało. @onyx Lsd jest mocna, ale to też zależy z czym ją zestawić, i jak jest zrobiona, jak dobrze i masz na niej bursztyn, to będzie odklejała umysł od rzeczywistości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 31 Grudnia 2021 @Zielone krainy właśnie mam w planach trzymać na bursztyn by doznać mocnych wrażeń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @onyx Ja mam jedno LSD na mleku z małym dodatkiem bursztynu, jakieś 10-15 % , ale drugą , jaka została w szafce uprawnej, chce potrzymać trochę dłużej, więc około 30 % bursztynu powinno być finalnie, ale do tego jeszcze jakieś 2 tygodnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 31 Grudnia 2021 @Zielone krainy ile mniej więcej będzie kwitła ta na bursztynie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @onyx Obie mają bursztyn, ale ta jaka pójdzie na 30 % + będzie kwitła 84 dni według moich założeń. Tą, jaką ściąłem na mleku z dodatkiem bursztynu 66 dni . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Grudnia 2021 @Zielone krainy @onyx wrzuciłbym zdjęcie aktualne LSD ale padł mi telefon i zgubiłem gdzieś ładowarkę jak naładuje wrzuce 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @konopny_janusz Pokaż ją po wygoleniu, jak masz zamiar ją golić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy nie będę golił, wiem że więcej liści to większa wilgoć ale nie chce żeby plant mi zwolnił przez to, po nowym roku ogarniam pochłaniacze wilgoci bo jeden już do połowy mam wypełniony wodą, one są jednorazowego użytku Edytowane 31 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @konopny_janusz Ja też nie golę, ale mowiłeś wcześniej, że będziesz, więc o tym wspomniałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy parę liści urwałem, jakie uschły bo stykały się z ziemią i miały kontakt z wodą podczas podlewania Oto i zdjęcie, gdzieś się chyba 2 szczyty schowały i jest 24. Niektóre są niżej, chciałbym żeby były na równi trudno już Edytowane 31 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @konopny_janusz Ładna, w taki sposób też pozbywam się liści, by roślina praktycznie sama je usuwała poprzez odpowiednią podaż nawozów i związane z tym lekkie wyssanie od dołu z pierwiastków, głównie z azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy dobrze potraktowała ostatnio tą dawkę 1ml pk na litr wody, tam jeszcze wleciał 1ml top max i trochę calmagu, teraz czysta woda bo dwa podlania z rzędu były nawozy. Później stopniowo będę zwiększać dawkę pk, myśle że zapodam jeszcze raz to samo 1ml pk, później znowu sama woda i już na kolejne podlanie wleci 1,5 ml pk. Tak docelowo będę dążyć do full dawki jaką jest 2ml. Plant trochę za ten czas wyssa się z azotu, więc później będzie można lać kombinacje pk bloom i topmax Edytowane 1 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Stycznia 2022 @konopny_janusz Tylko cały czas obserwuj roślinę i jej reakcje na to, co jej podajesz, abyś nie przesadził. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Stycznia 2022 Dzisiaj wypada podlewańsko czystą wodą 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Stycznia 2022 @konopny_janusz legancja elegancja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Stycznia 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Stycznia 2022 @konopny_janusz który to dzień kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Stycznia 2022 @onyx nie liczę nawet 😄 Byle do przodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ładna , byle tak dalej, u mnie wyszło z tej jednej, jaką ściąłem 124 g, więc więcej niż się spodziewałem. Z twojej też sporo powinno wyjść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 Dodałem dzisiaj jeszcze 1ml bio grow do mieszanki 1ml pk 1ml bloom 1ml top-max 2,5ml cannazym Bo plant zabrał sporo azotu z dołu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach