Barney's 271 Napisano 7 Listopada 2021 Pierwszy grow w ziemi 😂😂 Debiut w Coco jakoś 45dzien od przełączenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 8 Listopada 2021 Jak długo nawozy bio mogą być w baniaku? Bo mineralne mogą być ponad tydzien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Listopada 2021 @Barney's Jak dasz pompkę napowietrzająca do wody to chwilę postoi, chyba nie wolno dopuścić tylko żeby bakterie beztlenowe się pojawiły z tego co wiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 8 Listopada 2021 @Udyr pompka obowiazkowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2021 (edytowane) Mały up dzień 13 ogólnie to odpaliłem dwie lampy na 60% i 60cm bo się wyciągały przy tym namiocie nie jest źle ale mogło by być lepiej dwie są średnie reszta idzie dość dobrze a jedna jest o 8 dni młodsza Jedzienie Canna Coco a 2ml/l Canna Coco b 2ml/l Rhizotonic 4ml/l Ec 1.2 pH 5.7 Za jakieś 4-5 dni przesadzam do docelowych doniczek Sami to oceńcie Zastanawia mnie jedna sztuka że karmie normalnie niby rośnie ale jest żółta i nie pnie się do góry Edytowane 9 Listopada 2021 przez Barney's 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Listopada 2021 10 godzin temu, Barney's napisał: Zastanawia mnie jedna sztuka że karmie normalnie niby rośnie ale jest żółta i nie pnie się do góry daj jej azotu zobaczymy jak zareaguje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2021 Co jej odbija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Listopada 2021 @Barney's Ta to jakis mutant. A co jasnych liści, jaką wode uzywasz RO czy kranówka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! RO czyli z niego nic nie będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Listopada 2021 @Barney's może spróbuj dać trochę większe ec. Ta jedna to napewno jakaś zmutowna tak mi się wydaje po tych liściach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! Slaba może była i nie wytrzymała 6.5 pH bo się rozlegulowalo i nie rosła teraz mam 5.5 jak leje a dołem i tak 6.0 spróbuję ja trochę przesuszyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Listopada 2021 Dał bym jej szansę. Daj jej po prostu wyjść jeszcze z 2-3 piętra i będziesz widział co się dzieje. U mni3 na początku na 2ch miałem podobnie. A jakoś porosly i mają si3 dobrze. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 10 Listopada 2021 Jakieś rady ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Listopada 2021 6 minut temu, Barney's napisał: Jakieś rady ? No, wyjebane miej, tam się nic nie dzieje. Za dwa tygodnie trzy pogadamy, teraz to co ty chcesz? Rób swoje, nawadniaj i odżywiaj zgodnie ze sztuką uprawy w kokosie i tyle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Listopada 2021 @Barney's masz jakis problem z ph. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Listopada 2021 Dzień 15 Jedzenie bez zmian Rośliny zostały przeniesione do doniczek docelowych autopot odpalony Ogień w szopie 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) Dobrek moi mili dzień 20 Jakoś 17 dnia zrobiłem im małe LST Co wam mogę powiedzieć nie jestem zadowolony bo co nie które wyszły trefne jakieś karły zmutowane najbardziej jestem zadowolony z Lemon Tree widać że idzie dużo lepiej Nowa zupa Coco a i b po 2,5ml/l Rhizotonic 4ml/l Calmag 0,3/ml pH staram się utrzymać między 6.0 a 6.3 Po wsadzeniu je w docelowe doniczki przelałem je aż wyleciało dołem i na drugi dzień został odpalony autopot i już ich nie podlewam Edytowane 16 Listopada 2021 przez Barney's @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 16 Listopada 2021 Wyglądają troche jakby sie chaszczyly, sałatki. Wysoko lampa? Jaka moc? Ta jedna to mi przypomina moje pierwsze cookies gelato 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Listopada 2021 @Git lampa 60cm i 60% mocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 16 Listopada 2021 Hmm to nw, ale widac jakby w gore nie chcialy isc w ogole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach