Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @Git to zmiesci sie czy nie xdddd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Listopada 2021 Teraz, Git napisał: Przy przysadzaniu ostroznie, bo ty jakis nachalny chyba jestes z tymi roslinami biednymi. Okaz im troche milosci Zmiescisz janek, nie stresuj sie. 4 donice mam takie w 60x60 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @Git ahahaha dobra to kupuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Listopada 2021 Poogladaj youtube troche zanim to zrobisz trevor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @Git dobra zamówiłem tą ziemie co proponowałeś i 3 donice 18 L muszę te rośliny odratować czyli jak przesadze do nowej ziemi to naprawie problem z ph ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Listopada 2021 Zdecydowanie powinno poprawić się. Tylko lej wode z dobrym PH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Listopada 2021 Ja mam taki Box. Spokojnie sie zmieści. Tylko teraz tak. Przesadź do dobrej ziemi, ph sie wyrowna nie martw się, weg minimum 2-3tyg w nowej ziemi i dopiero możesz przełączyć. Za miesiąc pomyśl nad dokupieniem hps 400 lub hps500. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @KlausKörner BioBizz ziemia Light-Mix nada sie ta ziemia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Listopada 2021 Nada się dobra jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Listopada 2021 15 minut temu, Piotr111111 napisał: @KlausKörner BioBizz ziemia Light-Mix nada sie ta ziemia ? Ona jest czysciutka bez zadnych miberalow, ziemia ktora ty madz pewnie jest nadziana pierwiastkami jak delicje, jak je solidnie podlejesz dobra odstana woda z dobrym ph, to powinno sie chociaz troche poprawic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @Git a przed przesadzeniem pobrać próbkę ziemi od dołu żeby sprawdzić ph ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Listopada 2021 Godzinę temu, Piotr111111 napisał: @Git a przed przesadzeniem pobrać próbkę ziemi od dołu żeby sprawdzić ph ? A nw jak tam chcesz, a po co? Dla ciekawosci? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @Git żeby sprawdzić jakie ph podać czy zakwaszona gleba czy nie bo zostaną przecież wczesniejsza gleba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Listopada 2021 Ziemia ma swoje pH i buforuje też pH, obyś tylko lal pH w przedziale 6-7 i to wsio, cała matematyka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @KlausKörner specjalnie kupiłem miernik ph adwa bo tamten mi się zepsuł a nie będę kupował jakiegoś ścierwa za 70zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Listopada 2021 Za ile by nie był, grunt byś miał po prostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @KlausKörner zamówiłem adwa za 180zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Listopada 2021 @KlausKörner ty jak będę nową ziemie dawac to ubijać ją i czy lekko spryskać ja wodą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Listopada 2021 Normalnie wsyp do doonicy. Lekko możesz uklepac ale to lekko. Ładuj planta, obsyp ziemia i podlej odstana woda z wyregulowanym PH. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 28 Listopada 2021 Jak mogę zmniejszyć temperaturę w lampie 250w hps bo mocno grzeje wentylacje mam dobrą ale nadal trochę jest duzo stopni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach