KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 No chyba odratujesz. No daj im w takim razie czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Listopada 2021 @KlausKörner ile jeszcze nie podlewać ich "? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 Jak są w nowej ziemi to normalnie podlewaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Listopada 2021 @KlausKörner a jedna nie jest wiec kiedy ją podlać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 Jak będzie ziemia całkiem sucha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Listopada 2021 @KlausKörner czyli nawet lekkiej wilogci nie moge czuc palcem tak '?> @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 Cała powinna wyschną, nie tylko tam gdzie palcem sięgasz. Przesadź te rośliny. Ziemia nie jest droga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Listopada 2021 @KlausKörner ty a co jeśli liście się zwijają w dół to znaczy że za mało wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 @Piotr111111 nie karz mi zgadywać co jest tam nie tak. Od miesiąca te krzaki permanentnie tak wyglądają, i ty najlepiej wiesz a przynajmniej powinieneś wiedzieć co z nimi nie tak i co z nimi robiłeś. Rośliny wyglądają na utopione i to od długiego czasu. Ja ci nic więcej nie pomogę. Przesadź je to nowej ziemi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Listopada 2021 @KlausKörner ok dobra teraz się biorę w garść zacznę własnego rozumu używać i mi to na dobre wyjdzie . ODRATUJE JE 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Listopada 2021 @Piotr111111 dodaj h2o2 do podlania to wtedy dotlenisz korzenie i prawdopodobnie odbijają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 17 Listopada 2021 @Piotr111111 ale ty cały czas własnego rozumu używasz tylko u ciebie jest problem taki że ktoś mówi a a ty robisz b 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Listopada 2021 Kurde no tu się zgodzę, bo od miesiąca wałkujemy ten temat, i mówione ci było już wtedy 10 razy, ty nam przytakiwałes, a po cichutku, nie wiem po co, bez powodu, do oporu lałeś pH minus i pH plus do rośliny. No kurde... Sabotujesz własny projekt. To trochę dziwne i nie zrozumiałe. I wcale ich nie przesadziłeś, są wciąż w tej zalanej, zasolonej ziemi, takie moje zdanie, bądźmy szczerzy. Dlatego trudno ci pomóc, bo nie wiadomo co tak naprawdę się tam u ciebie dzieje, bo mówisz jedno a w między czasie dolewasz kropelki w donice, Bóg wie po co, albo mówisz że przesadziłeś, a tego nie zrobiłeś. Co do rośliny, to dusi się w mokrej ziemi od miesiąca. jak korzenie nie gniją jeszcze to zaczną. Albo przesadz, kup te h2o2, jak nie możesz kupić to po prostu przesadz, albo przesuszyć ją trochę musisz, nie na kamień, i zacząć podlewać jak się należy. No i czekać. W dwa czy 3 dni cudów nie oczekuj. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 17 Listopada 2021 Panowie po co się ścieraci skoro wszystkie wasze wywody gościu ma w dupie? Moizim zdaniem szkoda marnować energii na coś takiego skoro i tak chłop robię po swojemu Znając życie i tak juz bedzie mial gówno a nie plon z tego badziewia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Listopada 2021 Zajebiste słowa motywacji 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 17 Listopada 2021 Dajcie chłopakowi spokój po prostu on potrzebuje więcej roślin spierdolić zanim dojdzie do wniosku że faktycznie coś robił nie tak 😄 . buch za cb @Piotr111111 bo chęci i determinacji ci nie brakuje 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Listopada 2021 (edytowane) Sorry za offtop ale nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli. U mnie z kolei temperatura chyba skoczyła bo grzejniki ciepłe w pokoju. Zapomniałem o tym patrzę rano otwieram box a tam liście na szczytach się zwijają do środka. Edytowane 17 Listopada 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Listopada 2021 @Danczan nie mam w dupie staram się zrozumieć każdy gada za siebie kolego więc gadaj za siebie . @konopny_janusz też tak miałem wczoraj ale za nisko miałem lampę podwyższyłem i jest git @Duży Topek tak to prawda człowiek uczy się na błędach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Listopada 2021 @Piotr111111 ja już nie mogę dac wyżej właśnie najwyższe planty mają po 1,5 metra wysokości razem z doniczkami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Listopada 2021 @konopny_janusz ja mam wysokiego grow boxa więc mam pole do manewru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach