Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2021 Zaczynam, skromniej niż zwykle, bo tylko dwa planty, ale więcej mi nie potrzeba. Oświetlenie : 2 x panel Ledam 60 W. Medium: ziemia Canna terra profesional. Doniczki 8 l. Rośliny : 2 x LSD od Farney's farm. Nawozy: Canna, Biobizz, Plagron. Planowane treningi: LST, FIM, SCROG. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Października 2021 @Zielone krainy chyba siady ci te lsdki widzę xd sam chciałbym kiedyś polecieć z tą odmianą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2021 @onyx Niby tak, ale teraz trochę żałuje, że nie zrobiłem pół na pół. Czyli LSD/ Acapulco gold. Jednak czasu nie cofnę, lecę przed siebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Października 2021 @Zielone krainy nie ma co się oglądać za siebie i tak sam fakt że człowiek jest bezpieczny i wgl może lecieć z projektem jest dużym szczęściem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2021 @onyx Racja, ale normalne jest, że jak dociera do ciebie, że mogłeś na czymś lepiej wyjść, to lekko żałujesz na starcie, ale nieważne, Acapulco gold poleci na następny raz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Października 2021 Podoginałem je dzisiaj, jeszcze z 3-4 dni i poleci Fim. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Października 2021 @Zielone krainy uu ciekaw jestem jak wyjdzie ci fim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Października 2021 @onyx Robiłem go już wiele razy wcześniej, więc obstawiam, że wyjdzie i będą 4 szczyty, a planuje zrobić Fim na paru szczytach u każdej, trochę je to spowolni, ale dadzą radę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Października 2021 @Zielone krainy akurat rzadko udaje mi się zobaczyć dobrze zrobiony fim więc będę się przyglądał aczkolwiek raczej trening nie w moim guście lecz nigdy nic nie wiadomo, pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Października 2021 @onyx Spoko ziomku, zobaczymy, pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Października 2021 Kolejny dzień treningu Lst za nimi, jutro lub pojutrze zabieram się za Fim. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2021 Zrobiłem dzisiaj trening Fim na wielu szczytach jednocześnie u każdej z roślin. Teraz im, na jakiś czas daje spokój. Do tego zaobserwowałem u siebie chrząszcza o nazwie żywiak chlebowiec, ale dla żywych roślin ten chrząszcz z tego, co mi wiadomo nie jest groźny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 8 Października 2021 Wow/Ale.ROBAL @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2021 @Piotr111111 Na szczęście dla uprawy nieszkodliwy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 8 Października 2021 @Zielone krainy Ładne krzaczki, będę zaglądał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2021 @Majki Dzięki ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Października 2021 (edytowane) @Zielone krainy ten robak wygląda jakby był pijany albo spał. Leżał na boku po czym przewrócił się na plecy Edytowane 8 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2021 @konopny_janusz Ta śpi snem wiecznym, bo go wcześniej zabiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Października 2021 @Zielone krainy jaki kraj taki Skarabeusz 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Października 2021 @onyx Podobno te stwory nawet drewno zjadają, płatki, czekoladę, kawę , chleb , wszystko, łącznie z lekami :D Na szczęście żywych roślin nie zjadają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach