konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) @Tomaszszym u mnie dzisiaj wypada podlewanie. Mam dylemat czy lecieć jeszcze na bio bloomie czy już pk. Też znalazłem mały kawałek plechy ale na liściu u samego dołu praktycznie, mimo że pryskam leaf coat co tydzień Chyba zrobię tak że tylko skittlez która kwitnie szybciej i jest w bardziej zaawansowanej fazie kwitnienia dam pk 13 14 a reszta jeszcze bloom Edytowane 26 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Listopada 2021 @konopny_janusz tez popryskalem przedwczoraj i przy sprawdzaniu wyjebalem z 7-8 nad plesnialych końcówek wczoraj znalazłem jeszcze trzy jak dalej bd się tak rozwijać to pizda Dobrze ze do końca tyg w domu jestem to codzienny kipisz będzie teraz chce je przesuszyc bo coś mi się wydaje ze są przelane jednak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Listopada 2021 @Tomaszszym w sumie chuj tam z liśćmi gorzej jak się do topków dobierze. Czytałem że plecha zazwyczaj atakuje wewnętrzną strukturę topka, czasem ciężko to zauważyć i widoczna jest dopiero później jak już na zewnątrz topa wypierdoli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Listopada 2021 @konopny_janusz wiesz to resztki po fryzjerze tu gdzie nie odciąłem paznokciami i np pociagnalem za liścia i żyłka taka 0,4/05 zostawała to wewnątrz topa od tegoby zaczęło wpierdalac wszystko z zewnątrz faktycznie nie widać trzeba szyszki odchylać i przy łodydze patrzeć wiesz o co kamann w środku topa mój błąd nie przyłożyłem sie przy defloracji Jak myślicie gdzie jest większy potencjał w porównaniu 80dzienak 472 banan whidow screen shot czy aktualne 66-67dzien 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Listopada 2021 Jak mają takie zapotrzebowanie to nie widzę problemu żeby i tyle lać. Uważaj tylko na EĆ. Ja pierdole się drugi dzień na trymowania. 1.5h schodzi mi na jedną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Listopada 2021 @Brazil Munster to jeszcze nie tak tragicznie Ja raz robiłem ścinkę na raty i przy minimalnym fryzjerze była masakra pare dni zeszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Listopada 2021 No dopiero 3 ogarnąłem. 3 kolejne i tak na raty będą bo brak czasu żeby usiąść. Dłużej będzie schlo co będzie na plus i tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Listopada 2021 @Brazil Munster ja już odliczam bo boje się o pleche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Listopada 2021 @konopny_janusz dobrze prawie. Dziś trymowalem topa i z zewnątrz wszystko git. A przy samej lodydze jebana plecha weszła. Na szczęście na jednym tylko małym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 27 Listopada 2021 Nocna sesja 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Listopada 2021 Ile całujesz zabrać z tego ? Zapowiada się interesująco. Tylko czy to nie będzie duże gabarytowe a lekkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Listopada 2021 A ogólnie to co im lejesz? Jakie masz nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Listopada 2021 Jak tam z kilo jarania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 27 Listopada 2021 @Brazil Munster min300 tez się tego obawiam ze bd lekkie@KlausKörner wszystko od canna pk canazym flores i boost@Git chcialbym by tak bylo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Listopada 2021 Około 20 uncji myślę bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 27 Listopada 2021 @KlausKörner było by zajebiscir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Listopada 2021 @Tomaszszym ładnie tam puchnie. Będzie co zbierać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Listopada 2021 Lekkie przemeblowanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Listopada 2021 Kolorowo i fajnie to Ci puchnie👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 28 Listopada 2021 Nie mogę oderwać wzroku teraz jakby trochę stanęły ostatni tydzień na nawozach myśle i dwa tyg woda z miodem i kosa🥳🥳🥳 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach