Tomaszszym 189 Napisano 10 Października 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 15 Października 2021 (edytowane) Na liściach pojawiły się plamki nie wiem ostatnio dostały cała dawkę rhizo pół canazym i pol vega pH 7 posłałem woda o odczynie 4.76 Edytowane 15 Października 2021 przez Tomaszszym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Października 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Października 2021 @Tomaszszym za bardzo ją chyba karmiłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Października 2021 @Szym chyba za wcześnie bo zaczynałem od 1/3 dawki później pol do całej nie doszedłem zastanawiam się czy to może tez być od canazym bo od kad poszedł (chyba ze dwa razy)to coś się zaczęło dziać teraz drugi raz sama woda z rhizo i 1/4 canazym .Mam problem z pH tez bo jest dobra 7 wiec raz na moim zastępstwie był podlany poniżej 5 ja staram sie odczynem ponad5 podlewać narazie .W rogu jest banana blaze auto i jest jakby strasznie wybujały to normalne???wyglada jakby się wyciągną mało liści długie łodygi .Myśle delikatnie je ostrzyc jutro chyba nie bd za wcześnie prawie 4 tydzień ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Października 2021 @Tomaszszym przeplukaj je porządnie wodą z takim ph jakie chces mieć. Wtedy wypluczesz trochę tych pierwiastków i ziemia nabierze odpowiedniego ph 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Października 2021 (edytowane) Banan czy to normalne bo wyglada jak badyl Edytowane 16 Października 2021 przez Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Października 2021 Mówiłem Ci, ja mam to samo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Października 2021 @KlausKörner ciekawe co z tego wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Października 2021 U mnie taki patyczek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Października 2021 w klapkach po domu chodzisz ? ;D @KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Października 2021 @fxxx1337 Lata w białych skarpetkach, więc nie chce, by się mu pobrudziły. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Października 2021 Takie trochę dziwnej faktycznie może genetyka jutro bd podpierał ja bo jest wiotka strasznie @KlausKörner @Zielone krainy 😂😂😂@fxxx1337 @fxxx1337 tez mam czasem taka jazde @Zielone krainy @fxxx1337 tez mam czasem taka jazde nie osądzajcie 😂😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Października 2021 (edytowane) Problemy z pH prawy dolny róg 😞 mam nadzieję, że się pozbiera bo masakra.. Zmieniłem podejście, cały weg tylko raz były lane nawozy w połowie dawki, jakoś dotrwały do flo, w poniedziałek przełączam Edytowane 17 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Października 2021 Ta u mnie też jest wiotka. Lekko dotkniesz gdzieś i opada. I włos pierwszy jebana pokazała więc spodziewam się,że jeszcze bardziej się rozciągnie. Poszukam lepiej jakiś patyków. @konopny_janusz a ona dobrze wygląda. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Października 2021 @konopny_janusz po co non stop wrzucasz swoje rośliny w inne fotorelacje? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Października 2021 (edytowane) @fxxx1337 nie non stop tylko drugi raz chociaż tego nie gwarantuje 😄 Żeby porównać sobie jak idą na tle innych @KlausKörner to przy włączonej lampie, a jak się tak przyjrzeć z bliska to jest trochę gorzej Edytowane 17 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Października 2021 @konopny_janusz Załóż fotorelację i tam sobie wrzucaj w takim razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Października 2021 (edytowane) @fxxx1337 nie chce zakładać fotorelacji, która może się zakończyć niepowodzeniem, bo np. rośliny mogą uschnąć. Wolę przeczekać gorsze czasy aż to wszystko będzie miało ręce i nogi i wtedy dopiero coś z tego skleić. Zdjęć mam sporo więc fotorelkę można zrobić w jednym dniu. I tak wszyscy siedzimy w tym samym temacie, a obraz rosnącej lub kwitnącej mj ma cieszyć oko, a nie wkurwiać innych pozdro Edytowane 17 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Października 2021 @konopny_janusz Nie rozumiem twoich obaw, rośliny wyglądają na zdrowe to czemu by miało się coś z nimi stać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach