Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Września 2021 @Brazil Munster ja mam adwa a12 i trzymam normalnie na sucho tylko po kazdym użyciu czyszcze w specjalnym płynie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Września 2021 @Dobry_Człowiek! to chyba zostaje kupić nową sondę plus płyn do czyszczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 2 Września 2021 53 minuty temu, Brazil Munster napisał: @Dobry_Człowiek! to chyba zostaje kupić nową sondę plus płyn do czyszczenia A jak kalibrujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Września 2021 Tak jak w instrukcji. Przytrzymuje wlacznik aż pojawi się komunikat cal, prosi o czynni 7.0 i później 4.0. A teraz wkładam w 7.0 i po kilku sekundach wyskakuje wrong. Tylko że odpalajac miernik od razu mruga odczyt - 2.0. I nie mogę nic zrobić. Kalibracja nie działa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Września 2021 @Git tak jak kolega wyżej napisał. Robie to co co drugą sobote. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 6 Września 2021 Dzień 30 Temp 27/22 Wilgotność dość wysoka przez ten gąszcz bo 80% non stop. Zamówiłem jeszcze jeden mieszak. Ostatnio podlane 1.5L plus 1/4dawki grow A i B, B52 i Vodojuice w środę wieczorem, dziś dostaną 1,5L plus kolejne 1/4 dawki. Może poprawię ciut LST. Czy jest sens wycinać wiatraki? Zastanawiam się kiedy przełączyć na Flo. Myślę na 40 dniu. W tej chwili maja około 45cm Zamówiłem nowa elektrode do miernika bo niestety nie idzie jej ogarnac. W drodze też już osuszacz około 400W Jakies wskazówki, sugestie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 7 Września 2021 5 godzin temu, Brazil Munster napisał: Może poprawię ciut LST. Czy jest sens wycinać wiatraki? jak gęsto to można coś tam wyciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Września 2021 @Brazil Munster jak wysokiego masz boxa? Bo jak przedłużysz Wega to tak ci w górę wyskoczy że tego nie pomieścisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bykolidas 23 Napisano 7 Września 2021 @onyx @Brazil Munster święta racja moja wariatka na flo poszła do góry tak ze musiałem boxa przerobić bo nichu*a by się nie pomieściła, a u kolegi widzę gęsto jak w amazońskim lesie 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Września 2021 A związać to nie laska? Albo topuj. Jak dobrze rośnie i ma siłę to toping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bykolidas 23 Napisano 7 Września 2021 @KlausKörner Próbowałem, ale obawiam się, że byłoby z tego więcej szkody, niż pożytku. Łatwiej dla mnie było przerobić boxa. Lekcja na przyszłość kup pożądanego Boksa, a nie odstawiaj partyzantki z kartonowym pudłem 🤦🏻♂️😜. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Września 2021 @Bykolidas a jaki masz byku box? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Września 2021 I @onyx u mnie mam 200cm. Więc ogólnie jeszcze jest miejsce. Fakt jest taki że najlepiej jakbym wyrobił sie ze scinka jakoś do 6go grudnia. Myślę że powinna raczej dojść w 10 tyg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 7 Września 2021 (edytowane) @Brazil Munster nagnij ile się da jeszcze poczekaj z 2 dni i zmieniaj światło a w 14 dniu po zmianie swiatla defoliation i siatka i ładnie poprzekładaj Masz tu zdjecie Edytowane 7 Września 2021 przez Gram 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Września 2021 @Gram to twoje evo? Jaki kierwa busz. Właśnie zacząłem je naginać i odsłaniac. Poczekam chyba do niedzieli i będę miał równe 5 tyg vega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 7 Września 2021 @Brazil Munster 2 tydzień flo opierdziel do połowy i te małe odgałęzienia też @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Września 2021 @Gram co to za potwór 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Września 2021 @Gram zglebilem już szczyty. Zobaczymy jak teraz będą nowe wychodzic. Zastanawiam sie tlyko nad ta siatka co mówisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 8 Września 2021 @onyx @Brazil MunsterMunsterMunsterMunMuMunsterMunsterMun Siatka jest dobra ponieważ ładnie możesz poprzesadzac i w razie ciężkich topów nie połamią ci się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Września 2021 @Gram dziś jeszcze na zgaszenie lampy dam oprysk z asahi. A defoliation robić 14 dni od przyłączenia, czy w 14 dniu kwitnienia. Od pokazania się kwitnienia. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach