Git 509 Napisano 18 Września 2021 3 godziny temu, Brazil Munster napisał: Namierzylem w dobrej cenie: RHINO HOBBY FILTER 125X300 on ma niby 500m³ co o tym sadzicie? Ja mam jakis tam z rhino i robi eobote, 0 zapachu a przezywa drugą uprawe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 18 Września 2021 (edytowane) @Brazil Munster Zawsze dodajesz 30/40% do mocy wentylatora i dostajesz wynik jaki powinien być filtr +/- . 500 bedzie ok. Wilgoć może być przyczyną albo wada ciężka do wykrycia na samym początku albo zaniedbanie w transporcie jak u mnie. Dzieci były małe nic nie czułeś bo nie było jeszcze zapachu a jak zaczyna wydobywać się zapach to wtedy widać że coś nie tak, tak też mogło być w Twoim przypadku. Pozdrawiam. Edytowane 18 Września 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Września 2021 Rhino znalazłem w bardzo przystępnej cenie ale różne opinie w necie wyczytalem. Dziś odpalam osuszacz dam.tak na 60% i może coś się poprawi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Września 2021 (edytowane) Tak to wygląda na dzień 53. 16 dzień od zmiany światła. Zrobiłem lekki lolipopping i wywalilem trochę liści. Niestety na dwóch znalazłem pojedyncze chyba jajca. Nie wiem jak to się stało że zhermila się. Wypierdolic ja ? Ja uważacie? Edytowane 29 Września 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Września 2021 Nie no to chyba nie jajca moje rosliny wszedzie tak majo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Września 2021 Tutaj zobacz. Są takie ale pojedyncze sztuki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 29 Września 2021 @Brazil Munster to nie jajco. Mialem tez 6 takich (kijwiecoto) oberwalem palcami i Elo po problemie, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Września 2021 Poczekam na rozwój sytuacji 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 29 Września 2021 @Brazil Munster tak zrób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Października 2021 (edytowane) Pany na grafitowym Ak liście tak się pokazują. Co jej brakuje? Azot czy Cal mag ? I ile jej może zejść do harvestu? W niedzielę minie jej 8 tyg. Od wyjścia z ziemi. Edytowane 1 Października 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 1 Października 2021 3 godziny temu, Brazil Munster napisał: Pany na grafitowym Ak liście tak się pokazują. Co jej brakuje? Azot czy Cal mag ? I ile jej może zejść do harvestu? W niedzielę minie jej 8 tyg. Od wyjścia z ziemi. fotki bez lamp się daje żeby lepiej ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 1 Października 2021 (edytowane) @Brazil Munster Wygalda na niedobór azotu, jak masz sam azot możesz dać tylko nie przesadź 2 wyjście jak masz npk to też możesz dać i też z wyczuciem i obserwacja 😃🙂 Edytowane 1 Października 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Października 2021 Niby sensi bloom ma w składzie Azot . Ale czy to wystarczające będzie? Może grow lekko dorzuce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 1 Października 2021 @Brazil Munster Daj odżywkę na wzrost to powinno również pomóc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Października 2021 (edytowane) Dostają już pełne dawki na kwitnienie. Ale i tak od dołu powoli idzie w górę zolknienie . Fakt jest taki że aut9mat jest w 3L doniczce wiec . Do tego jest już 8 tydzień je to życia i widsc że teraz puchnie wiec ma parcie na papu Edytowane 1 Października 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Października 2021 @Tester mam foto przy zgaszonym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Października 2021 @Brazil Munster te liście naturalnie zdychają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 2 Października 2021 (edytowane) @Brazil Munster na bloom masz inne wartości odżywcze i na groow, dodaj na groow sprawdź ec by nie przesadzić i obserwuj. @Andi ma rację dolne padają same zmieniają kolor schna itp itd ale górne nie powinny tak szybko chyba że plukasz glebę na ostatni tydzień dwa by pozbyć się chemii i polepszyć smak wtedy takie żółte liście Ci nie przeszkadzają ponieważ zasoby które witaminowe są właśnie zasysane z liśći. Pozdrawiam. ps. Sam sobie odpowiedziałeś - puchnie i ma potrzebę na większą ilość papu" - tylko kontroluj ec ph by nie popalić ich. Edytowane 2 Października 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Października 2021 Ph zawsze pilnowane. Jakie do ilu EC ? No chodzi o to że t3 liście 5wk wyżej już zolte robia się A ni3 ja dole. Wiadomo że od dołu bardziej. Jutro zapoznam im więcej papu. Mysl3 że jej zostało jeszcze z 2-3 tyg. Przed ścianką zrobię flush na bank @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 2 Października 2021 (edytowane) Na moje oko chyba troszkę więcej jak 2-3 tygodnie im zostało. - sugerując się zdj które dodałeś. Płukankę tydzień przed a lepiej dwa tygodnie to już będzie to co wystarczyć powinn (= EC ja staram się by było do 2.2, 2.5 podczas bloom - ale to wszystko zależy od rośliny. a jedne nie zaszkodzi ec 2.8 a na inne zaszkodzi 2.2. Zacznij od dolnego pułapu ec zobacz czy coś się poprawia z wyglądem jak nie a zarazem nie popaliło Ci nic zwiększ suple ale tak by ec nie skończyło o wiele oczek z 2. 0 na 3.0 bo na 2 dzień możesz się zdziwić. Będzie dobrze tylko policz sobie tygodnie czy się nie pomyliłeś a najlepiej to sprawdzić trichomy jakiego są koloru przed planowana kosa. Edytowane 2 Października 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach