michas131 23 Napisano 27 Września 2021 5 tydzień flo kiedy fryzjer? Znacząca ilość pąków jak i białych pręcików na nich 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 27 Września 2021 @michas131 rosliną fryzjera najlepiej robić do max 3 tygodnia flo. Pozniej najlpiej je zostawić w spokoju i liście usuwać delikatnie tylko w razie potrzeby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 27 Września 2021 @Dobry_Człowiek! to dziwne bo kolega przdtem mowil ze jakos w 5 tygodniu ja ogolic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 27 Września 2021 @michas131 niewiem kto, co mówił. Moim zdaniem jest najlepiej jak napisałem wyżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Września 2021 3 godziny temu, michas131 napisał: @Dobry_Człowiek! to dziwne bo kolega przdtem mowil ze jakos w 5 tygodniu ja ogolic wpisz sobie po prostu na youtube cannabis defoliation flowering i szukaj 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 27 Września 2021 @Git @Dobry_Człowiek! wpadlem na pomysl by poprostu troszke z grubsza ją przygolic by topy mialy lepszy dostep do powietrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Września 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Września 2021 @michas131 rozumiem o co ci chodz skoro musisz to rob. Moim zdaniem po 3 tygodniu flo roslinek juz lepiej nie dotykać. A co zrobisz to juz twoja sprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 28 Września 2021 Generalnie rzecz ujmując prowadzę tego Ala growvloga z myślą o wskazówkach (jak na nowicjusza) a nie na rób jak chcesz także .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 28 Września 2021 5 godzin temu, michas131 napisał: Generalnie rzecz ujmując prowadzę tego Ala growvloga z myślą o wskazówkach (jak na nowicjusza) a nie na rób jak chcesz także .. Musisz troche pokombinowac, ja ci napisalem ze 4 5 tydz a kolega mowi zeby lepiej po 3 juz nie tykac, wtedy sie wykazujesz asertywnoscia, masz podane jakies dane i sam wyszukujesz w necie wskazowek i na koncu decydujesz od siebie kiedy to zrobisz i jak to zrobisz. Ja na przyklad uwazam ze w 4 lub 5,bo po tym czasie rosliny juz w gore raczej nie pójdą, a w 3 tygodniu jeszcze rosna w gore wiec mozesz je troche spowolnic. Ale jak mowie, to moje osobiste wnioski i jak widzisz kazdy grower ma swoje techniki uprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Września 2021 Można to porównać do pieczenia chleba. Każda piekarnia ma swoją recepturę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Września 2021 @michas131 wygląda to spoko, ja bym tylko zaczął już liście powoli wywalać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 30 Września 2021 Co do defoliacji obciąłem każda roślinkę w miarę rozsądku i teraz mam pewien problem czy to wygląda na przenawożenie czy zbyt blisko światła mam na myśli popalone końcówki u roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 30 Września 2021 Brak cal-mag prawdopodobnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Września 2021 @michas131 jakim ph podlewasz rosliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 30 Września 2021 11 godzin temu, michas131 napisał: Co do defoliacji obciąłem każda roślinkę w miarę rozsądku i teraz mam pewien problem czy to wygląda na przenawożenie czy zbyt blisko światła mam na myśli popalone końcówki u roślinki podobny mam problem na jednej roslinie, nw czemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 1 Października 2021 8 godzin temu, Dobry_Człowiek! napisał: @michas131 jakim ph podlewasz rosliny? Zwykła kranowa woda odstaną 24h (mieszkam w stricte górach więc wątpię by była jakiejś chujowej jakości) I to jest na jednej roślinie 8 godzin temu, Danczan napisał: Brak cal-mag prawdopodobnie Nie sądzę ponieważ dostają co jakiś czas 1.5ml/l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Października 2021 @michas131 wydaje mi sie że masz problem z ph ziemi. Bo w oddali na innych roslinach ze zdjecia tez cos tam widać. Sprawdź jakie masz ph ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 1 Października 2021 17 minut temu, Dobry_Człowiek! napisał: @michas131 wydaje mi sie że masz problem z ph ziemi. Bo w oddali na innych roslinach ze zdjecia tez cos tam widać. Sprawdź jakie masz ph ziemi. A myslisz ze moze sie to wziac z syfu na rekach lub narzedzi? Nie wysterylizowane i moze jakis syf je dotknął? Czy to raczej niemozliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Października 2021 @Git mozliwe. Tam widać delikatnie jaśniejszy kolor zieleni na niektórych krawędziach i końcówkach liści co świadczy o ph. Może jedna jest słabsza i inaczej odbiera problemy z ph i to blokuje wchlanianie innych pierwiastków. Trzbea pamietac ze cal mag tez ma w sobie azot co tutaj tez jest trochę widoczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach