KlausKörner 880 Napisano 18 Sierpnia 2021 Ja mam Atami i też leje 1ml@onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 18 Sierpnia 2021 dobra po 0.8 polalem dla kompromisu XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Sierpnia 2021 @michas131 ja mam od biobizza i leje 2ml/l I jest super @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 18 Sierpnia 2021 czylli jeszcze przez 1 tydzien trzaskać bio grow a calmag w flow ta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Sierpnia 2021 @michas131 to i to gdy wyjdą niedobory i nie ważne czy weg czy flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 18 Sierpnia 2021 1 minutę temu, onyx napisał: @michas131 to i to gdy wyjdą niedobory i nie ważne czy weg czy flo a ok a co z reszta biobizz mam na mysli top max i bloom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Sierpnia 2021 @michas131 te wymienione są na flo, top max stymulator kwitnienia i bloom papu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 18 Sierpnia 2021 3 minuty temu, onyx napisał: @michas131 te wymienione są na flo, top max stymulator kwitnienia i bloom papu aa ok czyli za jakies z 3 tygodnie bawic sie mozn z reszta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 20 Sierpnia 2021 Dobija 6 tydzien Wega i jutro wrzucam 12/12 Jedno mnie ciekawi czy zawsze liście są takie zaokrąglone jak widać na najwyższej roślinie i z decyzją poszarpane przy końcach gdy rosną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Taki feler u ciebie ma z tymi liśćmi. Tą najwyższą zglebuj do równej wysokości z resztą. Sznurkiem czy coś. Bo jak przelaczasz to ona wystrzeli do gory 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 20 Sierpnia 2021 Okej zrobie jej ala lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 Zgadzam się z @KlausKörner jak ten wysoki szczyt wystrzeli na flo to przebije boxa i lepiej go zgłębić dla bezpieczeństwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Sierpnia 2021 I jak tam? Związałeś nisko? Pokaż jak to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 24 Sierpnia 2021 Smieszna sprawa bo niektorzy maja za duzą temperature w growboxie a u mnie jest 18 czasami spada ponizej 18 z 17 i czy to az tak zle czy ok? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Sierpnia 2021 Pokaż krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 24 Sierpnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Sierpnia 2021 Kozak elegancko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 24 Sierpnia 2021 @KlausKörner w takim razie wszystko ok tak jak mowei taka temperatura waha sie miedzy 18-20 tylko gdy niema wlaczonego leda ianczej jest powyzej 20 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Sierpnia 2021 No to 🎸. Jeszcze tylko światło i cyk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 24 Sierpnia 2021 31 minut temu, KlausKörner napisał: No to 🎸. Jeszcze tylko światło i cyk. od 18-6 jest takze za pol godziny beda sie bawic 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach