Mr.Green 4,309 Napisano 6 Sierpnia 2021 Moja od zasiewu nie zmienia wysokosci . Wpadaj na pomiar xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Sierpnia 2021 Taaa. Ziomek nie słuchaj pierdolenia. Od początku było mówione ,że masz za dużo krzaków na małej powierzchni, ale przecież wiedziałeś,że będzie ciasno. One dobrze rosną, tak jak trzeba. Weg trochę skróć. Niech zaczną kwitnąć ,zobaczysz sobie co gdzie zasłania, będziesz decydował. Nie obcinaj im liści na razie, bo po co. Grzejesz lampa mars600 , 5 roślin. Umówmy się , ta lampa to nie laser. Jak poobcinasz liście to mocy świetlnej tam nie przybędzie za wiele w namiocie. U mnie przy tej LSD też wielkie wiatraki rosły. Jak zacznie kwitnąć a nie karmisz za wiele nawozami , to one sobie liści zrzuca. .....a nie wpierdalaj sobie do głowy ,że masz liście za duże i że to nie dobry znak. Fryzjera pewnie będziesz musiał zrobić, bo tam z cyrkulacja powietrza i wilgotnością lipa bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Ważniak napisał: Są też inne aplikacje na Androida jak PPFD Meter, Tent Buddy, Light sensor to PPFD. Ile LUX lub PPFD generuje lampa przy odległości 30cm? przydało by się sprawdzić te aplikacje i porównać czy podają taki sam pomiar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 6 Sierpnia 2021 Twórcy Photone sprawdzali w wymienione i chwalą się że mają najlepszy wynik. Podobno mierniki dostępne na rynku dają różne wyniki. Ja mam pewne wątpliwości co do dokładności, zastosowanie różnego dyfuzora daje różny wynik, niemniej jednak gdyby róźnica wynosiła 20% to i tak widać duży wgląd na to co się dzieje. 25 minut temu, KlausKörner napisał: Taaa. Ziomek nie słuchaj pierdolenia. Klaus widzę że do mnie pijesz widzę też że dopiero rozpoczołeś, Rozpotrząłeś rozpoczynać Kurwa rozpocząłeś Nie ważne Takie duże liście to dobry znak, widać że warunki są sprzyjające, na pewno będzie to silna i wysoka haha kobieta. Kij ma dwa końce i tu ta druga strona ma znaczenie. Tak duży liść w takim zamknięciu to bardzo nie doby znak. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Sierpnia 2021 @Ważniak Taki znak,że rozsadzi namiot.😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Sierpnia 2021 Ja jak mialem takie grube liscie, to mnie to wkurwilo i je wyjebalem xD na dobre wyszlo. Wygolilem prawie do 0 i sobie odrosla elegancko, masz sezony to mozesz się bawic. Mozesz robic z nia co zechcesz, a ona i tak sobie poradzi. Oczywiście nie bierz tego doslownie zebys jej zaraz buta na leb nie zajebal 😃😃 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Jutro mija 5 tydzien jak narazie wszystko chyba leci git pasuje troche ją przystrzyc a wiec obcinac ją do zera (w miare rozsadku czywisceie) czy bardziej jakies wieksze liscie ? Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez michas131 K 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 13 Sierpnia 2021 @michas131 Nie obcinaj do 0. Mówie ci z doświadczenia, dla eksperymentu wyciąłem wszystko prawie, wiadomo, kilka zostało, no nie za dobrze to zrobi roślince. Z drugiej strony, mam taką, której w ogóle nie obcinam, i wydaje mi się, ze o niebo lepiej jej idzie. Obcinałem z nasionka kupnego, i po fryzjerze idzie jej gorzej niz noname z jarania (Ten nie obcinany) 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 Pokaż jak to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 13 Sierpnia 2021 Nie obcnalbym ich gdybym mial miejsce ale gdy jak ktos wspomnial jeden lisc zaslania 1/4 rosliny no to troszke lipa 1 minutę temu, KryspieK napisał: @michas131 Nie obcinaj do 0. Mówie ci z doświadczenia, dla eksperymentu wyciąłem wszystko prawie, wiadomo, kilka zostało, no nie za dobrze to zrobi roślince. Z drugiej strony, mam taką, której w ogóle nie obcinam, i wydaje mi się, ze o niebo lepiej jej idzie. Obcinałem z nasionka kupnego, i po fryzjerze idzie jej gorzej niz noname z jarania (Ten nie obcinany) 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 13 Sierpnia 2021 Najlepiej obcinaj po trochu, te największe, na spokojnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 13 Sierpnia 2021 Teraz, KryspieK napisał: Najlepiej obcinaj po trochu, te największe, na spokojnie 😄 znaczy i tak niemialbym sumienia golic ich do 0 nawet wycinac liscie juz boli ;( 2 minuty temu, KryspieK napisał: Najlepiej obcinaj po trochu, te największe, na spokojnie 😄 Wiec co zgrubsza obetnę i na bierząco bedę pielegnowac ile bede mogl i kiedy a i jeszcze jedno obcinac u samej lodygi liscie czy jako tako to niema znaczenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 13 Sierpnia 2021 Na moje wydaje mi się, ze znaczenia nie ma, ale takie słupki od liści dosyć brzydko wygładają, więc ciął bym przy samej łodydze (Oczywiście ostroznie!) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 13 Sierpnia 2021 20 minut temu, KryspieK napisał: Na moje wydaje mi się, ze znaczenia nie ma, ale takie słupki od liści dosyć brzydko wygładają, więc ciął bym przy samej łodydze (Oczywiście ostroznie!) Po sprawie myślę że nie narobiłem wielkich szkód @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 Kiedy przelaczasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 13 Sierpnia 2021 6 minut temu, KlausKörner napisał: Kiedy przelaczasz? wlasnie mialem sie pytac czy za tydzien byloby ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 Topuj jeszcze ta największa i przelaczaj za tydzien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Sierpnia 2021 Weź pod uwagę że po przełączeniu one jeszxze bardziej rusza 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, KlausKörner napisał: Topuj jeszcze ta największa dzisiaj czy bardziej za tydzien ? Nie dostanie jakiejs kurwicy skoro obcialem tyle lisci Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez michas131 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 Tak,lepiej od razu. Ona szybko i dobrze idzie,moment się podniesie a i gałęzie zwiększy. Jak szybko odbije to za tydzień możesz przelaczac Nawozy już lejesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach